Evet 7 Yaşında kızım var ilk çok mutlu oldu şimdi ara ara kıskanma belirtileri var ama yine de heyecanlıÇocukları olanlar çocuklarınıza hamile olduğunuzu söylediniz mi
Yok birtanem bana doktor hiç Şeşen vermedi vajinamdan baktı kan yok dedi hani ev istirahati verdi gönderdi.ilacı içiyorsan olması normal yan etkisi
Kuzum bana doktor hiçbir şey vermedi ama vajinamdan baktı ve kanama yol dedi ev istirahati verdi. Bende yatıyorum.Geçen sene verdiği ve panik atak ile uğraştım o yüzden korkuyorum kafam sallanıyordu orada da.Ilacin yan etkisi olabilir bende gözümü acamıyorum uyku yapti kanamayı yok etsinde sersemligede raziyız
Bende sürekli yatıyorum dünden beri sadece lavb. kalkıyorum
Az önce tekrar kontrol ettim kanamam lekelenmeye dönmüş durumda inşallah böyle böyle biter ama yine miktari görmek icin ped kullanıyorum
O pedi yeniden ortaya cıkarmak ne kötü bir psikolojiymiş☺
çok kötü yapar o ilaç uyku başdönmesi progestanmi kullanıyorum kaclikKuzum ayni yine kanama oluyor ama dün aksamki kadar yogun degil insallah ilac etkisini gosterir ilaci ictim bugun
Bu ilac yan etki yapiyor sanirim hiç gözümü acamiyorum acayip uyku yaptı
çok kötü yapar o ilaç uyku başdönmesi progestanmi kullanıyorum kaclik
Kuzum persembe gunu gidebilirim en yakin yarin tatil malum..dr.um donmedi hala ondn cvp bekliyrmNe zaman gidicen canım
Kuzum bana doktor hiçbir şey vermedi ama vajinamdan baktı ve kanama yol dedi ev istirahati verdi. Bende yatıyorum.Geçen sene verdiği ve panik atak ile uğraştım o yüzden korkuyorum kafam sallanıyordu orada da.
Ben direk hamile kalmadan önceki ay ilacımın dozunu düşürdüm.Regl tarihim gecikincede ilacı almadım kendi kendime bıraktım birşey demedi valla.Çok şükür kuzum olmasinda hic o kanama aynen bol bol dinlen
Doktor panik atak ile ilgili bise dedimi korkma hic eger bi sıkıntı gorseydi sana da ilac verirdi
Bende ilerleyen aylarda söylemeyi planlıyordum ama baktım ki ben kızıma güzel güzel anlatamadan etraftan biri söyleyecek ve anlam veremiycek. Bende her öğlen akşam masallarına kardeşli bişeyler ekledim sonra yavaş yavaş anlattım. Şuan iyi gidiyoruz bakalım. Göbeğime gelip kardeşim büyüyor dimi anne diyo banaBende 12 hafta olsun öyle söyleyeyim diyorum ama karnımı görünce anlam veremiyor sen iyice gobeklendin spor yap diyo
Merhaba canim..Eve yeni geldim..Cok sukur guzel gecti.Her seyi normal..Ense kalinligi iyi dedi doktorum.Suyun da yeterli dedi.Ayrintili olarak bakti.Masallah bir sorun yok dedi. 12 hafta 1 gunluk..Ikili test icin kan alindi.Kalp atisini da duyduk.O da iyi,ritmik dedi..Şukurler olsun bir problem gozukmuyor.Cinsiyet icin tam belli degil kesin bir sey soyleyemem ama erkege benziyor ama kordon da olabilir dedi.Bunlar da resimleri..Cinsiyet tahminlerini bekliyorum kizlar.:))@meryl_streep canım ne yaptın yazmadın hala merak ettim. bugün randevun vardı. hadi güzel şeyler yaz bekliyorummmm
Benimki de normalde çok kardeş istiyordu ama olacağını öğrenince nasıl olucak bilmiyorumBende ilerleyen aylarda söylemeyi planlıyordum ama baktım ki ben kızıma güzel güzel anlatamadan etraftan biri söyleyecek ve anlam veremiycek. Bende her öğlen akşam masallarına kardeşli bişeyler ekledim sonra yavaş yavaş anlattım. Şuan iyi gidiyoruz bakalım. Göbeğime gelip kardeşim büyüyor dimi anne diyo banakardeş konulu kitaplar okuyoruz orda annelerin karnının neden büyük olduğunu konuşuyoruz
Hayır yani işin kotusu tvde de dogru duzgun program yokepeydir tv izlemiyordum 1 aydır yattıgım için mecbur arada acıyorum ne kadar düşmüş kalitesi ülkemizin...
Gorurdu sanırımm yaAllahn isine bak iste.. annemle teyzemlerde oyle ama ilk aylar hic kanamam olmadi
Öyle bir sey olsaydi doktor goremez miydi
Aman canım su iç lütfen cok onemli dedi dr.Idrarimda yanma falan olmuyor canim ama hic su icmiyorum neredeyse bulantidan. Sekerli cay yada meyvesuyu falan iciyorum ondan idrarim baya koyu
misafire ne güzel diyorsun ben diyemedim dün tansiyonum yerlerdeydi
yarında kv görümce çağırdım kahvaltıya
daha tükenirim heralde hatalıyım
yoruldum çok uzun süre kimseyi istemiyorum diyorum
davet edildiklerim var mecbur ramazanda alacağım
severim misafir ama hamileyken takatim kalmıyor
Çocukları olanlar çocuklarınıza hamile olduğunuzu söylediniz mi
kızlar benim görümcem 2 yıl önce 41 yasında kilolu ve sigara kullanırken hamile kaldı. Üstelik çok fazla miyomu ve kisti vardı. Hamileliği boyuncada sigarayı bırakadı ve azaltmadı. Cok uskur sağlıklı bebeği var emziriyo ama maalesef hala sigara içiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?