2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gözün aydın canım kalp atış ritmine birsey dedi mi

Gözün aydın canım kalp atış ritmine birsey dedi mi
Yok canım her şey yolunda dedi kalbi dineltti o kdr bizim doktorumuz oyle her şeyi soyl3miyor yani kalbi su kadar ense boyu burun su kdr diye . Bakıyor normalse normal diyor ben de acikcasi işine çok karışmak istemiyorum merak ettiklerimi soruyorum tabi

12.haftaya girdim biraz azaldı azalmasına seviniyorum ama daha tam gecmedi canım

Benimki de soylemiyo keşke her ayrıntısını anlatan olsa.

Maşallah canım ya gözün aydın

Maşallah kuzum yaa allah esirgesin gözün aydın canım bende cuma günü gidicem 2 li test ve cinsiyet için cok merak ediyorum

Maşallah kuzum yaa allah esirgesin gözün aydın canım bende cuma günü gidicem 2 li test ve cinsiyet için cok merak ediyorum ❤
Hayırlısıyla canim hic stres yapma valla ben bi an beklerken bayilcm sandim o belirsizlik heyecan çok fena ama çok şükür iyi oldu sen de iyi duyan iyi olsun her şey:)

Bu arada bi arkadaş bende hiç akıntı olmuyor normal mi acaba demişti. Benimde pek olmuyor, doktora sordum, gayet normal keyfine bak dedi. Kimdi o arkadaş hatırlayamadım yazmış olayım.

Kızlar bu arada mide bulantısı sordu doktorum cok sukur yok dedim o da eğer olursa zencefil kullanabilirsin hem doğal hem de bulantıya iyi geliyor dedi. Mide bulantısı olanlar bi deneyebilir bnce :)

Kızlar bu arada mide bulantısı sordu doktorum cok sukur yok dedim o da eğer olursa zencefil kullanabilirsin hem doğal hem de bulantıya iyi geliyor dedi. Mide bulantısı olanlar bi deneyebilir bnce :)
Çok yoğun mide bulantısı yaşadığım günlerde zencefil hiç etki etmedi hatta.daha da yoğun çıkardım şimdi zencefilden tiksinir oldum. Allah daha beter etmesin fakat.mide bulantısı yoğun iken hiç birşey iyi gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…