Çok fazla kullanma ben bulaşık yıkasam dahi çok az koyuyorum domestosu normalde çok koyarlar bende hiç önemsemiyorum tabi unutuyorum hep hareketlerini hissedebilsem unutmicamda çok rahat bir hamilelik geçirdim diye galiba ablalarım acayip kızıyorlar bana ama napimcanım valla beklenen ve zorla gelen bir bebek oldugu için yere eğilsem korkuyorum :) ama domestosla falan oynamıyorum sadece tezgahım beyaz dün bir damla kadar damlatıp agzımı kapatıp ovdum etkilenir diye korkuyorum. :)
Oh ne gUzl gelmis randevu zamani kuzum guzel haberlerle gel bakalim :)Kız cıktı benim. Yarın 15.00 te kontrol var, 2li ve cinsiyet... bakalım tutucak mı? Çin takvimi de kız diyor ama bana herkes erkek diyor.
canım allah kalbindekini versin. ilkte olsa herkesin kalbinde yatan bir cinsiyet var en başından beri ne kadar saglıklı olsun farketmez desekte . tabi yine öyle inş allah kalbimizdekini verir. nasıl ya kaç haftalıksın ki söyleyecek cinsiyeti ben ikili testi yaptırdım bişey demedi yorum yapmadı cinsiyetle alakalıKız cıktı benim. Yarın 15.00 te kontrol var, 2li ve cinsiyet... bakalım tutucak mı? Çin takvimi de kız diyor ama bana herkes erkek diyor.
canım ben direk makinya diziyorum elde yıkacaklara sadece deterjan koyuyorum. dikkat ediyorum yani tedbir bizden takdir allahtanÇok fazla kullanma ben bulaşık yıkasam dahi çok az koyuyorum domestosu normalde çok koyarlar bende hiç önemsemiyorum tabi unutuyorum hep hareketlerini hissedebilsem unutmicamda çok rahat bir hamilelik geçirdim diye galiba ablalarım acayip kızıyorlar bana ama napim
canım hadi zaman geçsin sende güzel haberlerle gel. allah kalbindekini versin :)Randevum cumartesiydi, 1 mayıs tatil olunca çarşambaya çektim randevumu. Cinsiyeti merak ediyordum ama şimdi sağlıklı olduğunu herşeyin yolunda olduğunu duyayım yeter diyorum. Herkes güzel haberlerle gelsin inş
Allah yardimcin olsun canim..Ben de pisirdigimi yiyemiyorum..Kokusunu alirsam yiyemiyorum.Tek yapabildigim yemek makarna..Kokusu olmadigi icin.Her zaman da makarna olmuyor..Dogru soyluyorsun canim.Allah ailenin,evladin hayirlisini versin.Canim soylesem de nafile. Birisi hastayim deyip fildır fildır geziyor. Birisi de yaparsin sen bisey olmaz deyip sallamiyor. Böyle garip bir durum.... ben pisirdigimi yiyemiyorum. Hep kusma halindeyim. Her anne bir olamiyor
bende çok dikkat ediyorum. diyorum ki ben elimden gelen herşeyi yapayım sonra keşke demeyeyim. Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.canım ben direk makinya diziyorum elde yıkacaklara sadece deterjan koyuyorum. dikkat ediyorum yani tedbir bizden takdir allahtan
Şimdi ben yaşımı yıl olarakmı hesaplicam yanicanım hamile kaldıgın yıldan kendi doğum tarihini çıkarıyorsun. çıkan sonucun üstüne 9 ekleyip onun üstüne de hamile kaldıgın ayı ekliyorsun örn. benimki şubattı 2 ekledim . çıkan sonuç tek sayıysa erkek, çift sayıysa kız yazıyordu benimki tek sayı çıktı yani erkek :)
Kapları filan elde yıkıyorum Her zaman değil 3 güne bir filan yalnız çok üşengeçleştim :)canım ben direk makinya diziyorum elde yıkacaklara sadece deterjan koyuyorum. dikkat ediyorum yani tedbir bizden takdir allahtan
canım hesaplama yaparken dr lar son adet tarihini baz aldıkları için tabi geç döllenme değilse. onun için senin ki şubat yani erkek diyorum . :)2019-1987=32+9=41 şubaya göre 2 eklersem 43 erkek :) marta göre 44 kız :))
6 şubat adet tarıhım ama yumurtlama 18 19 u değerlendırmıstıkk tuttuu :)
ondan bilemedim..2 mi 3 mu diye
evet örn. 2019 yılındayızdogum tarihind 1990 o şekildeŞimdi ben yaşımı yıl olarakmı hesaplicam yani
Kız -9 olmicakmıcanım hesaplama yaparken dr lar son adet tarihini baz aldıkları için tabi geç döllenme değilse. onun için senin ki şubat yani erkek diyorum . :)
aynen öyle. geriye dönüp pişman olmakta var dikkatli olmalıyızbende çok dikkat ediyorum. diyorum ki ben elimden gelen herşeyi yapayım sonra keşke demeyeyim. Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.
