canım aynı bunu bir arkadaş söyledi geçen gün bende çok korktum ve dikkat ediyorum evde bile iş yapmıyorum şimdiGeçen yıl ramazanda hamileydim ve bulandım yoktu hep dedim ki ne olacak annemler kaç çocukla o kadar iş güçle doğuma kadar uğraşırmış neyse yemekli olsun normal olsum misafir almaktan sakinca görmedim ve bi anda ansızın bebeğimi kaybettim üstinden kaç ay geçti hsmile kalamadım çok yıprandım yani demem o ki ayıp olur ne derler diye düşünmeyin asıl herkes bu durumda sizi düşünmeli hele ki ilk 3 ay bitmeden kendinizi yormayın bence
Canım ilaç buDevit d vitamini olmasın o cnm? Devitayı bilemedim.
Bu arada aklınızda olsun d vitamini desteği kullanıyorsanız mutlaka d vitamini ilacını zeytinyağı ile beraber kullanın ki vücutta kalsın vitamin aksi durumda ilacı içerken d vitamini yüksek görünüyor bıraktığınız an geri düşüyor. O yüzden piyasada d vitaminini zeytinyağı ile karıştırıp satan ilaç firmaları mevcut.
yakında bebekde astım bronşit belirtileri başlıcaktır.kızlar benim görümcem 2 yıl önce 41 yasında kilolu ve sigara kullanırken hamile kaldı. Üstelik çok fazla miyomu ve kisti vardı. Hamileliği boyuncada sigarayı bırakadı ve azaltmadı. Cok uskur sağlıklı bebeği var emziriyo ama maalesef hala sigara içiyor.
Doktora sordun mu kuzum yaa çok düşükmüş. Ben küçüğünde 6yı görünce kendimden geçiyorum içim titriyo resmen sen nasıl dayanıyosunvalla benim 2 gündür tansiyon 8-4 düşünebiliyormusun
kaşınıyorum kaldırmıyorum vc hariç
Canım sen nasıl oldun. Dualarım seninle. Dün 2 li test için gittiğimde doktor bunun kesin sonuç olmadığını söyledi. Yani %80 i doğru dedi.Umarım senin amniyosentez sonucu iyi çıkar.Allah yardımcıları olsun valla. Zor bulantılar , kusmalar. Te zamanda geçer inşallah.
Ben iyiyim. Sadece bel ağrısı var bugün çok. Bi günü daha bitiriyorum nasipse. Şu bi hafta geçse sonra 10 günün sabrını isteyeceğim :)
Aile sağlık merkezi canım. Bizim bildiğimiz adıyla sağlık ocağı
Inşallah olmaz bi daha. Güzel , sağlıklı haberlerini alırsın inşallah canım.
Düşmüştür canım endişe etmeİlaç prospektüsünde de yarım saat yazıyır en az dediin gibiymiş. Sağol canım bakalım düşmüş mü cumartesi tahlil vericem
Bu anneler hep aynı herhaldeBenimki de diyor " Ben hepinizde tutmuşum hanginize ne olmuş Allah kolaylığını veriyor "
Dediğin gibi çevre baskısı tamamen
Bu 3. Aydan sonda bagışıklıgımız düşüp hasta olabilirmişiz. Dikkat edelim diyecektim ki sen yakalanmışsın bile. Valla ben birbuçuk ay çektim hastalıgı ilaçsız atlattım. Meyveden başka bişey tüketmedim.Kızlar grip olanlar neler yaptı? Sanırımm grip oluyorum
ben normalde düşük tansiyonla yaşıyorum ama 8-4 şok etkisiydi kalkamadım yerden öyle fena oluyorum.Doktora sordun mu kuzum yaa çok düşükmüş. Ben küçüğünde 6yı görünce kendimden geçiyorum içim titriyo resmen sen nasıl dayanıyosun
Canım ilaç bu
Canım takviye al istersen. C vitamini takviyesi yapabilirsin.Bu 3. Aydan sonda bagışıklıgımız düşüp hasta olabilirmişiz. Dikkat edelim diyecektim ki sen yakalanmışsın bile. Valla ben birbuçuk ay çektim hastalıgı ilaçsız atlattım. Meyveden başka bişey tüketmedim.
Belki doktor uygun bi ilaç yazar daha başındaysan ilerlemeden sor istersen kuzum. Geçmiş olsun.
canımcım çok kez yazdı kızlarMerhaba burdan hic bir soruma yanit alamiyorum kuzlar yazdiklarim gorunmuyor mu.. Oruc tutabiecek olan var mi cidden merak ediyorum.. Bir de sac kestirilir mi hamileykennolur cevao verin
Anladım dediğin gibi dinlenmen gerek demek. İş konudunda da Allah kolaylık versin inşben normalde düşük tansiyonla yaşıyorum ama 8-4 şok etkisiydi kalkamadım yerden öyle fena oluyorum.
dr a pazartesi sabah randevum var bakalım ne diyecek
ama kızımda da düşüyordu hiç bir şey demiyordu
ama eğer yatarsam yükseliyor
resmen yatmamı istiyor vücut tek çaresi dinlenmek bende yatıyorum fırsat buldukça ama işyeri beni bitiriyor
ağustosa kadar nasıl dayancam bilmem
amin canım hepimize inş.Anladım dediğin gibi dinlenmen gerek demek. İş konudunda da Allah kolaylık versin inş
canım ben baktım gögsümede gözümede bişey anlamadım. :) sen dr a gittn mikızlar bakın benim gebelik takibimde ne yazıyor :))))
Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam
Ben onun vicdan azabını o kadar yasadimki inan zaten çevrendekiler gerçek seni düşünüyorsa zaten onlar gelmek istemezler seni yormak istemezler yani en doğru kararı vermişsincanım aynı bunu bir arkadaş söyledi geçen gün bende çok korktum ve dikkat ediyorum evde bile iş yapmıyorum şimdi
daha kimseyide alamam zaten yeter.
bende anlamadım benim göğüsler kocaman aynı gözümüde nasıl anlıyım ki saçmaymiş :))))canım ben baktım gögsümede gözümede bişey anlamadım. :) sen dr a gittn mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?