- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Kızlar 10.haftadayım tuvalet sonrası kurularlen çok afedersiniz baya kanlı geldi tuvalet kağıdı. Bu haftalarda benzer bir şey yaşayan var mı? Endişeleniyorum. Yarın doktora randevu aldım korkudan
Yaaa içime su serptin valla akşamdan beri neler düşündüm . Neden araştırmadım diye ne kadar kızdım kendime bi yandan da bu kadar önemliyse neden doktor özellikle söylemedi diyorum. Cumartesi tahlil vericem bende. Çok sağol arkadaşım inş dediğin gibi boşa gitmemiştirBen tiroit hastasıyım aşağı yukarı 9 senedir ilaç kullanıyorum o kadar stres yapmayın kızlar her sabah aç karnına alın yeter ben bazen tam kahvaltıya oturunca alıyorum ve kullanmaya başladığımdan beri hormon değerim sabitledi yeterki almayı unutmayin
Gidebiliyorsan şimdi acile git progestan versinler kuzum hemen pazartesi bende yasadim sonra coğaldi çok sukur ilacla gecti
Hastane biraz uzak ne yazık ki. Başta bir hastaneye gitmekten de endişe ediyorum. Geçen yıl erken doğum yaptığım hastanedeki gececi kadın doğum doktoru çok ilgisizdi. Progestanı doktor vermeden alsam sıkıntı yan etki olur mu acaba?
Dediğin gibi takip edeyim ben imzalan sağol canımKuzum o konuda ben birşey diyemem.. o zaman sabaha kadar ara ara kanamayı kontrol et ped kullan ki görebil miktarını falan
Dediğin gibi takip edeyim ben imzalan sağol canım
Amin canım inşallaj öyledirIcini ferah tut kuzum benim o kadar fazlaydi ki lavb. afedersin rengi degisti..
Çok zor biliyorum ama streste cok etkiliyor yarına kadar stres yapma ilaçla müdahale ediyorlar Allahn izniyle bebeğin seninle
Merhabalar tiroidiniz kaç çıkmıştı?Yaa bak şimdi kafam karıştı. Ben kızımda yaptırmamıştım doktor steril ortamlarda yapılıyor doğumlar demişti. Ama sonra gebe okuluna gittim ordaki ebelerde şimdiki doktorumda yapmayı önerdi. Mesela van depreminde insanlar çadırlarda doğum yapmak zorunda kaldı onlarda steril ortamlarda doğum yapacaklarını sanıyolardı falan dediler. Bi kaç doktor görüşü daha alayım ben bak seninki de farklı bi yerden yaklaşmış
Ben tutmicam canım,tutulması taraftarı da değilim açıkçası..Saç olayına gelince,eskiler kesilmez derler,bebeğin ömrü kisalir derler ama bilemem yine deMerhaba burdan hic bir soruma yanit alamiyorum kuzlar yazdiklarim gorunmuyor mu.. Oruc tutabiecek olan var mi cidden merak ediyorum.. Bir de sac kestirilir mi hamileykennolur cevao verin
Merhaba burdan hic bir soruma yanit alamiyorum kuzlar yazdiklarim gorunmuyor mu.. Oruc tutabiecek olan var mi cidden merak ediyorum.. Bir de sac kestirilir mi hamileykennolur cevao verin
Canım her zaman takip edemiyorsun heralde. Bu konu bi kaç kez uzun uzun konuşuldu da ondan cevap gelmemiştir ya da arada gösden kaçmıştır. Yoksa çok güzel bir sayfamız var herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Nerdeyse herkes oruç tutmayacağını söyledi. Bende tutmıycam dinen izin var sonrasında tutarız inş. Saç kestirme olayı da batıl bir inanç. Kestirilir yani ben bi kaç ay sonra kestiricem uzun saç zor oluyor bebişleMerhaba burdan hic bir soruma yanit alamiyorum kuzlar yazdiklarim gorunmuyor mu.. Oruc tutabiecek olan var mi cidden merak ediyorum.. Bir de sac kestirilir mi hamileykennolur cevao verin
3.21 çıkmıştıMerhabalar tiroidiniz kaç çıkmıştı?
Tesekkrler canim kacirmiim.konulari calisiyorum da ondanCanım her zaman takip edemiyorsun heralde. Bu konu bi kaç kez uzun uzun konuşuldu da ondan cevap gelmemiştir ya da arada gösden kaçmıştır. Yoksa çok güzel bir sayfamız var herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Nerdeyse herkes oruç tutmayacağını söyledi. Bende tutmıycam dinen izin var sonrasında tutarız inş. Saç kestirme olayı da batıl bir inanç. Kestirilir yani ben bi kaç ay sonra kestiricem uzun saç zor oluyor bebişle
cnm hastanede misin Allah yardımdın olsun inşallah dikkat et kendine şimdi nasılsın çocuklara kim bakiyorSağlıklı olsunlar da bakalım 12+4 te ikili testte %80 erkek dedi gönlümden de erkek geçiyor iki kızım olduğu için ama hayırlı evlat en başta
Bebek için iyi birşey değil kan şekerinin düşüp birden artması iftarla..Merhaba burdan hic bir soruma yanit alamiyorum kuzlar yazdiklarim gorunmuyor mu.. Oruc tutabiecek olan var mi cidden merak ediyorum.. Bir de sac kestirilir mi hamileykennolur cevao verin
Hiç bir yan etkisi yok emin ol doktor yarın sana bunu kullan diyecek ama kanama öyle bişeyki sinsi kendini hissettirmeden geliyor böyle işte neyse yat dinlen yarına kadar bişey olmaz Allah’ın izniyle yarın doktoruna erken git geçmiş olsunYok canım Progestan hiç kullanmadım. Kanamam yoktu hiç canım. Şimdi tuvalete gittim hafif pembeli geldi kırmızı kanlı değil peçeteye ama bilemedim. Yarına da randevu aldım doktorailacın yan etkisi var mı kendi kendime alıp kullansam
cnm hastanede misin Allah yardımdın olsun inşallah dikkat et kendine şimdi nasılsın çocuklara kim bakiyor
cnm bebeğini emziriyorsam emzirme oda kanama yapabilir doktoruna sordun mu bir yerde okumuştum emzirmek düşüğe neden olur diyorduÇocuklar zorlanıyor ama allah yardımcımız oluyor eltim iki gün baktı iki üç kez emzirmeye getirdiler bu gün bi başkası bakmaya başladı yarın taburcu olursam Yanımda olurlar dikkat ederek allah yardım eder inşlh
Kuzumm ck konusulmustu bu konular seninki arada kaynadi galiba..cogu kisi tutmayacakMerhaba burdan hic bir soruma yanit alamiyorum kuzlar yazdiklarim gorunmuyor mu.. Oruc tutabiecek olan var mi cidden merak ediyorum.. Bir de sac kestirilir mi hamileykennolur cevao verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?