2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
canım aynı bunu bir arkadaş söyledi geçen gün bende çok korktum ve dikkat ediyorum evde bile iş yapmıyorum şimdi
daha kimseyide alamam zaten yeter.

Canım ilaç bu

Eklentiler

• Screenshot_20190502-091914_Chrome.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 24
yakında bebekde astım bronşit belirtileri başlıcaktır.
ben hamilelikte birtek sigaradan tiksiniyorum nefret geliyor görünce ölüyorum bulantıdan koku almasam bile görmem yetiyor. helal ona acımasızmış

valla benim 2 gündür tansiyon 8-4 düşünebiliyormusun
kaşınıyorum kaldırmıyorum vc hariç
Doktora sordun mu kuzum yaa çok düşükmüş. Ben küçüğünde 6yı görünce kendimden geçiyorum içim titriyo resmen sen nasıl dayanıyosun

R Rabsernur Canım şimdi nasılsın. Ben arada giriyorum ya kaçırmışım. Çocuklara kim bakıyo evde. Kanaman azaldımı. Kıyamam yaa.. Bilirim küçük çocukla hastanede yatmayı. Çok zor olur.. NE zaman cıkacaksın.

Canım sen nasıl oldun. Dualarım seninle. Dün 2 li test için gittiğimde doktor bunun kesin sonuç olmadığını söyledi. Yani %80 i doğru dedi.Umarım senin amniyosentez sonucu iyi çıkar.

Bu anneler hep aynı herhalde Benimki de diyor " Ben hepinizde tutmuşum hanginize ne olmuş Allah kolaylığını veriyor "

Dediğin gibi çevre baskısı tamamen

Öylenama onların zamanında herşeyi dışardan alan bi ülke değildik. İyi kötü meyve sebze bakliyat ülkemizde güzel yetişiyordu. Şimdi tohumlar bile başka ülkelerden ihrac ediliyor. Ee doğal olarak herşey de bi kimyasal var.
Yediğimiz ekmek,yoğurt,yumurta,içtigimiz süt hepsi sıkıntılı. Et bile alırken korkuyoruz artık. Besinlerin doyuruculugu, vitamin değeri çok düşük şuan.
Gerçekten isterdim annelerimiz döneminde yaşayıp tarlada doğurmayı

Kızlar grip olanlar neler yaptı? Sanırımm grip oluyorum
Bu 3. Aydan sonda bagışıklıgımız düşüp hasta olabilirmişiz. Dikkat edelim diyecektim ki sen yakalanmışsın bile. Valla ben birbuçuk ay çektim hastalıgı ilaçsız atlattım. Meyveden başka bişey tüketmedim.
Belki doktor uygun bi ilaç yazar daha başındaysan ilerlemeden sor istersen kuzum. Geçmiş olsun.

Doktora sordun mu kuzum yaa çok düşükmüş. Ben küçüğünde 6yı görünce kendimden geçiyorum içim titriyo resmen sen nasıl dayanıyosun
ben normalde düşük tansiyonla yaşıyorum ama 8-4 şok etkisiydi kalkamadım yerden öyle fena oluyorum.
dr a pazartesi sabah randevum var bakalım ne diyecek
ama kızımda da düşüyordu hiç bir şey demiyordu
ama eğer yatarsam yükseliyor
resmen yatmamı istiyor vücut tek çaresi dinlenmek bende yatıyorum fırsat buldukça ama işyeri beni bitiriyor
ağustosa kadar nasıl dayancam bilmem

Canım takviye al istersen. C vitamini takviyesi yapabilirsin.

Merhaba burdan hic bir soruma yanit alamiyorum kuzlar yazdiklarim gorunmuyor mu.. Oruc tutabiecek olan var mi cidden merak ediyorum.. Bir de sac kestirilir mi hamileykennolur cevao verin
canımcım çok kez yazdı kızlar
bende tutmıcam ben öğle yemeği yiyorum bir saat sora midem bulanıyor tansiyon düşüyor imkansız istesem de yapamam. saçımda kısaydı ama alıştım kısaya yine kestirebilirim batıllara bakma

kızlar bakın benim gebelik takibimde ne yazıyor :))))

Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam

Anladım dediğin gibi dinlenmen gerek demek. İş konudunda da Allah kolaylık versin inş

canım ben baktım gögsümede gözümede bişey anlamadım. :) sen dr a gittn mi

canım aynı bunu bir arkadaş söyledi geçen gün bende çok korktum ve dikkat ediyorum evde bile iş yapmıyorum şimdi
daha kimseyide alamam zaten yeter.
Ben onun vicdan azabını o kadar yasadimki inan zaten çevrendekiler gerçek seni düşünüyorsa zaten onlar gelmek istemezler seni yormak istemezler yani en doğru kararı vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…