- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
ben yürüyüş yapacaktım daha önce yürüyüş yapıyor muydun dedi yok dedim. yapma dedi doktor. bilmiyorum riskli hamilelik benimki bana özel durum mu. yaşımda ileri.
inşaallah kesilir. kızlar ne kadar dogru bilmiyorum hamilelikte adet döneminde çok daha fazla dikkat etmek lazımmış. mesala her ay 1 i ile 6 sı adet gördüğün tarih o dönem çok hassas dönemmiş.
Bana gelen yardımcı kız anlatmıştı. 3 ay boyunca regl gibi gecirmiş. Kızı sapasaglam dogmus 15 yasında şimdi
Canim geçmiş olsun,rabbim senide evladinida korusun inşllah...
Ense kalınlığında cok iyi kuzum benimkide 1.1 mm çok iyi dedi doktor,bildiğim kadarıyla sende 2li test yaptırmak istemiyordun için rahatlamıştır seninde...
2 gündür misafirim var doğru düzgün giremiyorum foruma,grupta neler oluyor uzak kaldım baya allaha emanetesiniz hepiniz,sendende hayirli haberler bekliyoruz canim bol bol dinlen dua et
Canım beynim çok geçmiş olsun dün bende de olunca yazamadım sana kaynadı aradı kusura bakma.Bol bol dinlen hiç kötüyü çağırma bebeğin seninle.Bol su iç ve idrar sonrası çok temiz tut sebamed kullanıyorum ben tavsiye ederim.
inşallah cnm şuan nasılsin
Çok şaşırdım hiç duymamıştım yalnız bu duruma göre rapor veremem kısmına da bi anlam veremedimKizlar bugun dr.a gittim devlete..niyetim heyt raporu almakti..is yerinden sikinti yasamayayim diye..neyse gittim ultrasona gore karar vericem dedi dr..ultrasona gonderdi canli fetusun yaninda baska bi kesede ex fetus olayi olmus dediler..kalakaldim oyle..bebegim iyi ama kanamalarin sebebi ya bu ex fetus ya da kanama alani..aciklama yapamadilar buyuk hastaneye gitmen gerk bu durumda rapor veremem dedi dr..kendi dr.uma randevum 11inde..simdi ben durumu dr.umla paylasip gideyimmi buyuk hastaneye yksa 11ini bekleyeyim kendi dr.umda bi baksin ordada durumdan bahsedeym ona gore mi gideyim..sastim kaldm..tek transfer olmustu bu neyin nesi..parcalari kalmismidir o alan icinde bnm drum bunu nasi gormez yada gorup bendn mi sakladikafam karman corman oldu yaa
Evet diğer sonuçlar iyi 177 anneden 1i risk altındaKızlar merhaba. 2 hafta önce yaptırdığım 2 li test sonucum çıktı. Yaşım 37 olduğu için dr yaşa bağlı bir risk var ama sonuçların iyi dedi. Sizlerede gönderiyorum bir bakın bakalım bem pek bir şey anlayamadım.Eki Görüntüle 2263943
Tansiyonun kaç çıkıyor olcebiliyor musun tansiyonu etkiliyor baş dönmesi vsKuzum ayni yine kanama oluyor ama dün aksamki kadar yogun degil insallah ilac etkisini gosterir ilaci ictim bugun
Bu ilac yan etki yapiyor sanirim hiç gözümü acamiyorum acayip uyku yaptı
Hay Allah yaa ne yapacgimi sasirdimikiz olabilir. tek yumurta ikizide ilk hafta bölünürse ayrı kesede olabiliyo. kendi dr unu haberder et
Bnde kararsiz kaldm kuzum anlamadim kiherseyde bir hayir vardir canim. cok gecmis olsun. Rabbim bir daha yasaasin
canim buyuk hastaneye git mutlska. kendi doktotunada bilgi ver belki 11 ini bekleme diyecek.
Kuzum buyuk hastanenin bakmasi gerk ben bu durumda veremem dedi isin icinden cikamadilar mi anlamadimkiÇok şaşırdım hiç duymamıştım yalnız bu duruma göre rapor veremem kısmına da bi anlam veremedim
Çok şükür lekelenmem geçti köpeğimi yarım saat dışarı çıkartmam dışında hep evdeyim uzamıyorum.Ama ara ara bende başım dönecekmiş gibi oluyor Leyla gibi oluyorum normal mi hani olur mu?Ne kusuru kuzum olur mu hiç.. bende sana yazamadim açıkcası beynim yanmış durumda kime yazdım kimle konuştum hiç bilmiyorum
Nasilsin simdi insallah iyisindir
Bu daha etkili demekki canım . Emilimi daha iyidir belki de. Mecbur artık :)Öyle deniycem bakalım. Doktor bir ay sonraya çağırdı tekrar. En iyisi bir ay snra gitmek. Tam buğday ekmeği çıkarıyorum buzluktan yarım yarım. Ondan dedim. Yoksa azıcık yerim ya. Bi parça çıkarrım çorbanın yanında yerim ne olacak. Keşke buda hap olsaydı
Maalesef. Ordan oraya atlıyorum işte. Biraz ora biraz ora. Kitap okuyorum ama uyuyorum o zaman daHayır yani işin kotusu tvde de dogru duzgun program yokepeydir tv izlemiyordum 1 aydır yattıgım için mecbur arada acıyorum ne kadar düşmüş kalitesi ülkemizin...
