2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ben yürüyüş yapacaktım daha önce yürüyüş yapıyor muydun dedi yok dedim. yapma dedi doktor. bilmiyorum riskli hamilelik benimki bana özel durum mu. yaşımda ileri.

Yapma yapma
Ben hamilelikten önce spor yapan biriydim.. gebeliğimde riskli değildi ama bi yurudum ertesi gun kanamam oldu

Ama y
inşaallah kesilir. kızlar ne kadar dogru bilmiyorum hamilelikte adet döneminde çok daha fazla dikkat etmek lazımmış. mesala her ay 1 i ile 6 sı adet gördüğün tarih o dönem çok hassas dönemmiş.

Insallah kuzumm dogru olabilir benim hic bir sorunum yokken birden böyle oldum

Son düzenleme:

Çok sağol kuzum Allah razı olsun .. en azından cok sukur o iyi cikti
Dedigin gibi yaptirmayi dusunmuyordum iyice emin olmus oldum

Ne kusuru kuzum olur mu hiç.. bende sana yazamadim açıkcası beynim yanmış durumda kime yazdım kimle konuştum hiç bilmiyorum

Nasilsin simdi insallah iyisindir

Çok şaşırdım hiç duymamıştım yalnız bu duruma göre rapor veremem kısmına da bi anlam veremedim

Evet diğer sonuçlar iyi 177 anneden 1i risk altında

Kuzum ayni yine kanama oluyor ama dün aksamki kadar yogun degil insallah ilac etkisini gosterir ilaci ictim bugun
Bu ilac yan etki yapiyor sanirim hiç gözümü acamiyorum acayip uyku yaptı
Tansiyonun kaç çıkıyor olcebiliyor musun tansiyonu etkiliyor baş dönmesi vs

Ne kusuru kuzum olur mu hiç.. bende sana yazamadim açıkcası beynim yanmış durumda kime yazdım kimle konuştum hiç bilmiyorum

Nasilsin simdi insallah iyisindir
Çok şükür lekelenmem geçti köpeğimi yarım saat dışarı çıkartmam dışında hep evdeyim uzamıyorum.Ama ara ara bende başım dönecekmiş gibi oluyor Leyla gibi oluyorum normal mi hani olur mu?

Sen nasılsın buarada canım?

Bu daha etkili demekki canım . Emilimi daha iyidir belki de. Mecbur artık :)
Hayır yani işin kotusu tvde de dogru duzgun program yok epeydir tv izlemiyordum 1 aydır yattıgım için mecbur arada acıyorum ne kadar düşmüş kalitesi ülkemizin...
Maalesef. Ordan oraya atlıyorum işte. Biraz ora biraz ora. Kitap okuyorum ama uyuyorum o zaman da bu defa gece yatamıyorum. Sonra düzenim bozluyor.

Belki senin de o ara yumurtan döllenmiştir. Bence kendi doktorunu bilgilendir ve ona göre hareket et canım. Allah ın izniyle bi şey olmaz inşallah. Benim de içi boş olan bi kesem vardı. Noldu bilmiyom sonra

Pappa ve hcg birbiriyle uyumlu bildiğim kadarıyla. O yüzden iyi. Sağ tarafta ultrason ölçümleri var sanırım. Onu göremiyorum canım. En altta genetik rahatsızlığın olma olasılığı onbinde bir den daha küçük diyor. İyi bence canım.

Doktorun hemşiresi whatsup tan attı sonucu bende anca o kadarını gördüm. İnşallahhhhhh iyidir. Teşekkürler cevap verdiğin için

Teşekkürler canım cevabın için. Artık beklemekten başka bir çaremiz yok dua edeceğiz. Rabbim inşallahhhhhh sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Yâ yaşa bakarsan çok eskiden bahsetmiyorum akrabalardan 40 ı geçenler sağlıklı çocukları oldu

Ilacin yan etkisi olabilir bende gözümü acamıyorum uyku yapti kanamayı yok etsinde sersemligede raziyız

Bende sürekli yatıyorum dünden beri sadece lavb. kalkıyorum
Az önce tekrar kontrol ettim kanamam lekelenmeye dönmüş durumda inşallah böyle böyle biter ama yine miktari görmek icin ped kullanıyorum
O pedi yeniden ortaya cıkarmak ne kötü bir psikolojiymiş☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…