canım haftana göre şubat mı mart mı peki. geç döllenme falan yoksa şubat olur yani iki :) benim de son adet 25 ocak fakat geç döllenme oldugu için 1 şubat bende 2 olarak hesapladım :) yapmadıysan bilgileri yaz hesaplayalımhamile kaldığın ay benım son adet tarıhım 6 şubat ama anlayana kdr martın ortası oldu? 2 mı ekleyeceğım 3 mu :)
benim ki kız buna göre.:)Bnmki Buna gore de erkek hayirlisi olsn bakalim :)
inşallah canım başka ne yaptın erkek çıktı . bende yüzük testi ve drun tahmini de erkekti nubda erkek :)Bnmki Buna gore de erkek hayirlisi olsn bakalim :)
Canim soylesem de nafile. Birisi hastayim deyip fildır fildır geziyor. Birisi de yaparsin sen bisey olmaz deyip sallamiyor. Böyle garip bir durum.... ben pisirdigimi yiyemiyorum. Hep kusma halindeyim. Her anne bir olamiyorCok sukur..Canim bu donemde yardim almalisin.Ihtiyac duydugunu,islere yetisemedigini belirt.Her işe sen koşma.Oyle yapan cikmaz.Ben hep soyluyordum.Benim 6. haftadan 11. haftaya kadar cok zor gecti..Yerimden kalkamadim.Sizin de zor geciyor belli.Yardim isteyin..
Ben sadece serumla besleniyorum suanda. O kadar yogun kusmam. Annem sanki kendi elimdeymis gibi"bisey olmaz kalk dolas yüzünü yika gecer amma abarttin" modundacanım üzme kendini benimde annem ve kayıvalidem 5 bina kadar uzakta bulantım olmadıgı için zor geçmiyor fakat bana da gelmediler. annemden çok kayınvalidem çgırıyor ilgileniyor. annemde arayıp soruyor özel olarak gelip bişey yapmıyorlar arada bende üzülüyorum ama boşver diyorum geride allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. ama eminimki bulantım kusmam olsa koşar gelir yardım ederler
Isin eglencesi cnm ya bnm ikiside yk hayirla saglikla gelsin minikler insallahbenim ki kız buna göre.:)
canım dualarım seninle, inşallah güzel haberlerle dönersin rabbim yardımcın olsunKızlar. Etiketleyenlere yazamadım. Kusura bakmayın.
Hastanede olacağım birazdan. Dualarınızı bekliyorum
inşallah tez zamanda geçer bulantıların, kusman. oysa bir kap yemeğe o kadar ihtiyacı oluyor ki insan.Ben sadece serumla besleniyorum suanda. O kadar yogun kusmam. Annem sanki kendi elimdeymis gibi"bisey olmaz kalk dolas yüzünü yika gecer amma abarttin" modunda
Biz 9+3te gordu dr.umuz kuzum en son o yuzdn daha cinsiyt tahmini yk kucuktu..11 mayista randevumuz belki soyler biseyler o zmn..burda kanlarla ilgili hesaplama yapmistik onda erkek, kanamalar oluyo diye erkek diyo buyukler, senin teoriye gore ve rus cin takvimleri ve cevremdekilerin hisleri hep erkek..hic kiz diyen cikmadi ama tabi bunlarin hepsi birer tahminden ibaret kuzumm..saglikla alalim da kucagimiza hersey bossinşallah canım başka ne yaptın erkek çıktı . bende yüzük testi ve drun tahmini de erkekti nubda erkek :)
2019-1987=32+9=41 şubaya göre 2 eklersem 43 erkek :) marta göre 44 kız :))canım haftana göre şubat mı mart mı peki. geç döllenme falan yoksa şubat olur yani iki :) benim de son adet 25 ocak fakat geç döllenme oldugu için 1 şubat bende 2 olarak hesapladım :) yapmadıysan bilgileri yaz hesaplayalım
bendede yok . ondan sağlıklı dogsun kız erkek hiç farketmez. hepsine bayılıyorum.Isin eglencesi cnm ya bnm ikiside yk hayirla saglikla gelsin minikler insallah
maşallah ,her hafta aynı korku var bendede. Allah tan sıkta rendavularım korkudan ölmüyorum. inşallah ikili testte de bir sıkıntı çıkmaz. bizim babamızda hiç görmedi:)Kızlar selam.
