Kızlar ancak fırsat buldum yazmaya
Kontrolden çıktık sata gore 12+4 ultrasona gore geriden gelen bebişim bugun 13+2 cikti :) boyu 6.5 cm olmuş ense ve burun kemiğine iyi dedi kac diye sorunca 1den kucuk merak etme sorun yok dedi doktorum kan verdim 1 hafta sonra çıkacakmış sonuç doktorum cinsiyetle ilgili de kıza benziyor ama kesin değil dedi ve ben basından beri kiz hissediyorum:) en son gittiğimde mercimek tanesi kadardı ama bugun gercekten bir bebek gordum zıplayan kayan ellerini oynatan, Rabbimin gerçekten bir mucizesi Allahım hepimize boyle guzel haberler almayi nasip etsin inşallah tekrar :)Eki Görüntüle 2264270
Eki Görüntüle 2264272
Eki Görüntüle 2264270
Eki Görüntüle 2264272
Yok canım her şey yolunda dedi kalbi dineltti o kdr bizim doktorumuz oyle her şeyi soyl3miyor yani kalbi su kadar ense boyu burun su kdr diye . Bakıyor normalse normal diyor ben de acikcasi işine çok karışmak istemiyorum merak ettiklerimi soruyorum tabi
Günaydın kızlar çok bulantısı olup 12 13 haftalık olanların bulantısı geçti mi merak ediyorum bir haftadır çok kötüyüm nasıl bulantım var telefona zor bakıyorum bir kilo vermişim neden gelip gelip gidiyo onuda anlamadım
Yok canım her şey yolunda dedi kalbi dineltti o kdr bizim doktorumuz oyle her şeyi soyl3miyor yani kalbi su kadar ense boyu burun su kdr diye . Bakıyor normalse normal diyor ben de acikcasi işine çok karışmak istemiyorum merak ettiklerimi soruyorum tabi
Çok şükür kızlar herşey yolundaymış. Ense kalınlığı falan hepsi iyi çıktı. Sağlıklı da doğsunlar inş. Kollar,ayaklar kıpır kıpır gördük enseyi ölçmek için çok uğraştı doktor yakalamaya. Kızımda aa aa diye diye kardeşini izledi Darısı tüm kontrole gidecek arkadaşlara. Allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin
Kızlar ancak fırsat buldum yazmaya
Kontrolden çıktık sata gore 12+4 ultrasona gore geriden gelen bebişim bugun 13+2 cikti :) boyu 6.5 cm olmuş ense ve burun kemiğine iyi dedi kac diye sorunca 1den kucuk merak etme sorun yok dedi doktorum kan verdim 1 hafta sonra çıkacakmış sonuç doktorum cinsiyetle ilgili de kıza benziyor ama kesin değil dedi ve ben basından beri kiz hissediyorum:) en son gittiğimde mercimek tanesi kadardı ama bugun gercekten bir bebek gordum zıplayan kayan ellerini oynatan, Rabbimin gerçekten bir mucizesi Allahım hepimize boyle guzel haberler almayi nasip etsin inşallah tekrar :)Eki Görüntüle 2264270
Eki Görüntüle 2264272
Eki Görüntüle 2264270
Eki Görüntüle 2264272
Hayırlısıyla canim hic stres yapma valla ben bi an beklerken bayilcm sandim o belirsizlik heyecan çok fena ama çok şükür iyi oldu sen de iyi duyan iyi olsun her şey:)
Bu arada bi arkadaş bende hiç akıntı olmuyor normal mi acaba demişti. Benimde pek olmuyor, doktora sordum, gayet normal keyfine bak dedi. Kimdi o arkadaş hatırlayamadım yazmış olayım.
Kızlar bu arada mide bulantısı sordu doktorum cok sukur yok dedim o da eğer olursa zencefil kullanabilirsin hem doğal hem de bulantıya iyi geliyor dedi. Mide bulantısı olanlar bi deneyebilir bnce :)
Kızlar bu arada mide bulantısı sordu doktorum cok sukur yok dedim o da eğer olursa zencefil kullanabilirsin hem doğal hem de bulantıya iyi geliyor dedi. Mide bulantısı olanlar bi deneyebilir bnce :)
Çok yoğun mide bulantısı yaşadığım günlerde zencefil hiç etki etmedi hatta.daha da yoğun çıkardım şimdi zencefilden tiksinir oldum. Allah daha beter etmesin fakat.mide bulantısı yoğun iken hiç birşey iyi gelmiyor.