Bu arada tecrubesizler icin soyleyeyim simdiden catlayabecek bolgeleri (kalca gobek gogus ic bacak ) nemlendirmeye baslayin. Ben sabah liearac jel aksama dogru hindistan cevizi yagi aksam yatmadan once de lierac phytolastil serum suruyorum
ben unutup alışveriş merkezinde xray cihazından geçtim sonrada eşime kızdım hadi ben alışamadım daha sen niye hatırlatmıyosun diye sanki adam alışabilmiş gibi töbe töbe :) minnoşum beni çok asabi yaptı çok :)
Arkadaşım 3. Ye hamile doğurdu doğurcak ama ortanca çocuk hala kucağından inmez 3 yaşında. Yemin ediyorum şansına doğcak Allah koruyor meleklerimizi ❤❤
arkadaslar oğlum suan 11 aylik ve emzirmeye devam etmek istiyorum hamilelikte emziren oldumu kizimida ogluma hamileyken 2.5 ay emzirmistim tsbi kizim 20 aylikti ama suan oglum daha 11aylik oldugu icin doguma kadar emzirmek istiyorum
Merhaba bende emziren anneyim bişey sormak istiyorum önceki gebeliğiniz veya bu gebeliğiniz de göğüsleriniz taş gibi olup sütünüzde akma oldumu yani sütün terbiyesi mi bozuluyor emzirirken hamile kalınca Bi bilginiz varmı?
Belirtiler 6-7.hafta gibi daha belirginleşiyor ama kişiden kişiye de değişiyo açıkcası. Ben kızıma hamileyken bulantılarım 5.hafta başlayıp 5.ay bitmişti. Bazılarının hiç bulantısı olmuyo.
Bu arada tecrubesizler icin soyleyeyim simdiden catlayabecek bolgeleri (kalca gobek gogus ic bacak ) nemlendirmeye baslayin. Ben sabah liearac jel aksama dogru hindistan cevizi yagi aksam yatmadan once de lierac phytolastil serum suruyorum
Benim ilk gebeliğim.. geçen sene kimyasal gebelik oldu sanırım.. kimyasal tam neye deniyor bilmiyorum ama keseyi gördük, kanamayla kaybettim.
5 yıldır istiyorduk, 2. Tedavimizde oldu :)
Şimdi kese görünecek mi diye beklemedeyim, bebek görünecek mi bakalım :) çok korkuyorum da bir yandan. Tam sevinemedim çığlıklar atamıyorum ama içim ılık ılık:)
Benim 2. olacak 3 yaşında bir kızım var. Ağustostada bir düşüğüm olmuştu
Belirtiler 6-7.hafta gibi daha belirginleşiyor ama kişiden kişiye de değişiyo açıkcası. Ben kızıma hamileyken bulantılarım 5.hafta başlayıp 5.ay bitmişti. Bazılarının hiç bulantısı olmuyo.
Benim sağlıkla doğarsa ilk bebeğim olacak. Sürpriz oldu aslında hazır değildim. Rabbim böyle uygun görmüş. 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Bende iştah artışı ve progestan sebebiyle halsizlik ve uyku var. Birde adet ağrısına benzeyen ağrılar.
Benim ilk gebeliğim.. geçen sene kimyasal gebelik oldu sanırım.. kimyasal tam neye deniyor bilmiyorum ama keseyi gördük, kanamayla kaybettim.
5 yıldır istiyorduk, 2. Tedavimizde oldu :)
Şimdi kese görünecek mi diye beklemedeyim, bebek görünecek mi bakalım :) çok korkuyorum da bir yandan. Tam sevinemedim çığlıklar atamıyorum ama içim ılık ılık:)
Degerlerin gayet normal gorunuyor saglikla kucagina alirsin insallah. Şu keseleri bebekleri gorsek artik hepimiz bir rahatlasak. Ama bu kez de cinsiyet merakımız baslicak onu da ogrenince kilosu iyi mi gelisiyor mu diye merak edicez dogurana kadar rahat yok bize