2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
tamam kuzum bunu dediğin süper oldu ben güveniodum rahat yoruodum kendimi 16 kg kızımı kaldırıorum ben manyak gibi
dikkat edicem allah korusun.

Bende kaldırıyorum oğlumu bir şey olur mu ki Allah korusun da mecbur alıyorum sandalyeden indirirken falan 15 kilo oda

Bende kaldırıyorum oğlumu bir şey olur mu ki Allah korusun da mecbur alıyorum sandalyeden indirirken falan 15 kilo oda
Benim kızımda 14 kilo. Önceki gebeliğimde alıyordum kucağıma kızımı, düşük yaşayınca bu sefer temkinli gidiyorum ister istemez. hiç kaldırmıyorum şimdi. Sağolsun yavrum da zorlamadı beni. Mama sandalyesine koyarken sandalye çekiyorum yanına kendi çıkıp oturuyor. Araba koltuğuna yan kapıyı açıyorum kendi geçip oto koltuğuna oturuyor. Kucak isterse yere oturuyorum sarılıyorum öyle öyle idare ediyorum

Benim 9 aylık köpeğim var ve asla ayrışmak istemiyorum ondan.Biraz daha temizliğe önem vermek gerekiyor sanırım.Çocuğun bağışıklığının çok daha iyi olacağını söyledi doktor.Köpek çok söz dinliyorda kediler biraz daha özgür ve asiler.Hani çocuğun odasına sokmazsın canım sen sakın kumuna dokunma toksaplazman için test yaptın mı?

Evet yaptırdım negatif çıktı. Kumuyla eşim ilgileniyor. Soğuk kanlı karakteri var. Kucak kedisi değil çok problem yaşamam diye düşünüyorum aslında. Bu aralar bana ilgisi arttı bazen gelip göbeğime yatıyor hissediyor sanırım. Biraz daha ilgi beklemeye başladı.

Sonsuz katılıyorum sana çok basit şeylerde bile eşime diyorum bebegimiz bize anne baba Beni dünyaya getirin demedi biz onu istedik vebaline girdik daha dün aksam ona nasıl iyi eğitim verebiliriz bunları konuştuk yazık günah

bende de muhabbet kuşu var. 2 3 aydır bana o kadar alıştı ki. bana diyorlar ver birine. o kadar zorumaa gidiyor ki ev halkından birini kovmak gibi geliyo.

Hayvanlar çok hisli bizden daha çok hissediyorlar .Mesela benim köpeğim büyük ırk dışarıda elim gezdirirken onu çekiştiriyor Mahşallah beni çekiştirmiyor yada üzerime atlardı eskiden eve gelince şimdi yerinde dönüyor atlamıyor.Karnımda saatlerce yatıyor kafasını koyup.Beni annesi olarak biliyor zaten 2 aylıktı aldığımda koydumda uyuttum asla kıyamam babada verin dediler hayır dedim Rabbim nasip ettiyse bana hem köpeği hemde bebeğimi ikimizide korur dedim. Bebeğe Allah korusun alerji yada farklı birşey olmadıkça bırakmam aslaa.Oda can bana emanet Allah’ın zoruna gider.Bende de test negatif çıktı hiç almamışım mikrobu aslında köpek ve kedilerle çok içli dışlıyımdır.Korkma kuzum sende Allah büyük.

Iyi aksamlar kizlar ben yine en sona ciktim doktordan. Insan onu görünce unutuyor herseyi. 13 haftaydim tam bugün 13+5 cikti. Cinsiyeti de gördük. Pipi cikti karsimiza direk. O kadar bulanti hala devam ediyor demek kizla alakasi olmuyormus ögrenmis olduk hepimiz insallah saglikla kavusuruz

Eklentiler

• 6AF196DB-5337-42D2-9078-5854BC4517B5.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 89
  • 2D6E31B4-5C5B-464D-8989-4573ACCFAB40.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 93
Hayırlı olsun canım ben belirtilere pek inanmıyorum bence herkese göre değişiyor.Bende tiksinme var ama hiç kusmadım Mahşallah. Belim ağrıyor bugün sol kasığım ağrıdı mesela. Değişiyor belirtiler bence.

Belirtilere göre cinsiyet yormak gerçekten doğru çıkmıyor herkese göre değişiyor hep. Sağlıkla gelsin oğluşun inşallah hayırlı bi evlat olur inşallah

Sanırım bu mikrobu almak zor gerçekten. Hamilelikte daha hassas oluyoruz tabi dikkat ettikten sonra problem çıkmaz inş. Çocukların da bağışıklığı daha güçlü oluyormuş dediği gibi

Cnm benim ilk hamileliğimde böleydi 2 kese vardı biri 10 haftalikken diğeri 6 haftalikta kaldı biri buyudukce biri küçüldü ona yapılacak bisey olmuyo sonradan rahiM onu eritiyo , ve bu arada yabancı cisim gibi görüp atmaya çalışıyor arada kanamalar olmustu en sonunda hiç görünmez oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…