2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende 13+ 3 deyim bu gün canım bulantısı bi gebeliğim olmadi ama 11 haftadan itibaren kusmalar başladı aşırı başvur bel agrim oldu gel Benim de

Benim de bel agrım çok du decavit e falan başladık acaba ondan mi diyorum kalmadı ağrı hayırlı rek sağlıklı olsunlar da bebislerimiz
Bedenin alışıyordur canım ondan azalmıştır. Bazen de gecti sanıyoruz belirtiler ama bir anda tekrar oluveriyor. Biraz da fazla endişeli oluyoruz bu dönemde. Guzel dusun iyidir bebişin annesi

Herkeste hamilelik belirtileri yaşanacak diye bir şey yok. Kaldı ki bir annenin her gebeliği ayrı değerlendiriliyor. İlk gebeliğimde hiç bulantım olmamıştı benim, 4.aya kadar bel ağrısı bilmedim hiç hamile gibi değildim. Canını sıkacak bir durum yok belirtiye takılma canım.

Kızlar bu burun tıkanıklığı öldürecek beni ne yaptıysam duzelmiyor bir denemediğim susam yağı kaldı burun kenarlarına sürülünce iyi geliyormuş hiç deneyen oldumu

kızlar belim çok ağrıyı niye anlamdım mahvetti beni birde oglum bugün gösterisi var nasıl durcan bu ağrıyla bilmiyorum bel agrisi yasayım nasıl düzenliyorsunuz

Salı günü o kadar cok ayakta koşturdumki gün sonundada patronla tartıstım tuvalete gittiğimde kanamam olduğunu gördüm. Azdı carsamba gunu dinlendim geçti hemen. Cok dikkat etmek lazım yaa.Bende dusunuyorum izne cıkana kadar napacagız diye..

Kızlar bu burun tıkanıklığı öldürecek beni ne yaptıysam duzelmiyor bir denemediğim susam yağı kaldı burun kenarlarına sürülünce iyi geliyormuş hiç deneyen oldumu
Canım nane yağı ve okliaptus yağı denesen. Birde ayak tabanına viks sur iyi gelecektir.

Ahh bu erkekler benim ki de diyo ne gerek var ama ne bilim normalde de 3 haftaya bi kontrole gidiyorum
bende zararlıdır diye istemedim ne bileyim heycanlı bekleyiş güzel bir tekmeler başlasa yaaaa çok heycanlı
ya ben tv de birşey izliyordum içimden salakça düşünceler geçti dawn sendromlu yavru vardı dedim nasıl bakımı rabbim nasıl oluyorlar yorumları yaptım genelde merak ettiğim başıma gelir. taktir allahın dedim ama dua niyetine geçtiyse diyede korktum. rabbim sağlıkla getirsin herşey kabulümüz

Kızlar grip olanlar neler yaptı? Sanırımm grip oluyorum
10 gune yakın grip devam etti hala da ediyor canım bol c vitamini nane limon basım cok agrıdıgında da parol içtim ama malesef bana hic bisey etki etmiyor öksürüp hapşırdıkça kasıgıma bişeyler batıyor cok gecmiş olsun

Sıkı derken o ne demek canım :)

Kızlar bu karnımdaki gaz şişkinlik beni mafetti ya hamileliğin başından beri böyleyim içimde sürekli gaz hareketleri karnım desen davul gibi valla iyice sıktı bu gaz olayı geçmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…