2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Kesinlikle. Biz istedik diye geliyor o yavrular. Vebali bize artık. Bu tür şeyler bir ömür etkiliyor. Sağlıkla gelsinler inşallah ve onların hamurunu nasıl yoğurursak öyle pişecek onlarda. Çok yolumuz var elbet. En azından başlangıçlar güzel olsun....

Ne mutlu sana darısı başımıza maşallah. Çok güzel gözüküyor ama bu kadar net bir resimde bile cinsiyeti tek görmeyen benim galiba
Ya benimde bulantılar fena illahi kız diyorlar. Bak tutmadı işte

Hayırlı oksun canım. Erkek mi istiyordun peki. Sağlıkla doğsun inşl. Maşallah ne kdr net görüntü.
Canim benim bi oglum var 3.5 yasinda. Baya zor gecti bu hamileligim de ama hep saglikli olsun dedim hic farketmezdi. Ama herkes kiz dedi cok bulanti kusma oldu diye benim icime yinede erkek doguyordu

Canim doktor bacak arasindan gördü ama onun fotoyu vermeyi unutmus bende heyecandan bakmadim cikinca farkettim olmadigini. Bi bu vardi bide 14 hafta olmama ragmen hala vajinal bakti o yüzden hep sirtindan görünüyor bebek

Canim benim bi oglum var 3.5 yasinda. Baya zor gecti bu hamileligim de ama hep saglikli olsun dedim hic farketmezdi. Ama herkes kiz dedi cok bulanti kusma oldu diye benim icime yinede erkek doguyordu
Aynen sağlıklı olsunda farketmez. Bakalım bizde 3 hafta sonra böyle net görücez mi
Oğlun çok kıskanmaz erkek ya. Kız olsa krize girerdi eminim

Aynen sağlıklı olsunda farketmez. Bakalım bizde 3 hafta sonra böyle net görücez mi
Oğlun çok kıskanmaz erkek ya. Kız olsa krize girerdi eminim
Oglum cok böyle degisik gözümden yas gelse hüngür hüngür aglamaya baslar anne sen aglama diye. Daha 3 yas 5 aylik. Bide ben 2 kez hamilelikte hastanede yattim bulantidan günde yüz kere anne seni cok seviyorum diyor bebek oldugunuda biliyor. Kardes var annemin karninda ben abi olacagim diyor. Anne sen sakin üzülme baby de üzülmesin diyor hep. Insallah inaniyorum kiskanclik yapmayacak cok sevecek. Bide cok degisiyormus ya dogduktan sonra

Ah kuzum yaa saskinim hala persembe baska bi dr.a gidicem durumu belirticem bakalim o ne dicek hay Allah

niye yanlis anlayim canim bende cok uzuluyorum. ben kizima hamileyken cola icmeyi bile biraktim.emzirirken bile icmedim. simdide cocuk surekli oksuruyo niyeyse bi geedi diyor ustelik. ben o ornegide yasi sikintili anneler icin verdim yas 35 den buyuk diye hemen bisey olacagi anlamins gelmiyo.yani..

Kızlar çok giremedim herkes iyimi bebek usg resimlerinizi görünce çok mutlu oluyorum Kızlar bazı doktorların yazısını okudum erkrk bebekte bulantı ve baş agrısı daha cok olur diyorlar benim bulantım ve baş agrım cok kötü cumaya cinsiyete bakacak bakalım ne diyecek cok merak ediyorum

İyi geceler
Kızlar bugün dayanamayıp yine gittim hastaneye
Normalde ikili tarama ileriki zamanlardaydı
Ama gitmişken ölçümleri de yaptı doktorum
Çok şükür iyi çıktı
Ense kalınlığı 0,8 çıktı
Kanı da yarın vericem
Sat a göre 3 gün önde çıktı
Çok şükür kanda da bişi çıkmazsa bunu da atlatmış olucam
2 hafta sonrada cinsiyet için çağırdı
İnş kucağımıza alana kadar hayırlı haberler vermek nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…