2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben şöyle bir yazı okudum mantıklı geldi. Oruç için okuyun iyice içiniz rahat eder

Birde dinen de araştırdım. Kazaya bırakma hakkı verilmiş. Hatta sana emanet edilen canı korudugun için sevabı bile varmış. Aksi durumda senin oruç tutman zarar verirse de sakıncalı bi durum olurmuş.
Diyelim ki kazayı tutamadan öldük Allah korusun. Biz kaza niyetinde oldugumuz için tutmadık diye günah olmayacakmış.

Özellikle beyin gelişimine olan zararları beni korkuttu. Beyinin kimyasını bozabilir. Doğdugunda sorun olmasada ileriki yaşlarında psikolojik rahatsızlıklar yaşayabilir.

Yani daha önce konuşmuştuk ama iyice içleriniz rahatlasın diye yazdım yeniden

bardakkulpu tatlım ben saçımı kestirdikten bi kaç hafta sonra kontrole gittim bi sıkıntı yoktu. Hatta 12 haftadan sonra saç ve tırnak hızlı uzarmış. Ben yeniden kestiricem. Çevremdekilerde kestirip gayet sağlıklı doğum yaptı. Batıl bi inanç. Sadece boya riskli. Oda ciğerleri tamamen gelişmeden ciğerine zarar verir diye özellikle ilk altı ay kesinlikle önerilmiyor. Ben ztn hiç boyatmadım daha. Ama ihtiyacım olsa boyatmazdım da. Sonuçta bi süre idare edilir.
Attıgım linke bak iyice için rahatlar. Bende ara ara giriyorum. Sayfa hızlı ilerliyor arada kaynayabiliriz normal

Ya Allah korusun bebeğe kendiliğinden birşey olsa ona bağlanır vicdan azabı çekilir..
Güzel Allahm izin vermiş var bir bildiği
Ki orucu bozmanın şartları o kadar ağırken, böyle bi durumda izin vermiş yani.

Hamileyken oruç tutmanın artı bir sevabı yok.. kolay olan dinimizi yokuşa sürmenin anlamı yok diye düşünüyorum. Allah izin verirse müsait olduğumuzda tutarariz kazalarımızı

Sonradan tutmak zor geldiği için mi tutulmak isteniyor anlamıyorum.. bize bir can emanet, emanet eden tutmayabilirsin demiş.

Kızlar ya doktor devita diye ilaç verdi ama bn nasil kullanılacağını ac mi tok mu unuttum bide doktor sanki bir gün iç bi gün içme dedi eczanedeki de her gün dedi kafam karıştı doktorun tam ne dediğini de hatırlamıyorum

Kesinlikle biz tedbirimizi alalım allah korur inşallah.
Kolay dini zorlaştırmaya çalışıyoruz. Aslında bu bile çevre baskısı. Annem mesela bugün ben tutmuştum diyo. Anne önerilmiyor şu sakıncaları var diyorum geç sonu allah bilir diyo
Allah korusun ya dedigin gibi bişey olsa eğer ömür boyu vicdanımız sızlar. Ben kaza edicem ve emzirme süreci bitince yavaş yavaş tutarım tekrar.

Değerim çok yüksek değildi 3.21di. 25 mg lık kullanıyorum ama her gün benimki. Evet kontrol vaktim de geldi bakalım ne çıkacak değerim. İnş etmiştir ya sağol canım
Benim de 4tü önce 25 mg kullandım az düştü sonra bazı günler 50mg bazı günler25 yaptık normale döndü. Ben 15 günde bir test yaptırıp baktırıyorum canım.

Canım zaten yarım saatlik bekleme yetiyor. Az su ile içip yarım saat boyunca su dahil bişi yiyip içmiyoruz. Yani aslında dogru kullanmışsın.

Devit d vitamini olmasın o cnm? Devitayı bilemedim.

Bu arada aklınızda olsun d vitamini desteği kullanıyorsanız mutlaka d vitamini ilacını zeytinyağı ile beraber kullanın ki vücutta kalsın vitamin aksi durumda ilacı içerken d vitamini yüksek görünüyor bıraktığınız an geri düşüyor. O yüzden piyasada d vitaminini zeytinyağı ile karıştırıp satan ilaç firmaları mevcut.

kızlar sizi a.s.m den arayıp çagırdılar mı kan almak için beni ayın 27 sinde sabah saatinde gel kan vereceksin dediler. bizde takibinizi yapacağız dediler ne için bu kan sizce
Beni daha 7. Haftamda aradılar. Kalp atışı duyulduktan sonra yani gebe kaydınız oluşmuş. Kan tahlili istedi mi doktor dediler ben de verdik ama sonuçlar 1 hafta sonra çıkar dediler henüz sonuç yok dedim. Sonuçlarınızla birlikte gelin dediler. 1 hafta sonra gittim tansiyon boy kilo baktılar. Tahlil sonuçlarını sisteme girdiler. 28 haziranda tetanoz aşın ve kontrolün var dediler bu kadar

Merhaba burdan hic bir soruma yanit alamiyorum kuzlar yazdiklarim gorunmuyor mu.. Oruc tutabiecek olan var mi cidden merak ediyorum.. Bir de sac kestirilir mi hamileykennolur cevao verin
Kuzum embriyo döneminden fetüs dönemine geçiyoruz oruç tutmak artık sakıncalı olabilir. Bir de saç kestirmek çocuğun ömrünü kısaltır sözü batıl inanç. Yine de sen bilirsin

Canım zaten yarım saatlik bekleme yetiyor. Az su ile içip yarım saat boyunca su dahil bişi yiyip içmiyoruz. Yani aslında dogru kullanmışsın.
İlaç prospektüsünde de yarım saat yazıyır en az dediin gibiymiş. Sağol canım bakalım düşmüş mü cumartesi tahlil vericem

Ya benim doktor da öyle dedi. Nasıl olabilir böyle bi hata neye güvencemizi şaşırdık

Bu anneler hep aynı herhalde Benimki de diyor " Ben hepinizde tutmuşum hanginize ne olmuş Allah kolaylığını veriyor "

Dediğin gibi çevre baskısı tamamen

Günaydın kızlar,

D vitamininde mümkünse Devitten uzak durun zaten etkin olarak faydasını göremezsiniz... Uzun yıllar tedaviyle anca düzeltir. Okdar vaktimiz yok. Wellcare firmasının ürettiği var 1 fıs yeter o cok iyi. Solgarın ürünüde iyi. D vitamini yuzunden cok cekmiş biriyim. Onun için para harcamaya değer emin olun.
Zencefil mide bulantısına iyi gelir. Ancak miktarı cok sıkıntılı. Kesin net bir rakamda yok. Aynı zamanda rahim kasılmalarınada neden olur. Çok dikkat etmek lazım..

valla dün eşimde aynen böyle dediki bana sakın misafir alıcaz deme uzun bir süre kimseyi çağırma dedi çünki tansiyonum çok düşük yürüyemiyorum 8-4, 9-5 böyle dün sondu daha ramazandada almıcam manyaklığın alemi yok bu bebeği istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…