2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Insaallah yoktur öyle birsey icinizi ferah tutun

çoook teşekkür edrim. çok güzel bilgiler bunlar sağolun :)

Benim 28 martta pihtili kanama oldu bu kesenın iki parmak üzerindeydi o 3 gün sonra tamamen bitti içerde kanama kalmamıştı 1 nisanda yemek yapmak için ayakta kaldım yine kanama oldu bu defa kesenın arkasını kaplamıştı baya büyük bi alandi yine 3 yada 4 gün sürdü leke hep geldi 1 haftadır yok dün gittiğimde ilacı biraktirmamasinin nedeni içerde küçük bi alanda kalmış hala rahimdeki kilcal damarların emmesi bekleniyor. Sağol canım Allah razı olsun inşallah tanıdığım tanımadığım herkesin evladını Allah anne babasına bagıslasin

Kızlar 14.haftadayim gece kanamam olmuş bide acayip ıslak sanki suyum gelmiş gibi sabahta vardı döküntü gibi off ya yine bana bi korku bastineden nasıl oluyor bayadır yoktu kanama falan

Kızlar 14.haftadayim gece kanamam olmuş bide acayip ıslak sanki suyum gelmiş gibi sabahta vardı döküntü gibi off ya yine bana bi korku bastineden nasıl oluyor bayadır yoktu kanama falan
Uzak mı doktorun canım.. Bi git istersennn
Su olduğuna emin miisn akıntıda olabilir

bence bi dra görünün durduk yere neden kanama oluyor ki . allah esirgesin kötüsünden

sagol canım.bilmiyorum ki gaz sancısı mı başka bişey mi karnım sancılanıp duruyor şimdi şimdi biraz geçti gibi ama sebebini anlamadım henüz
Gaz sancısı olabilir bendede oluyor çay bardağına sıcak su koy içine bir çay kaşığı kimyon at 2 dakika beklet iç sancını alır

Hap seklinde verdi magosit miydi neydi
Benim bel agrim var sadece baska bi agrim yok ama

Hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin de bu nub teorisi varmış galiba çözemedim ben onu :)
eorisi
Kızlar nub ne tam olarak en soldaki mi ben hala çözemedim

Eklentiler

• 77EF33EA-0021-4549-B202-FE1F76E8D267.webp
    19 KB · Görüntüleme: 56
Hastaneye git canım geçmiş olsun evde progestan varsa hemen iç bişey olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…