- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
Kesinlikle biz tedbirimizi alalım allah korur inşallah.Ya Allah korusun bebeğe kendiliğinden birşey olsa ona bağlanır vicdan azabı çekilir..
Güzel Allahm izin vermiş var bir bildiği
Ki orucu bozmanın şartları o kadar ağırken, böyle bi durumda izin vermiş yani.
Hamileyken oruç tutmanın artı bir sevabı yok.. kolay olan dinimizi yokuşa sürmenin anlamı yok diye düşünüyorum. Allah izin verirse müsait olduğumuzda tutarariz kazalarımızı
Sonradan tutmak zor geldiği için mi tutulmak isteniyor anlamıyorum.. bize bir can emanet, emanet eden tutmayabilirsin demiş.
Benim de 4tü önce 25 mg kullandım az düştü sonra bazı günler 50mg bazı günler25 yaptık normale döndü. Ben 15 günde bir test yaptırıp baktırıyorum canım.Değerim çok yüksek değildi 3.21di. 25 mg lık kullanıyorum ama her gün benimki. Evet kontrol vaktim de geldi bakalım ne çıkacak değerim. İnş etmiştir ya sağol canım
Canım zaten yarım saatlik bekleme yetiyor. Az su ile içip yarım saat boyunca su dahil bişi yiyip içmiyoruz. Yani aslında dogru kullanmışsın.Yani böyle aradan bi saat geçmeli falan demedi. Sadece aç karnına al dedi. Ben sabah kalkıyorum ilk iş ilacı içiyorum sonra beklediğim süre kahvaltıyı hazırlayana kadar geçen süre o da olsun hadi yarım saat. Tahlil vericem zaten vaktim geldi bakalım ne çıkacak doktora da sorarım
4tü tsh değerimMerhabalar tiroidiniz kaç çıkmıştı?
Devit d vitamini olmasın o cnm? Devitayı bilemedim.Kızlar ya doktor devita diye ilaç verdi ama bn nasil kullanılacağını ac mi tok mu unuttum bide doktor sanki bir gün iç bi gün içme dedi eczanedeki de her gün dedi kafam karıştı doktorun tam ne dediğini de hatırlamıyorum
Beni daha 7. Haftamda aradılar. Kalp atışı duyulduktan sonra yani gebe kaydınız oluşmuş. Kan tahlili istedi mi doktor dediler ben de verdik ama sonuçlar 1 hafta sonra çıkar dediler henüz sonuç yok dedim. Sonuçlarınızla birlikte gelin dediler. 1 hafta sonra gittim tansiyon boy kilo baktılar. Tahlil sonuçlarını sisteme girdiler. 28 haziranda tetanoz aşın ve kontrolün var dediler bu kadarkızlar sizi a.s.m den arayıp çagırdılar mı kan almak için beni ayın 27 sinde sabah saatinde gel kan vereceksin dediler. bizde takibinizi yapacağız dediler ne için bu kan sizce
Kuzum embriyo döneminden fetüs dönemine geçiyoruz oruç tutmak artık sakıncalı olabilir. Bir de saç kestirmek çocuğun ömrünü kısaltır sözü batıl inanç. Yine de sen bilirsinMerhaba burdan hic bir soruma yanit alamiyorum kuzlar yazdiklarim gorunmuyor mu.. Oruc tutabiecek olan var mi cidden merak ediyorum.. Bir de sac kestirilir mi hamileykennolur cevao verin
hoşgeldin.Kızlar merhaba
Bende 13+6 haftalık hamişim..
31 ekim gözüküyor doğum ama doğum bu heran herşey olabilir kasıma da sarkabilir..
Gelip size bi selam verip tanışayım dedim
Ben sağlık ocağında yaptırdığımda 5,63 çıkmıştı bir gün sonra hastanede yaptırdığımda 2,7 çıkmıştı. İlaç vs hiç kullanmadan. Sağlık ocağı tsh ölçümü sıkıntılı gerçekten3.21 çıkmıştı
İlaç prospektüsünde de yarım saat yazıyır en az dediin gibiymiş. Sağol canım bakalım düşmüş mü cumartesi tahlil vericemCanım zaten yarım saatlik bekleme yetiyor. Az su ile içip yarım saat boyunca su dahil bişi yiyip içmiyoruz. Yani aslında dogru kullanmışsın.
Ya benim doktor da öyle dedi. Nasıl olabilir böyle bi hata neye güvencemizi şaşırdıkBen sağlık ocağında yaptırdığımda 5,63 çıkmıştı bir gün sonra hastanede yaptırdığımda 2,7 çıkmıştı. İlaç vs hiç kullanmadan. Sağlık ocağı tsh ölçümü sıkıntılı gerçekten
Kesinlikle biz tedbirimizi alalım allah korur inşallah.
Kolay dini zorlaştırmaya çalışıyoruz. Aslında bu bile çevre baskısı. Annem mesela bugün ben tutmuştum diyo. Anne önerilmiyor şu sakıncaları var diyorum geç sonu allah bilir diyo
Allah korusun ya dedigin gibi bişey olsa eğer ömür boyu vicdanımız sızlar. Ben kaza edicem ve emzirme süreci bitince yavaş yavaş tutarım tekrar.
Hoşbuldumhoşgeldin.
valla benim 2 gündür tansiyon 8-4 düşünebiliyormusunBende kaldırıyorum oğlumubir şey olur mu ki Allah korusun da mecbur alıyorum sandalyeden indirirken falan 15 kilo oda
valla dün eşimde aynen böyle dediki bana sakın misafir alıcaz deme uzun bir süre kimseyi çağırma dedi çünki tansiyonum çok düşük yürüyemiyorum 8-4, 9-5 böyle dün sondu daha ramazandada almıcam manyaklığın alemi yok bu bebeği istiyorum.Ya niye mecbur olasın arkadaşım. Senin mecburiyetin yavruna ve kendine bakmak. Allah korusun bir şey olsa. Bak arkadaşlarımız hiç yoktan neler yaşıyorlar. Bence ramazanda da alma kimseyi. Dur iyice toparlan . Yazık valla. Şu an sen ve yavrun öncelikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?