2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
hamile kaldığın ay benım son adet tarıhım 6 şubat ama anlayana kdr martın ortası oldu? 2 mı ekleyeceğım 3 mu :)
canım haftana göre şubat mı mart mı peki. geç döllenme falan yoksa şubat olur yani iki :) benim de son adet 25 ocak fakat geç döllenme oldugu için 1 şubat bende 2 olarak hesapladım :) yapmadıysan bilgileri yaz hesaplayalım

Canim soylesem de nafile. Birisi hastayim deyip fildır fildır geziyor. Birisi de yaparsin sen bisey olmaz deyip sallamiyor. Böyle garip bir durum.... ben pisirdigimi yiyemiyorum. Hep kusma halindeyim. Her anne bir olamiyor

Ben sadece serumla besleniyorum suanda. O kadar yogun kusmam. Annem sanki kendi elimdeymis gibi"bisey olmaz kalk dolas yüzünü yika gecer amma abarttin" modunda

Kızlar selam.
Bu sabah eşim evdeydi. Yeni doktoruma gittim. Gece hep kabuslar gördüm. Giderken telefonum kimliğim falan unuttum gittim. Doktora gidince çok telaşlı oluyorum. Çok şükür her şey yolunda ama. Hamile kaldığımdan beri 20 gr almışım sadece. Ay son aylara saklıyordum hakkımı aman aman çok yiyemiyorum kusuyorum dedim. Beslenmesi için telaslanıyorum dedim. O senden kullanıyor onun için sorun yok ama senin için sorun senin depolardan kullandıkça sen halsiz düşersin dedi. Ama zorlama kendini geçecek dedi. Bebeğim maşallahı vardı. Sağlıklı bir sorun yok. Muhteşemdi yine onu görmek. babası da ilk defa gördü ay içimrahatladı. 2 hafta sonra devlette 2li test yapacağım. Öyle gideceğim. Inşallah bu şekild e devam edeceğiz

inşallah canım başka ne yaptın erkek çıktı . bende yüzük testi ve drun tahmini de erkekti nubda erkek :)
Biz 9+3te gordu dr.umuz kuzum en son o yuzdn daha cinsiyt tahmini yk kucuktu..11 mayista randevumuz belki soyler biseyler o zmn..burda kanlarla ilgili hesaplama yapmistik onda erkek, kanamalar oluyo diye erkek diyo buyukler, senin teoriye gore ve rus cin takvimleri ve cevremdekilerin hisleri hep erkek..hic kiz diyen cikmadi ama tabi bunlarin hepsi birer tahminden ibaret kuzumm..saglikla alalim da kucagimiza hersey boss

2019-1987=32+9=41 şubaya göre 2 eklersem 43 erkek :) marta göre 44 kız :))
6 şubat adet tarıhım ama yumurtlama 18 19 u değerlendırmıstıkk tuttuu :)
ondan bilemedim..2 mi 3 mu diye

maşallah ,her hafta aynı korku var bendede. Allah tan sıkta rendavularım korkudan ölmüyorum. inşallah ikili testte de bir sıkıntı çıkmaz. bizim babamızda hiç görmedi:)

Ben sadece serumla besleniyorum suanda. O kadar yogun kusmam. Annem sanki kendi elimdeymis gibi"bisey olmaz kalk dolas yüzünü yika gecer amma abarttin" modunda
canım malesef tüm anneler bir değil benim annemde öyle canım canım değil hiçbirimize hatta herşeyden önce ilk kendini düşünür. hiç sıcaklıgını hissetmedim desem yeri. inş ben evladıma bu şekilde olmam . kayınvalidem evlatları için ölür . dönüp ona bakınca kendimi çok şanssız hissediyorum . ama yine de allah eksikligini vermesin. kayınvalidem defaalrca sorar canın bişey istiyor mu yapayım diye daha annem birkez bile sormadı. hatta geçen kontolden çıkıp direk oraya gittim ya insan demez mi nasıldı resim yopk mu bakayım. dr ne dedi iyiymiymiş diye . hiçbirşey sormadı dşün. ondan önceki kontolde kayınvalidem çagırmıştı gitmiştim usg kağıdını öpüp durdu kadın duygulandı falan karnımı seviyor falan . aman ne bileyim işte hayırlısı. tek dileğim evladımın ayağına taş değse yüregimin sızlaması anne kelimesinin geregini tam anlamıyla yapabilmem inş rabbim o kudreti nasip ederi bana bize...

Kız cıktı benim. Yarın 15.00 te kontrol var, 2li ve cinsiyet... bakalım tutucak mı? Çin takvimi de kız diyor ama bana herkes erkek diyor.

Canım inşallah bişey yoktur dualarım seninle

aynen canım öyle hayırlı sağlıklı eli ayağı düz olsunda hiç farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…