Aynen bende bağırsak sorunundan dolayı su içmeye alıştrdm. Sabah kalkar kalkmaz ilk işim bol su içmektir. Şişkinlik normal bence. Hepimizde vardır. Karnıma iğne batırsam puuff diye balon gibi sönecek sanki
Kızlar şuan çok kötüyüm.. evde tek başimayım ne yapacağımı şaşırdım.
Az önce idrardan sonra peçeteye hafif kan geldi
eşim 2 saatlik uzaklıkta şuan geliyor doktora gideceğiz bişe olmaz dimi tekrar siliyorum tertemiz
Ya belim çok ağırıyordu benim ne olur dua edin bana bişe olmamış olsun
1 sene önce bu haftalarda bebeğinin kalbi durduğu için kaybettiğim için çok hassasım bu vakitte. Ağlayacaktım nerdeyse doktora anlatırken. Sonra bebişimi görünce okadar mutlu oldum ki. Inşallah diğer testlerimiz de iyi çıkar da sağ salim kucagimiza alırız. Babaların suratları ilk görünce çok komik oluyor ya. Bi an önce görsün babası damaşallah ,her hafta aynı korku var bendede. Allah tan sıkta rendavularım korkudan ölmüyorum. inşallah ikili testte de bir sıkıntı çıkmaz. bizim babamızda hiç görmedi:)
hayır +9 olacakKız -9 olmicakmı
Canım yarın 11+6 ultrason göre, 12+1 sata göre. Gecen hafta kontrolde haftaya soylerim cinsiyeti dedi ama belki de goremez. 2 li temiz cıksın da... eşimin de benim de gönlümüzde kız var ama hic cocugumuz yok Rabbim ne kısmet ederse kıymetlimiz olacak. Allah hepimizin gönlüne göre versincanım allah kalbindekini versin. ilkte olsa herkesin kalbinde yatan bir cinsiyet var en başından beri ne kadar saglıklı olsun farketmez desekte . tabi yine öyle inş allah kalbimizdekini verir. nasıl ya kaç haftalıksın ki söyleyecek cinsiyeti ben ikili testi yaptırdım bişey demedi yorum yapmadı cinsiyetle alakalı
canım inşallah ikili de güzel geçer hiç merak etme. cinsiyette sağlıkla hayırlısından istedginiz gibi olur. benimde gönlümde ki erkek, benimki de ilk olacak inşallah. ne bileyim ilk çocuğum hep erkek olsun istemiştim . tabi yine allah bilir. ne olursa olsun başımızın üstüne yerleriCanım yarın 11+6 ultrason göre, 12+1 sata göre. Gecen hafta kontrolde haftaya soylerim cinsiyeti dedi ama belki de goremez. 2 li temiz cıksın da... eşimin de benim de gönlümüzde kız var ama hic cocugumuz yok Rabbim ne kısmet ederse kıymetlimiz olacak. Allah hepimizin gönlüne göre versin ❤
Yanlışın var canım bence benim bildiğim hamile kaldığın yaş ile hamile kaldığın ayı topluyorsun 9 ile çıkarıyorsun sonuç çiftse kız tekse erkekhayır +9 olacak
valla canım benm okudugum yerde böyle yazıordu bilemedim şimdiYanlışın var canım bence benim bildiğim hamile kaldığın yaş ile hamile kaldığın ayı topluyorsun 9 ile çıkarıyorsun sonuç çiftse kız tekse erkek
Dualarımız seninle umarım güzel haber alacaksın...Kızlar. Etiketleyenlere yazamadım. Kusura bakmayın.
Hastanede olacağım birazdan. Dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?