2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlar benim görümcem 2 yıl önce 41 yasında kilolu ve sigara kullanırken hamile kaldı. Üstelik çok fazla miyomu ve kisti vardı. Hamileliği boyuncada sigarayı bırakadı ve azaltmadı. Cok uskur sağlıklı bebeği var emziriyo ama maalesef hala sigara içiyor.

Kuzum bana doktor hiçbir şey vermedi ama vajinamdan baktı ve kanama yol dedi ev istirahati verdi. Bende yatıyorum.Geçen sene verdiği ve panik atak ile uğraştım o yüzden korkuyorum kafam sallanıyordu orada da.

Kuzum ayni yine kanama oluyor ama dün aksamki kadar yogun degil insallah ilac etkisini gosterir ilaci ictim bugun
Bu ilac yan etki yapiyor sanirim hiç gözümü acamiyorum acayip uyku yaptı
çok kötü yapar o ilaç uyku başdönmesi progestanmi kullanıyorum kaclik

çok kötü yapar o ilaç uyku başdönmesi progestanmi kullanıyorum kaclik

50 ml lik iğne, 200 mg lık ilaç kullaniyorum kuzum
iğne 3 günde bir, ilacı hergün kullanacağım.. suan bas donmesi yasamadim ama çok fena uyku yaptı gözümü hic acamıyorum dediğin gibi sersem gibiyim kuzum
Ama az önce yine kontrol ettim lekelenmler baya azalmıs
Sabah kanamadan lekenmeye dönmüştü az önce de lekelenme azalmış

Kuzum bana doktor hiçbir şey vermedi ama vajinamdan baktı ve kanama yol dedi ev istirahati verdi. Bende yatıyorum.Geçen sene verdiği ve panik atak ile uğraştım o yüzden korkuyorum kafam sallanıyordu orada da.

Çok şükür kuzum olmasinda hic o kanama aynen bol bol dinlen
Doktor panik atak ile ilgili bise dedimi korkma hic eger bi sıkıntı gorseydi sana da ilac verirdi

Çok şükür kuzum olmasinda hic o kanama aynen bol bol dinlen
Doktor panik atak ile ilgili bise dedimi korkma hic eger bi sıkıntı gorseydi sana da ilac verirdi
Ben direk hamile kalmadan önceki ay ilacımın dozunu düşürdüm.Regl tarihim gecikincede ilacı almadım kendi kendime bıraktım birşey demedi valla.

Bende 12 hafta olsun öyle söyleyeyim diyorum ama karnımı görünce anlam veremiyor sen iyice gobeklendin spor yap diyo
Bende ilerleyen aylarda söylemeyi planlıyordum ama baktım ki ben kızıma güzel güzel anlatamadan etraftan biri söyleyecek ve anlam veremiycek. Bende her öğlen akşam masallarına kardeşli bişeyler ekledim sonra yavaş yavaş anlattım. Şuan iyi gidiyoruz bakalım. Göbeğime gelip kardeşim büyüyor dimi anne diyo bana kardeş konulu kitaplar okuyoruz orda annelerin karnının neden büyük olduğunu konuşuyoruz

@meryl_streep canım ne yaptın yazmadın hala merak ettim. bugün randevun vardı. hadi güzel şeyler yaz bekliyorummmm
Merhaba canim..Eve yeni geldim..Cok sukur guzel gecti.Her seyi normal..Ense kalinligi iyi dedi doktorum.Suyun da yeterli dedi.Ayrintili olarak bakti.Masallah bir sorun yok dedi. 12 hafta 1 gunluk..Ikili test icin kan alindi.Kalp atisini da duyduk.O da iyi,ritmik dedi..Şukurler olsun bir problem gozukmuyor.Cinsiyet icin tam belli degil kesin bir sey soyleyemem ama erkege benziyor ama kordon da olabilir dedi.Bunlar da resimleri..Cinsiyet tahminlerini bekliyorum kizlar.:))

Eklentiler

• 20190430_185108.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 61
  • 20190430_185008.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 61
  • 20190430_185031.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 55
Benimki de normalde çok kardeş istiyordu ama olacağını öğrenince nasıl olucak bilmiyorum

Kızlar evinde evcil hayvanı olan var mı? Benim 1 yaşında kedim var doktora danıştığımızda tuvalet kabını eşim temizlediği sürece sorun olmayacağını söyledi. Fakat bebek doğunca nasıl olur bunu çok kestiremiyorum. Kedimden de ayrılmak istemiyorum.

Hayır yani işin kotusu tvde de dogru duzgun program yok epeydir tv izlemiyordum 1 aydır yattıgım için mecbur arada acıyorum ne kadar düşmüş kalitesi ülkemizin...

Yah hiç sorma ya. Ben de işsizim kaç zamandır. Hadi iş güç tamam diyirdhm gündüz. Ama şimdi gündüz uzanınca bakayım diyorum yok ya normal insan delirir bu programlarla...

Ya niye mecbur olasın arkadaşım. Senin mecburiyetin yavruna ve kendine bakmak. Allah korusun bir şey olsa. Bak arkadaşlarımız hiç yoktan neler yaşıyorlar. Bence ramazanda da alma kimseyi. Dur iyice toparlan . Yazık valla. Şu an sen ve yavrun öncelikli

Çocukları olanlar çocuklarınıza hamile olduğunuzu söylediniz mi

Evet cnm.artık evde 4 kişi olacağımızı anlattık. Kendi bebeklik resimlerine baktık kardeşinde bu şekilde olacak karnımda büyüyecek diye anlattık. Geçen de arkadaşım Doğum yaptı yanına gittik bebeği sevdi bayağı iyiydi Kardeşinde göreceğiz

Ya yanlış anlama ama kızıyorum böyle annelere ya. Nasıl günah o yavrulara. Benim bi tanıdığım da öyleydi. Cocuk 2 3 yaşından sonra hep hava kullanıyor. Astım ilaçları falan. Ya tamam kendine zarar veriyorsun ama o yavrunun suçu ne. Sigara içerek emzirme ne ya. Çok üzülüyorum. Şu an eşim içiyor diye bile neler yapıyorum ben. Yazık ya. Bak zorla kusa kusa neler yemeye çalışıyoruz ki yavrumuz sağlıklı olsun. Hem kızıyorum hem çok üzülüyorum vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…