2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hadi ya üzüldüm şimdi bir aydır içiyorum etki etmemişmidir sıkıntı yaşamam inş

Degerin kacti bende gun asiri kullaniyorum yarin onunda kontrolunu yapacagim.. 1 aydir kullaniyorsan seninde kontrol zamanın gelmistir kuzum
Bozma moralini etki etmistir

inşallah cnm öyle düşünme doktor demedi mi sana
Yani böyle aradan bi saat geçmeli falan demedi. Sadece aç karnına al dedi. Ben sabah kalkıyorum ilk iş ilacı içiyorum sonra beklediğim süre kahvaltıyı hazırlayana kadar geçen süre o da olsun hadi yarım saat. Tahlil vericem zaten vaktim geldi bakalım ne çıkacak doktora da sorarım

Degerin kacti bende gun asiri kullaniyorum yarin onunda kontrolunu yapacagim.. 1 aydir kullaniyorsan seninde kontrol zamanın gelmistir kuzum
Değerim çok yüksek değildi 3.21di. 25 mg lık kullanıyorum ama her gün benimki. Evet kontrol vaktim de geldi bakalım ne çıkacak değerim. İnş etmiştir ya sağol canım

Bende kullanıyorum 1ayı geçti.Üstelik hergün 50mg..Benimki 4.87ydi sonra 2.80 e inmişti 5 gün içinde..Şimdi kaç bilmiyorum.Pazartesi ölçülecek

Değerim çok yüksek değildi 3.21di. 25 mg lık kullanıyorum ama her gün benimki. Evet kontrol vaktim de geldi bakalım ne çıkacak değerim. İnş etmiştir ya sağol canım
cnm 2bucuk olması gerekiyor nen gebe kaldığında 2.65 dahiliye doktorum Allah razı olsun ondan 1.29 indi 2.5 üstü olmamasın dedi senin yapacağın sabah 7de tiroit hormonu salgılaamıyor hergun aynı saatte iç en az yarim saat ac kal ideali 1saat hemen duzelir çok önemli cnm ayda bir dahiliye kontrole git

Kızlar 10.haftadayım tuvalet sonrası kurularlen çok afedersiniz baya kanlı geldi tuvalet kağıdı. Bu haftalarda benzer bir şey yaşayan var mı? Endişeleniyorum. Yarın doktora randevu aldım korkudan

Ben tiroit hastasıyım aşağı yukarı 9 senedir ilaç kullanıyorum o kadar stres yapmayın kızlar her sabah aç karnına alın yeter ben bazen tam kahvaltıya oturunca alıyorum ve kullanmaya başladığımdan beri hormon değerim sabitledi yeterki almayı unutmayin

Ben Pazartesi gecesi yoğun ve pıhtılı kanamayla hastaneye geldim ben İnan bebeği kaybettim diye gittim daha önce 3 gebelik kaybım var ama hamdolsun bebekte bi sorun çıkmadı bana da eve git dinlen dediler iki çoçuğum var hatta küçüğü 13 aylık düşün dinlenmem imkansızdı Evde hemen Protestan hap ve iğne yapıldı serum takıldı kanamam muayene sonrası hemen durdu diyebilirim leke de çok az gün içinde içinde bir iki defa kahverengi leke var yarın Prof görecek ona göre karar verecek çıkıp çıkmayacağıma

Kızlar 10.haftadayım tuvalet sonrası kurularlen çok afedersiniz baya kanlı geldi tuvalet kağıdı. Bu haftalarda benzer bir şey yaşayan var mı? Endişeleniyorum. Yarın doktora randevu aldım korkudan

Bence hiç geciktirme korkutmak istemem ama şuan hastanede yattığım için endişeliyim hep ama kanamayı basite almayın diyorlar yada Protestan varsa elinde içip hemen uzan

Ay kuzum ya hemen hemen ayni seyleri yasamiz bende kesin bebeğe birsey oldu sandım..
iyi yapmissin yatis yapmakla evde belkide dinlenemeyecektin ben hic kibirdamadan yatiyorum..
Merak etme lekelerde kaybolur yarına kadar..
Benim de kanamam gecmeseydi yatis yapacaklari
Seni cok iyi anliyorum bende pazartesinden beri çok kotuydum bugun kendime geldim

Rabbim bir daha tekrarini göstermesin insallah

Bence hiç geciktirme korkutmak istemem ama şuan hastanede yattığım için endişeliyim hep ama kanamayı basite almayın diyorlar yada Protestan varsa elinde içip hemen uzan

Yok canım Progestan hiç kullanmadım. Kanamam yoktu hiç canım. Şimdi tuvalete gittim hafif pembeli geldi kırmızı kanlı değil peçeteye ama bilemedim. Yarına da randevu aldım doktora ilacın yan etkisi var mı kendi kendime alıp kullansam

Seninde cok yuksek degilmis bana da o yuzden gun asiri verdi .. belki ilacsiz bile dusebilirdi ablaminda bizim cibarlardaydi ilacsiz dustu o yuzden icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…