2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben onun vicdan azabını o kadar yasadimki inan zaten çevrendekiler gerçek seni düşünüyorsa zaten onlar gelmek istemezler seni yormak istemezler yani en doğru kararı vermişsin
ya istedi bi aile şok oldum uzak duruyorum dünkilerde kv görümceydi mecburen ben istedim almak zte yaptılar herşeyi saolsunlar ben mama yaptım onlar topladı
ama artık son misafirdi bitti.

Günaydın arkadaşlar ben 13 + 3 deyim bu gün yaa bazı günler midem bulantım oluyordu ama bir iki gündür hiçbirşey hissetmiyorum hsmile değilim gibi normalde az ayakta dursam belim ağrırdı o bile yok artık sizde de böyle oluyor mu korkuyorum açıkçası daha da kontrole gitmeme 11 gün var

dr a pazartesi gidicem 12+3 oluyorum kız çıkarmı ki cinsiyet ayrıca ben cinsiyet balonu yapcam çok heycanlı
canım ben 12+0 de ikili test için gittim söylemedi gergindi daha önce bi hastayla tartışmıştı korkumdan bişey soramadım. ama bir sonraki randevum ayın 15 i o zaman inşallah 16. haftanın içinde oluyorum söyler diye umut ediyorum. canım bana 10+5 de erkek gibi demişti belli olmaz görrse söyler ama emin olmak içiin bekler sanki. ben balona gerek duymadım ilk bebek zaten erkek kız farketmiyor. hani senin bir kızın var heyecanlı olurda benimki öyle olmaz ikisine de nötrüz :)

ya istedi bi aile şok oldum uzak duruyorum dünkilerde kv görümceydi mecburen ben istedim almak zte yaptılar herşeyi saolsunlar ben mama yaptım onlar topladı
ama artık son misafirdi bitti.
Kendi aile üyelerin zaten evini bildiği için sorun olmaz da canım aile dışını anlamıyorum insanlar sanki hizmet görmeye bayılıyor ben zaten anlamıyorum hastaya doğuma hadi hemen gidelim diyenleri ya biraz insanları rahat bırakmak lazım

normal canım bende de oluyor. takma kafana bence bünyemiz artık alışıyor normal gbi geliyor

aynen senin ikiside bambaşka bir his. bizim 2. ve belkide son deneyim bizde ilk kez yapcaz heycanlı geliyor. bencede bilemem 16 da kesin söyler herhalde bakalım sağlıklı olsunlar inş....

canım zamanla bhcg düşüyor gayet doğal hatta bana 12 haftada bitecek kusmalar dedi.
ama benimde hala bulantı hafif devam,
birşey yoktur allah korusun

Canım zaten belirtiler azalıyormuş artık bu aylarda. Ben bu salı doktordaydım her sey yolundaydı. Ama zerre kadar gogus hassasiyetim kalmadı. Bulantım azdı zaten geceleri kötü oluyorum. Ama genel halsizlik vb kalmadı. Bugün 12+2yim.

aynen senin ikiside bambaşka bir his. bizim 2. ve belkide son deneyim bizde ilk kez yapcaz heycanlı geliyor. bencede bilemem 16 da kesin söyler herhalde bakalım sağlıklı olsunlar inş....
aynen öyle canım. allahım hayırlısından sağlıkla erkek evlaat nasip etsin sanada. kalbindekini versin ccanım. bebişlerimizi sağlıkla alalım kucaklarımıza

birde 12 de geldiler 1.3 gittiler herşeyi bırakıp şoka girdim koca mutfk dolusu kahvaltı artıklarını tek yaptım
3 saat uykuyla hemde üstüne bide başka bi misafir ogün ölüyordum sanki.
sen madem geldin az otur dimi yedin kaçtın resmen ben hamileyim 7 den saat 12 ye sana hazırlanmışım
mesafe koydum umrum değiller valla yazık böylesiyle görüşülmez. eşimede kızdım bunlar naptı diye. ayıp valla.

canım zamanla bhcg düşüyor gayet doğal hatta bana 12 haftada bitecek kusmalar dedi.
ama benimde hala bulantı hafif devam,
birşey yoktur allah korusun
Olabilir canım ya aslında diyorum ki bu bebeğin kalp sesini dinleme cihazı varmış ondan mi alsam diyorum cihaz hakkında bilgisi olan var mı acaba

Ayyy inşallah böyle aynı şekilde yorumlar okumak iyi geliyor siz kaçıncı haftadasın
öyle canım rahat ol valla normal bende öyleyim korkmuyorum ama allahın dedigi olur. ben hiç kusmadım mesela midem aşırı bulanmadı mesela. sadece aşırı bel ve baş ağrım oluyor o da çok kalmadı sanki. ben bugün 13+1 deyim canım ya sen

canım benim kız bebekte başım çok ağrıyordu bunda ağrıma yok senin kız olmasın çok meraklandım

Benim de bel agrım çok du decavit e falan başladık acaba ondan mi diyorum kalmadı ağrı hayırlı rek sağlıklı olsunlar da bebislerimiz

canım benim kız bebekte başım çok ağrıyordu bunda ağrıma yok senin kız olmasın çok meraklandım
canım başım çok degil ama belim aşırı ağrı yapıyor . başım haftada bir bir krz yarım saat kadar ağrıyor oda sanırım işte yorulunca oluyor. bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…