Yaa bak şimdi kafam karıştı. Ben kızımda yaptırmamıştım doktor steril ortamlarda yapılıyor doğumlar demişti. Ama sonra gebe okuluna gittim ordaki ebelerde şimdiki doktorumda yapmayı önerdi. Mesela van depreminde insanlar çadırlarda doğum yapmak zorunda kaldı onlarda steril ortamlarda doğum yapacaklarını sanıyolardı falan dediler. Bi kaç doktor görüşü daha alayım ben bak seninki de farklı bi yerden yaklaşmış
Yaa bak şimdi kafam karıştı. Ben kızımda yaptırmamıştım doktor steril ortamlarda yapılıyor doğumlar demişti. Ama sonra gebe okuluna gittim ordaki ebelerde şimdiki doktorumda yapmayı önerdi. Mesela van depreminde insanlar çadırlarda doğum yapmak zorunda kaldı onlarda steril ortamlarda doğum yapacaklarını sanıyolardı falan dediler. Bi kaç doktor görüşü daha alayım ben bak seninki de farklı bi yerden yaklaşmış
Tamam canım yazarım. Ama bi yandan da gebe okulundaki doktor ve ebelere de güveniyorum açıkcası, aşıyı yaptırmak biraz daha ağır basıyor ama yine de sorucam kuşku kalmasın içimde.
Beni aradılar canım. 2 temmuza gün verdiler. O gün hem kan hem idrar alınacak hem de bebeğin kalbini dinliycez dediler. Bir de tetanoz aşısı yapılacak. Hamilelikte ara ara kontrol ediyorlar değerler.
bide geceleri ekstra mahvoluyorum 5 ten sonra ağzıma bir lokma bişey atamıyorum normalde herkesin gündüz fena olur bende ters. İşyerimdede dedim herkese gece çalışamayacam artık diye 2 hafta idare edin raporu 2 hafta sonra getireyim dedim o zaman randevum var şimdi sırf rapor için gidemem
Kızlar ancak fırsat buldum yazmaya
Kontrolden çıktık sata gore 12+4 ultrasona gore geriden gelen bebişim bugun 13+2 cikti :) boyu 6.5 cm olmuş ense ve burun kemiğine iyi dedi kac diye sorunca 1den kucuk merak etme sorun yok dedi doktorum kan verdim 1 hafta sonra çıkacakmış sonuç doktorum cinsiyetle ilgili de kıza benziyor ama kesin değil dedi ve ben basından beri kiz hissediyorum:) en son gittiğimde mercimek tanesi kadardı ama bugun gercekten bir bebek gordum zıplayan kayan ellerini oynatan, Rabbimin gerçekten bir mucizesi Allahım hepimize boyle guzel haberler almayi nasip etsin inşallah tekrar :)Eki Görüntüle 2264270
Eki Görüntüle 2264272
Eki Görüntüle 2264270
Eki Görüntüle 2264272