Bu sabah eşim evdeydi. Yeni doktoruma gittim. Gece hep kabuslar gördüm. Giderken telefonum kimliğim falan unuttum gittim. Doktora gidince çok telaşlı oluyorum. Çok şükür her şey yolunda ama. Hamile kaldığımdan beri 20 gr almışım sadece. Ay son aylara saklıyordum hakkımı aman amançok yiyemiyorum kusuyorum dedim. Beslenmesi için telaslanıyorum dedim. O senden kullanıyor onun için sorun yok ama senin için sorun senin depolardan kullandıkça sen halsiz düşersin dedi. Ama zorlama kendini geçecek dedi. Bebeğim maşallahı vardı. Sağlıklı bir sorun yok. Muhteşemdi yine onu görmek. babası da ilk defa gördü ay içimrahatladı. 2 hafta sonra devlette 2li test yapacağım. Öyle gideceğim. Inşallah bu şekild e devam edeceğiz
canım malesef tüm anneler bir değil benim annemde öyle canım canım değil hiçbirimize hatta herşeyden önce ilk kendini düşünür. hiç sıcaklıgını hissetmedim desem yeri. inş ben evladıma bu şekilde olmam . kayınvalidem evlatları için ölür . dönüp ona bakınca kendimi çok şanssız hissediyorum . ama yine de allah eksikligini vermesin. kayınvalidem defaalrca sorar canın bişey istiyor mu yapayım diye daha annem birkez bile sormadı. hatta geçen kontolden çıkıp direk oraya gittim ya insan demez mi nasıldı resim yopk mu bakayım. dr ne dedi iyiymiymiş diye . hiçbirşey sormadı dşün. ondan önceki kontolde kayınvalidem çagırmıştı gitmiştim usg kağıdını öpüp durdu kadın duygulandı falan karnımı seviyor falan . aman ne bileyim işte hayırlısı. tek dileğim evladımın ayağına taş değse yüregimin sızlaması anne kelimesinin geregini tam anlamıyla yapabilmem inş rabbim o kudreti nasip ederi bana bize...Ben sadece serumla besleniyorum suanda. O kadar yogun kusmam. Annem sanki kendi elimdeymis gibi"bisey olmaz kalk dolas yüzünü yika gecer amma abarttin" modunda
Aynn oyle kuzummbendede yok . ondan sağlıklı dogsun kız erkek hiç farketmez. hepsine bayılıyorum.
Kız cıktı benim. Yarın 15.00 te kontrol var, 2li ve cinsiyet... bakalım tutucak mı? Çin takvimi de kız diyor ama bana herkes erkek diyor.canım hamile kaldıgın yıldan kendi doğum tarihini çıkarıyorsun. çıkan sonucun üstüne 9 ekleyip onun üstüne de hamile kaldıgın ayı ekliyorsun örn. benimki şubattı 2 ekledim . çıkan sonuç tek sayıysa erkek, çift sayıysa kız yazıyordu benimki tek sayı çıktı yani erkek :)
Canım inşallah bişey yoktur dualarım seninleKızlar şuan çok kötüyüm.. evde tek başimayım ne yapacağımı şaşırdım.
Az önce idrardan sonra peçeteye hafif kan geldi
eşim 2 saatlik uzaklıkta şuan geliyor doktora gideceğiz bişe olmaz dimi tekrar siliyorum tertemiz
Ya belim çok ağırıyordu benim ne olur dua edin bana bişe olmamış olsun
:) bakalım doktor ne diyecek.Kız cıktı benim. Yarın 15.00 te kontrol var, 2li ve cinsiyet... bakalım tutucak mı? Çin takvimi de kız diyor ama bana herkes erkek diyor.
aynen canım öyle hayırlı sağlıklı eli ayağı düz olsunda hiç farketmezBiz 9+3te gordu dr.umuz kuzum en son o yuzdn daha cinsiyt tahmini yk kucuktu..11 mayista randevumuz belki soyler biseyler o zmn..burda kanlarla ilgili hesaplama yapmistik onda erkek, kanamalar oluyo diye erkek diyo buyukler, senin teoriye gore ve rus cin takvimleri ve cevremdekilerin hisleri hep erkek..hic kiz diyen cikmadi ama tabi bunlarin hepsi birer tahminden ibaret kuzumm..saglikla alalim da kucagimiza hersey boss
hala yazmadı inşallah bir şey olmamıştır.Canım inşallah bişey yoktur dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?