Günaydın arkadaşlar ben 13 + 3 deyim bu gün yaa bazı günler midem bulantım oluyordu ama bir iki gündür hiçbirşey hissetmiyorum hsmile değilim gibi normalde az ayakta dursam belim ağrırdı o bile yok artık sizde de böyle oluyor mu korkuyorum açıkçası daha da kontrole gitmeme 11 gün var
Canım hic endişelenme benim sata gore 12+5 oldu bugun bende de azaldı belirtiler hatta bel ağrısı nerdeyse yok gibi artik ama dün kontrole gittim her şey yolundaydı. Hamilelik ilerlediği icin ağrılar sızılar azalıyor vücut alıştığı icjn sıkma canını yani:)
kızlar belim çok ağrıyı niye anlamdım mahvetti beni birde oglum bugün gösterisi var nasıl durcan bu ağrıyla bilmiyorum bel agrisi yasayım nasıl düzenliyorsunuz
Günaydın arkadaşlar ben 13 + 3 deyim bu gün yaa bazı günler midem bulantım oluyordu ama bir iki gündür hiçbirşey hissetmiyorum hsmile değilim gibi normalde az ayakta dursam belim ağrırdı o bile yok artık sizde de böyle oluyor mu korkuyorum açıkçası daha da kontrole gitmeme 11 gün var
Kızımda bende öyle olmuştum her sabah kusan ben bi sabah kalktım hiçbişey yok gitmişti hepsi Bugünde çok iyi uyandım inş bu gebeliğimde de bitmiştir zor günler tam 12.haftaya girdim. Belki seninde öyle oluyordur.
Tok alınır vitaminler canım. Herkesin ihtiyacı kan değerine göre değişir. Geçen yıl multivitamini günde 1 adet vermişti doktorum. Rutinde 1 adet yeterliydi. Kan değerlerin düşük ise farklı adette verebilir doktorun
Bedenin alışıyordur canım ondan azalmıştır. Bazen de gecti sanıyoruz belirtiler ama bir anda tekrar oluveriyor. Biraz da fazla endişeli oluyoruz bu dönemde. Guzel dusun iyidir bebişin annesi
Kizlar sabah ilk idrarla kahve rengi akıntı geldi yine.. sanırım tamamen kesilmedi suan bir sey yok
Doktordan yeni geldim çok şükür şuan çok iyi zıppır hareket etmeden poz bile veremedi Doktor diyor annesi acıkmış yerinde duramıyor hadi kanı verde kahvaltı yap
Kan degerlerimi yeniledim idrar tahlilimi yeniledim yarın cikar sonuclarim
10 gune yakın grip devam etti hala da ediyor canım bol c vitamini nane limon basım cok agrıdıgında da parol içtim ama malesef bana hic bisey etki etmiyor öksürüp hapşırdıkça kasıgıma bişeyler batıyor cok gecmiş olsun
Kızlar dün ilk kez işe döndüm. 1.5+1.5 toplam 3 saat olmak uzre araba kullandım. Yaklasık 1.5 saat ayaktaydım yürüdüm vb. Sabah 6 dan beri sag kasıgıma kramp giriyor. Daha önceki krampların aynısı ama uzun sürdü bu sefer... Korktum biraz
Kızlar dün ilk kez işe döndüm. 1.5+1.5 toplam 3 saat olmak uzre araba kullandım. Yaklasık 1.5 saat ayaktaydım yürüdüm vb. Sabah 6 dan beri sag kasıgıma kramp giriyor. Daha önceki krampların aynısı ama uzun sürdü bu sefer... Korktum biraz
canım yorulunca bende de oluyor. mesela dün eşşeklik edip yoğurt kovası ve su şişesini kaldırdım eve çıkardım bayağı ağrıdı battı uzandım falan 2 saat donra geçti şükür ki birdaha kaldırmıycam diyorum elim gidiyor eşimi aşağıya çagırmaya eriniyorumm
Arkadaşlar selam iyiyim çok şükür hastaneden çıkarıldım herşey yolunda kanama sebebi bulunamadı doğal bir olay diye kabul et dedi bebeği emziriyordum kesmem gerekiyor bebeğimizin cinsiyeti netleşti oğluşumuz geliyor net gördük rabbim kucağa almayı da nasip etsin çocuklar etkilendi bu durumdan hemen toparlarız umarım öpüldünüz hepiniz