2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sağolasın canım sen gitmişmiydin darısı kontrole gideceklere inş. Yok söylemedi erken dedi daha hiç oralı olmadı hatta gelecek kontrole dedi
Yok ben pazartesi gidicem ikili test için.O zaman bana da söylemez.Zaten devlete gidicem, orada hicten söylemiyorlar.Napalim artık ayın 16sına da özele randevum var,o zaman öğrenirim artık

Yok ben pazartesi gidicem ikili test için.O zaman bana da söylemez.Zaten devlete gidicem, orada hicten söylemiyorlar.Napalim artık ayın 16sına da özele randevum var,o zaman öğrenirim artık
Evet devlette daha temkinli oluyorlarmış. Dediğin gibi özeldeki söyler belki. Benim doktor ihtimal bile söylemedi. Seninde güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar sizi a.s.m den arayıp çagırdılar mı kan almak için beni ayın 27 sinde sabah saatinde gel kan vereceksin dediler. bizde takibinizi yapacağız dediler ne için bu kan sizce

kızlar sizi a.s.m den arayıp çagırdılar mı kan almak için beni ayın 27 sinde sabah saatinde gel kan vereceksin dediler. bizde takibinizi yapacağız dediler ne için bu kan sizce

Beni çok önceden arayıp 6.ayda tüm tahlillerinizle gelin demişlerdi.
Benim telim ara ara çekmiyor bu aralar aradıysalar bilmiyorum ama o iğneyi de yaptırmayacağım zaten (pardon kan alicaz derken bir aşı icin de ariyorlar onu söyledin sandım komşuma demişlerde )

Beni aradılar canım. 2 temmuza gün verdiler. O gün hem kan hem idrar alınacak hem de bebeğin kalbini dinliycez dediler. Bir de tetanoz aşısı yapılacak. Hamilelikte ara ara kontrol ediyorlar değerler.

Kızlar bi de benim tiroitim gebelik için yüksek çıkmıştı ilaç kullanıyorum. Şimdi ne durumda diye bakmak için tahlil vericem. Doktorum sağlık ocağının tahlilini istemiyorum çünkü normalden yüksek çıkıyor hep dedi. Başka hastanede yaptırabilirsin ama sağlık ocağı istemiyorum dedi şaşırdım

Tetanoz aşısını mı yaptırmıycaksın canım? Neden yaptırmıycaksın daha önceden mi yaptırmıştın?

Kızlar bu arada mide bulantısı sordu doktorum cok sukur yok dedim o da eğer olursa zencefil kullanabilirsin hem doğal hem de bulantıya iyi geliyor dedi. Mide bulantısı olanlar bi deneyebilir bnce :)
nerdeyse her akşam çayını içiyorum benim doktorumda demişti ama bi faydasını görmedim canım

nerdeyse her akşam çayını içiyorum benim doktorumda demişti ama bi faydasını görmedim canım
Bende bi ara zencefil şekeri almıştım eh işte biraz azaltmış gibiydi ama şimdi o kadar tiksindim ki görsem midem kalkıyo. Bende bulantımı geçircek bişey bulamadım. Geçip gider kısa zamanda inş.

cnm sabah erken saatte al 7gibi sonra 1saat kahvaltı yapma öyle düzeliyor bende 125gr iciyorum

canım aşı mı dedim hayır kan alacağız dediler. bende acaba 3 lü test için mi alacak diye düşündüm

Beni aradılar canım. 2 temmuza gün verdiler. O gün hem kan hem idrar alınacak hem de bebeğin kalbini dinliycez dediler. Bir de tetanoz aşısı yapılacak. Hamilelikte ara ara kontrol ediyorlar değerler.
allah allah benimki neden bu kadar erken acaba sen şuan kaç haftalıksın canım

Doktorum hamileliğin doğal akışını bozma demişti .. yaptırmayı önermemişti
Yaa bak şimdi kafam karıştı. Ben kızımda yaptırmamıştım doktor steril ortamlarda yapılıyor doğumlar demişti. Ama sonra gebe okuluna gittim ordaki ebelerde şimdiki doktorumda yapmayı önerdi. Mesela van depreminde insanlar çadırlarda doğum yapmak zorunda kaldı onlarda steril ortamlarda doğum yapacaklarını sanıyolardı falan dediler. Bi kaç doktor görüşü daha alayım ben bak seninki de farklı bi yerden yaklaşmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…