2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
misafire ne güzel diyorsun ben diyemedim dün tansiyonum yerlerdeydi
yarında kv görümce çağırdım kahvaltıya
daha tükenirim heralde hatalıyım
yoruldum çok uzun süre kimseyi istemiyorum diyorum
davet edildiklerim var mecbur ramazanda alacağım
severim misafir ama hamileyken takatim kalmıyor

Valla canım normalde de mutfağı malesef sevmem bu durumda hiç girmem mümkün değil kimse kusura bakmasın Allah kolaylik versin canım

De kuzum valla de.. dünden beri o kadar kötüyüm ki yaşayan ölüye döndüm
Hiç bir şey bebeklerimizden önemli değil.. kötüyü görünce daha iyi anlıyor insan
Rabbim size yaşatmasın
Seni yoracak kimseyi bulundurma çevrende

evet seninde sorunlu gebelik değildi bak noldu.
çok güveniyoruz kendimize aslında
bende kaşınıyorum resmen ne bileyim bu son misafir olsun diyorum bakalım

evet seninde sorunlu gebelik değildi bak noldu.
çok güveniyoruz kendimize aslında
bende kaşınıyorum resmen ne bileyim bu son misafir olsun diyorum bakalım

Hic bir sorunum yoktu doktor günlük hayatini bozma bile demişti..
Rahat rahat takıliyordum resmen duvara tosladım
Şimdi hic kibirdamadan yatiyorum
Dünden beri keske ayaklarim kopsaydida yuruyus yapmasaydim diyorum
O yüzden misafirmis oymus buymus.. kirilmislar alinmislar cagirmislar hepsi boş kuzum valla hic yorma kendini

tamam kuzum bunu dediğin süper oldu ben güveniodum rahat yoruodum kendimi 16 kg kızımı kaldırıorum ben manyak gibi
dikkat edicem allah korusun.

ilacı içiyorsan olması normal yan etkisi

Meyveliturta19 canım azalmış kanaman çok şükür, çok sevindim inan.

Dün iğne kestirmedi ama bu sabah ilaca başladım onun etkisi oldu sanirim herhalde inşallah böyle böyle yok olur çok sagoll Allah razin olsun..
Inan yeni yeni kendime geliyorum Rabbim sizlere yaşatmasin boyle bir sey

Dün iğne kestirmedi ama bu sabah ilaca başladım onun etkisi oldu sanirim herhalde inşallah böyle böyle yok olur çok sagoll Allah razin olsun..
Amin canım. Hiç kimse yaşamasın. Sen de artık içini ferah tut. Ve bol bol dinlen

Kanama kesilsin de ilaçla serumla olsun ne farkeder. Bebeklerimiz sağlıklı olsun o yeter.

Geçen yıl ramazanda hamileydim ve bulandım yoktu hep dedim ki ne olacak annemler kaç çocukla o kadar iş güçle doğuma kadar uğraşırmış neyse yemekli olsun normal olsum misafir almaktan sakinca görmedim ve bi anda ansızın bebeğimi kaybettim üstinden kaç ay geçti hsmile kalamadım çok yıprandım yani demem o ki ayıp olur ne derler diye düşünmeyin asıl herkes bu durumda sizi düşünmeli hele ki ilk 3 ay bitmeden kendinizi yormayın bence

Ben söyledim. Gelip karnımı seviyo arada canım kardeşim diyo. Hatta anne kardeşimle resmimi çekermisin dedi sonra bi durdu ama yavaş çek korkmasın sakın kardeşim dedi çocuklar çok alem
Bende 12 hafta olsun öyle söyleyeyim diyorum ama karnımı görünce anlam veremiyor sen iyice gobeklendin spor yap diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…