Belki senin de o ara yumurtan döllenmiştir. Bence kendi doktorunu bilgilendir ve ona göre hareket et canım. Allah ın izniyle bi şey olmaz inşallah. Benim de içi boş olan bi kesem vardı. Noldu bilmiyom sonraKizlar bugun dr.a gittim devlete..niyetim heyt raporu almakti..is yerinden sikinti yasamayayim diye..neyse gittim ultrasona gore karar vericem dedi dr..ultrasona gonderdi canli fetusun yaninda baska bi kesede ex fetus olayi olmus dediler..kalakaldim oyle..bebegim iyi ama kanamalarin sebebi ya bu ex fetus ya da kanama alani..aciklama yapamadilar buyuk hastaneye gitmen gerk bu durumda rapor veremem dedi dr..kendi dr.uma randevum 11inde..simdi ben durumu dr.umla paylasip gideyimmi buyuk hastaneye yksa 11ini bekleyeyim kendi dr.umda bi baksin ordada durumdan bahsedeym ona gore mi gideyim..sastim kaldm..tek transfer olmustu bu neyin nesi..parcalari kalmismidir o alan icinde bnm drum bunu nasi gormez yada gorup bendn mi sakladikafam karman corman oldu yaa
Pappa ve hcg birbiriyle uyumlu bildiğim kadarıyla. O yüzden iyi. Sağ tarafta ultrason ölçümleri var sanırım. Onu göremiyorum canım. En altta genetik rahatsızlığın olma olasılığı onbinde bir den daha küçük diyor. İyi bence canım.Kızlar merhaba. 2 hafta önce yaptırdığım 2 li test sonucum çıktı. Yaşım 37 olduğu için dr yaşa bağlı bir risk var ama sonuçların iyi dedi. Sizlerede gönderiyorum bir bakın bakalım bem pek bir şey anlayamadım.Eki Görüntüle 2263943
Teşekkürler canım cevabın için. Artık beklemekten başka bir çaremiz yok dua edeceğiz. Rabbim inşallahhhhhh sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinEvet diğer sonuçlar iyi 177 anneden 1i risk altında
Doktorun hemşiresi whatsup tan attı sonucu bende anca o kadarını gördüm. İnşallahhhhhh iyidir. Teşekkürler cevap verdiğin içinBu daha etkili demekki canım . Emilimi daha iyidir belki de. Mecbur artık :)
Maalesef. Ordan oraya atlıyorum işte. Biraz ora biraz ora. Kitap okuyorum ama uyuyorum o zaman dabu defa gece yatamıyorum. Sonra düzenim bozluyor.
Belki senin de o ara yumurtan döllenmiştir. Bence kendi doktorunu bilgilendir ve ona göre hareket et canım. Allah ın izniyle bi şey olmaz inşallah. Benim de içi boş olan bi kesem vardı. Noldu bilmiyom sonra
Pappa ve hcg birbiriyle uyumlu bildiğim kadarıyla. O yüzden iyi. Sağ tarafta ultrason ölçümleri var sanırım. Onu göremiyorum canım. En altta genetik rahatsızlığın olma olasılığı onbinde bir den daha küçük diyor. İyi bence canım.
Ne zaman gidicen canımKuzum buyuk hastanenin bakmasi gerk ben bu durumda veremem dedi isin icinden cikamadilar mi anlamadimki
Yâ yaşa bakarsan çok eskiden bahsetmiyorum akrabalardan 40 ı geçenler sağlıklı çocukları olduTeşekkürler canım cevabın için. Artık beklemekten başka bir çaremiz yok dua edeceğiz. Rabbim inşallahhhhhh sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Çok şükür lekelenmem geçti köpeğimi yarım saat dışarı çıkartmam dışında hep evdeyim uzamıyorum.Ama ara ara bende başım dönecekmiş gibi oluyor Leyla gibi oluyorum normal mi hani olur mu?
Sen nasılsın buarada canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?