- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
Çok haklısın canımHaklısın bende 10. Haftaya kadar çok stresliydimki hergün ağlıyordum o kadar kastım ki kendimi kanamam bile oldu ama değmiyor oda ayrı bişey
Amin kuzum inş hepimizincanım hadi zaman geçsin sende güzel haberlerle gel. allah kalbindekini versin :)
Insallah canim. Aynen öyleinşallah tez zamanda geçer bulantıların, kusman. oysa bir kap yemeğe o kadar ihtiyacı oluyor ki insan.
Benim annem de bu sekildecanım malesef tüm anneler bir değil benim annemde öyle canım canım değil hiçbirimize hatta herşeyden önce ilk kendini düşünür. hiç sıcaklıgını hissetmedim desem yeri. inş ben evladıma bu şekilde olmam . kayınvalidem evlatları için ölür . dönüp ona bakınca kendimi çok şanssız hissediyorum . ama yine de allah eksikligini vermesin. kayınvalidem defaalrca sorar canın bişey istiyor mu yapayım diye daha annem birkez bile sormadı. hatta geçen kontolden çıkıp direk oraya gittim ya insan demez mi nasıldı resim yopk mu bakayım. dr ne dedi iyiymiymiş diye . hiçbirşey sormadı dşün. ondan önceki kontolde kayınvalidem çagırmıştı gitmiştim usg kağıdını öpüp durdu kadın duygulandı falan karnımı seviyor falan . aman ne bileyim işte hayırlısı. tek dileğim evladımın ayağına taş değse yüregimin sızlaması anne kelimesinin geregini tam anlamıyla yapabilmem inş rabbim o kudreti nasip ederi bana bize...
Valla bana doktor yüzde yetmiş erkek demişti ama buna göre kız cıktıcanım hamile kaldıgın yıldan kendi doğum tarihini çıkarıyorsun. çıkan sonucun üstüne 9 ekleyip onun üstüne de hamile kaldıgın ayı ekliyorsun örn. benimki şubattı 2 ekledim . çıkan sonuç tek sayıysa erkek, çift sayıysa kız yazıyordu benimki tek sayı çıktı yani erkek :)
Kizlar dondüm muayeneden. 12+0 gorunuyor minigim. Boyu 5 bucuk cm olmus o yuzden ense kalinligi ve burun kemigine de bakti doktorum cok netti burnu hersey gayet guzel 1.33 mm ciktı ense kalinligi. Riski yok cok saglikli kan ver kan sonucuna da bakayim dedi kan verdim ve ciktim. Ama doktor ultrasonda ölcüm yapana kadar akla karayi secti 1 saniye durmadi zipliyor yuzustu yatior geri arkasini donuyor bu kez sıkılıp sirt ustu yatiyor o kucucuk yerde poposu bir yeryuzu gormedi . Doktor da masallah bu ne kadar hareketli bir bebekmis boyle dedi.cinsiyetini sordum simdiye kadar hic 14.haftadan once soylemedim kimseye prensip ! dedi bir dahaki randevunda soylerim dedi . Birdahaki randevumda 1 ay sonra çatlarim heralde
canım hamile kaldıgın yıldan kendi doğum tarihini çıkarıyorsun. çıkan sonucun üstüne 9 ekleyip onun üstüne de hamile kaldıgın ayı ekliyorsun örn. benimki şubattı 2 ekledim . çıkan sonuç tek sayıysa erkek, çift sayıysa kız yazıyordu benimki tek sayı
Ama dur yanlış hesaplamışım hepsi tuttu şuanBenim bu hesaplamaya göre kız çıkıyor doktor %80 erkek dedi kızımı hesapladım erkek çıktı bende tutmadı sanki
inşallah canım tek isteğim o evladıma karşı böyle olmamak... kayınvalideminde bazı tuhaflıkları var ama sonuçta el kapısı annemle karşılaştırınca kendisi çok daha iyiBenim annem de bu sekildearamizda boyle bir anne kiz bagi yok gibi ne bileyim. Hep böyleydi... insallah biz onlara benzemeyiz. Sen kayinvaliden yönünden şansliymissin en azindan. Benim kvde de öyle...
Ay evet ya biliyorsunuz niye soylemiyorsunuz dedm bilmiorum gercekten hic bakmadim bile dedi onlar anliyorlar da soylemek islerine gelmior sanirim emin olmadanYa ben anlamiyorum bu cinsiyet soylememekte direnme olayini hayret bi sey yahani dizileri en heyecanlı yerinde bitirirler ya haftaya da izlensin diye. Bu da onun gibi
Masallah kuzum gözün aydin. Bizimi de hep zipladi taklalar atti valla. Yaramaz bunlar yaramaazz
valla canım bekleyip göreceğiz artık ne kadar dogru ne kadar yanlış diye :)Valla bana doktor yüzde yetmiş erkek demişti ama buna göre kız cıktı
Söylememelerinin birçok sebebi varmış canım. Arkadaşımın doktoru söylemişti. Çeşit çeşit aile var, bebeği kız diye aldırmak isteyen aileler var, kız olduğu için dayak yiyen anne adayları var, kız dediğimiz bebeğe 1 ay sonra erkek diyince gidip şikayet edenler var gibi bir sürü sebep saymıştı doktor. O yüzden temkinli davranıyorlarmış.Ay evet ya biliyorsunuz niye soylemiyorsunuz dedm bilmiorum gercekten hic bakmadim bile dedi onlar anliyorlar da soylemek islerine gelmior sanirim emin olmadan
Neyse saglikli oldugunu gordum en azindan 1 ay daha beklerim.yani umarim bekleyebilirim
Bende dna ile yapılan bi test var ya hani down sendromu falan bakılan onun için duymuştum. Bu kan yurtdışına gidiyor ve bu test baya erken bi dönemde yapılıyor. Bebek cinsiyetini görüyorlarmış ama müslüman ülkelere cinsiyet söylemiyorlarmış özellikle çünkü kızsa aldıran çok oluyormuşSöylememelerinin birçok sebebi varmış canım. Arkadaşımın doktoru söylemişti. Çeşit çeşit aile var, bebeği kız diye aldırmak isteyen aileler var, kız olduğu için dayak yiyen anne adayları var, kız dediğimiz bebeğe 1 ay sonra erkek diyince gidip şikayet edenler var gibi bir sürü sebep saymıştı doktor. O yüzden temkinli davranıyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?