- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
Canım progestan i ağızdan alımlarda halsizlik uyku mide bulantısı yapıyor ama fitil olarak sanırım pek yan etki yapmıyor doktorum o yüzden fitil olarak vermişti banaKızlar az önce lavb. gittim hiç leke falan gelmedi tertemizdi peçete inşallah bitmiştir
Yarı 10:10 geçe randv. var kuzum sağlıklıdır insallah
Bu arada progestan ilacı veya iğnesi kullananlar hiç kollarınızda falan halsizlik oldu mu?
Hatta 2-3 yudum su ile içilecek, yarım saat boyunca hicbisi yenilip içilmicek.
yok ama uykum çok geliyordu.
Canım progestan i ağızdan alımlarda halsizlik uyku mide bulantısı yapıyor ama fitil olarak sanırım pek yan etki yapmıyor doktorum o yüzden fitil olarak vermişti bana
Canım hemşire arkadaş bana da demişti sağlık ocaklari gebeyi takip amaçli düzenli böyle testler yapıyormuşkızlar sizi a.s.m den arayıp çagırdılar mı kan almak için beni ayın 27 sinde sabah saatinde gel kan vereceksin dediler. bizde takibinizi yapacağız dediler ne için bu kan sizce
Kesin ondandır kuzenim de ağızdan alıyordu onda da olmuştu doktoru aradık fitil olarak kullan demişti sonrasında sende istersen bi görüş doktorunlaAğızdan alıyorum kuzum o yaptı o zaman beni böyle bi tuhaf haldeyim
Ama işe yaradı sanırım çok şükür
Yok kuzum euthyrox. Progestanı gece hemenn yatmadan içiyorum. Baş dönmesi halsizlik ve uyku yapıyor.Anlamadim kuzum progestab icerken mi? Bana tok karnına dedi doktor
Yok kuzum euthyrox. Progestanı gece hemenn yatmadan içiyorum. Baş dönmesi halsizlik ve uyku yapıyor.
Kesin ondandır kuzenim de ağızdan alıyordu onda da olmuştu doktoru aradık fitil olarak kullan demişti sonrasında sende istersen bi görüş doktorunla
Ben şuan hastanede yatıyorum ikisini de kullanıyorum benim sanki tansiyonumu düşürüyor sersemlik ve halsizlik var kaç gün yaşadın kanama lekeler ve kahverengi leken ne kadar sürdü benim de kahverengiye döndü deKızlar az önce lavb. gittim hiç leke falan gelmedi tertemizdi peçete inşallah bitmiştir
Bu arada progestan ilacı veya iğnesi kullananlar hiç kollarınızda falan halsizlik oldu mu?
Cevir geceye, 1 gün atlasan veya artırsan sorun olmaz. Ben bir dönem sabah aksam kullanıyodum şimdi teke düşürdü direk yatarken içiyorum.Keske bende oyle baslasaydim.. kahvaltidan sonra alıyorum aksama kadar uyku halindeyim
Ya işe yarasinda önemli değil bir an ancaba kan sekerim falan mi dusuyor diye dusundum ondan sorayim dedim normalmis o zaman
Ben şuan hastanede yatıyorum ikisini de kullanıyorum benim sanki tansiyonumu düşürüyor sersemlik ve halsizlik var kaç gün yaşadın kanama lekeler ve kahverengi leken ne kadar sürdü benim de kahverengiye döndü de
Cevir geceye, 1 gün atlasan veya artırsan sorun olmaz. Ben bir dönem sabah aksam kullanıyodum şimdi teke düşürdü direk yatarken içiyorum.
Biz maşallah diyelim de sen kendi kendine nazar degdirme kuzum dikkat etEn şanslınız benim maşallah deyin bana
Hiç miğdem bulanmadı :)
Allah yardımcıları olsun valla. Zor bulantılar , kusmalar. Te zamanda geçer inşallah.Selam canım. İyi herkes, mide bulantıları daha yeni başlayanlar falan oldu. Sen nasılsın
Aile sağlık merkezi canım. Bizim bildiğimiz adıyla sağlık ocağıA.s.m nedir
Inşallah olmaz bi daha. Güzel , sağlıklı haberlerini alırsın inşallah canım.Kızlar az önce lavb. gittim hiç leke falan gelmedi tertemizdi peçete inşallah bitmiştir
Allah yardımcıları olsun valla. Zor bulantılar , kusmalar. Te zamanda geçer inşallah.
Ben iyiyim. Sadece bel ağrısı var bugün çok. Bi günü daha bitiriyorum nasipse. Şu bi hafta geçse sonra 10 günün sabrını isteyeceğim :)
Aile sağlık merkezi canım. Bizim bildiğimiz adıyla sağlık ocağı
Inşallah olmaz bi daha. Güzel , sağlıklı haberlerini alırsın inşallah canım.
Canım senin bu kaçıncı günün hastanedeBen şuan hastanede yatıyorum ikisini de kullanıyorum benim sanki tansiyonumu düşürüyor sersemlik ve halsizlik var kaç gün yaşadın kanama lekeler ve kahverengi leken ne kadar sürdü benim de kahverengiye döndü de
Canım çok sevindim bitmesine yalnız içerde hala kalmış ise seni kabız yapıp da afedersin ıkınacağın duruma getirecek yiyeceklerden uzak durmalısınKuzum pazartesi sabah kan gördüm ama cok minikti sonra doktora gittim ilac yazdi hatta doktor gormek istedi yoktu sonra eve geldim uyudum aksam ustu uyandim lavb. gittim baya kan geldi idrardan sonra kırmızı hatta koyu kırmızıya dönüktü aynı adet kanı gibiydi
Afedersin lavb. hep kan oldu
Tekrar akşam doktora gittik ignede verdi o akşam iğneyi kullandım eve geldim kanamam devam etti
2 ped degistirdim
Ertesi sabah ( Salı günü) Sabah kalktim kanamam ayni sekilde devam ediyor rengide aynı 11:30 da ilaca basladim
Öğleden sonra kanama azalmaya basladi aksam üstüde sadece peceteye gelmeye basladi
Yatmadan önce de baya azalmıstı lekeye dönmüştü
Sabah kalktım (bugün) yine leke gibi gelmeye basladi ama rengi soluk kahveye donmus tekrar 11:30 da ilaci ictim
Iste yarim saat önce pecete tertemizdi ilacin etkisi sanirim kuzum insallah tekrari gelmez
Seni neden yatisa aldilar kuzum? Kacinci gündesin
Canım çok sevindim bitmesine yalnız içerde hala kalmış ise seni kabız yapıp da afedersin ıkınacağın duruma getirecek yiyeceklerden uzak durmalısın
Her ikisi için canımne için oldugunu biliyor musun kan mı alacaklar aşı için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?