2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim annem de bu sekilde aramizda boyle bir anne kiz bagi yok gibi ne bileyim. Hep böyleydi... insallah biz onlara benzemeyiz. Sen kayinvaliden yönünden şansliymissin en azindan. Benim kvde de öyle...

Valla bana doktor yüzde yetmiş erkek demişti ama buna göre kız cıktı

Merhbaal kızlar.karbonat testi il3 cinsiyet tahmini yapan oldu mu? Eskiler yaparmış bana da annem söyledi.bende yaptım. Sizlerde bi deneyin bakalım cinsiyetler belli olunca da anlarız artık ne kadar dogru:)
Sabah ilk tuvaletinizde bardağa yapıyorsunuz.uzerine 1-2 kaşık karbonat koyuyorsunuz.kopururse erkek..dibe çökerse kız oluyormuş.
BEn yaptım DIBE COKTU direk.bu teste göre kız benimki.hadi bakalım sizlerde deneyin:)

Kizlar dondüm muayeneden. 12+0 gorunuyor minigim. Boyu 5 bucuk cm olmus o yuzden ense kalinligi ve burun kemigine de bakti doktorum cok netti burnu hersey gayet guzel 1.33 mm ciktı ense kalinligi. Riski yok cok saglikli kan ver kan sonucuna da bakayim dedi kan verdim ve ciktim. Ama doktor ultrasonda ölcüm yapana kadar akla karayi secti 1 saniye durmadi zipliyor yuzustu yatior geri arkasini donuyor bu kez sıkılıp sirt ustu yatiyor o kucucuk yerde poposu bir yeryuzu gormedi . Doktor da masallah bu ne kadar hareketli bir bebekmis boyle dedi. cinsiyetini sordum simdiye kadar hic 14.haftadan once soylemedim kimseye prensip ! dedi bir dahaki randevunda soylerim dedi . Birdahaki randevumda 1 ay sonra çatlarim heralde

Ya ben anlamiyorum bu cinsiyet soylememekte direnme olayini hayret bi sey ya hani dizileri en heyecanlı yerinde bitirirler ya haftaya da izlensin diye. Bu da onun gibi

Masallah kuzum gözün aydin. Bizimi de hep zipladi taklalar atti valla. Yaramaz bunlar yaramaazz

Benim bu hesaplamaya göre kız çıkıyor doktor %80 erkek dedi kızımı hesapladım erkek çıktı bende tutmadı sanki

Benim annem de bu sekilde aramizda boyle bir anne kiz bagi yok gibi ne bileyim. Hep böyleydi... insallah biz onlara benzemeyiz. Sen kayinvaliden yönünden şansliymissin en azindan. Benim kvde de öyle...
inşallah canım tek isteğim o evladıma karşı böyle olmamak... kayınvalideminde bazı tuhaflıkları var ama sonuçta el kapısı annemle karşılaştırınca kendisi çok daha iyi

Ay evet ya biliyorsunuz niye soylemiyorsunuz dedm bilmiorum gercekten hic bakmadim bile dedi onlar anliyorlar da soylemek islerine gelmior sanirim emin olmadan
Neyse saglikli oldugunu gordum en azindan 1 ay daha beklerim.yani umarim bekleyebilirim

Meyveliturta19 canım dün akşam bende aynı şeyi yaşadım bi de ilk defa oldu. Wcden sonra peçeteye çok açık kahverengi akıntı geldi. Panik yaptım, stres yaptım riskli gebelik olunca malum.. Hastaneyi aradık. Birşey yoktur ama gelin bakalım içiniz rahat etsin dediler. Gittik, iyiydi çok şükür. Hatta doktor güldü zıplıyor o içerde gösterdi bizede zıplıyor aşağıya kayıyor sonra yine zıplıyordu şapşik yavrum

Her 3 kadından 1nde oluyor bu kahverengi akıntı merak etmeyin, çok normal bu, dedi doktor. Korkma canım sende boşuna ama yinede git doktora. İnsanın içi rahatlıyor ne de olsa.

Ay evet ya biliyorsunuz niye soylemiyorsunuz dedm bilmiorum gercekten hic bakmadim bile dedi onlar anliyorlar da soylemek islerine gelmior sanirim emin olmadan
Neyse saglikli oldugunu gordum en azindan 1 ay daha beklerim.yani umarim bekleyebilirim
Söylememelerinin birçok sebebi varmış canım. Arkadaşımın doktoru söylemişti. Çeşit çeşit aile var, bebeği kız diye aldırmak isteyen aileler var, kız olduğu için dayak yiyen anne adayları var, kız dediğimiz bebeğe 1 ay sonra erkek diyince gidip şikayet edenler var gibi bir sürü sebep saymıştı doktor. O yüzden temkinli davranıyorlarmış.

Meyveliturta19 canım senden bi haber çıkar diye girdim ama bişey yazmamışsın hersey yolundadır yazmayı Unuttun diye umut ediyorum iyi oldugunuza inanıyorum canı gönülden

Bende dna ile yapılan bi test var ya hani down sendromu falan bakılan onun için duymuştum. Bu kan yurtdışına gidiyor ve bu test baya erken bi dönemde yapılıyor. Bebek cinsiyetini görüyorlarmış ama müslüman ülkelere cinsiyet söylemiyorlarmış özellikle çünkü kızsa aldıran çok oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…