2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım hic endişelenme benim sata gore 12+5 oldu bugun bende de azaldı belirtiler hatta bel ağrısı nerdeyse yok gibi artik ama dün kontrole gittim her şey yolundaydı. Hamilelik ilerlediği icin ağrılar sızılar azalıyor vücut alıştığı icjn sıkma canını yani:)

Kızımda bende öyle olmuştum her sabah kusan ben bi sabah kalktım hiçbişey yok gitmişti hepsi Bugünde çok iyi uyandım inş bu gebeliğimde de bitmiştir zor günler tam 12.haftaya girdim. Belki seninde öyle oluyordur.

Canım bu ac mi tok mu bise her gun mu? Doktorun ne dediğini hatırlamıyorum da
Tok alınır vitaminler canım. Herkesin ihtiyacı kan değerine göre değişir. Geçen yıl multivitamini günde 1 adet vermişti doktorum. Rutinde 1 adet yeterliydi. Kan değerlerin düşük ise farklı adette verebilir doktorun

Bedenin alışıyordur canım ondan azalmıştır. Bazen de gecti sanıyoruz belirtiler ama bir anda tekrar oluveriyor. Biraz da fazla endişeli oluyoruz bu dönemde. Guzel dusun iyidir bebişin annesi
canım decavitle alakası yok benilk baştan beri kullanıyoum decaviti ağrılarım hep vardı

kızlar idrar tahlili sonucundan anlayanınız var mı . benim sonuç çıkmışta

Kizlar sabah ilk idrarla kahve rengi akıntı geldi yine.. sanırım tamamen kesilmedi suan bir sey yok

Doktordan yeni geldim çok şükür şuan çok iyi zıppır hareket etmeden poz bile veremedi Doktor diyor annesi acıkmış yerinde duramıyor hadi kanı verde kahvaltı yap

Kan degerlerimi yeniledim idrar tahlilimi yeniledim yarın cikar sonuclarim

Gecmis olsun canımm tesekkur ederim cevabın için.

Kızlar dün ilk kez işe döndüm. 1.5+1.5 toplam 3 saat olmak uzre araba kullandım. Yaklasık 1.5 saat ayaktaydım yürüdüm vb. Sabah 6 dan beri sag kasıgıma kramp giriyor. Daha önceki krampların aynısı ama uzun sürdü bu sefer... Korktum biraz

marmelat2 kızlar anlayan yorum yapabilir mi idrar tahlili doktor temiz dedi

Eklentiler

• C614E1B6-763D-413D-B64B-F561DB697255.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 57
canım yorulunca bende de oluyor. mesela dün eşşeklik edip yoğurt kovası ve su şişesini kaldırdım eve çıkardım bayağı ağrıdı battı uzandım falan 2 saat donra geçti şükür ki birdaha kaldırmıycam diyorum elim gidiyor eşimi aşağıya çagırmaya eriniyorumm

Arkadaşlar selam iyiyim çok şükür hastaneden çıkarıldım herşey yolunda kanama sebebi bulunamadı doğal bir olay diye kabul et dedi bebeği emziriyordum kesmem gerekiyor bebeğimizin cinsiyeti netleşti oğluşumuz geliyor net gördük rabbim kucağa almayı da nasip etsin çocuklar etkilendi bu durumdan hemen toparlarız umarım öpüldünüz hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…