Her ikisidemi kramp bir kere girdi bağırttırdı benide sertleşme 4-5 defa filan olduHer gün her snaiye.. Maalesef..
Hissetmedim canımKızlar eliniz<i rahminizin üstüne koyduğunuzda sessizce yatarsanız bebeği hissedebiliyorsunuz. Bir deneyin isterseniz.
Merhaba gözünüz aydın.. detaylı ultrason bu hafta mı yapılıyor? Doktorum öyle birşey demedi atlamış olmasın. Sadece ense kalınlığı ve burnuna bakıcam dedi , detaylı ultrason mu adı acabaMerhaba. Bugün 12+0. Detaylı ultrason randevumuz vardı. Her şey yolunda şükür ve bebeğimin cinsiyeti kız dedi doktor. İlk bebeğim de kızdı ve o da detaylıda belli olmuştu. Sizlerden belli olan var mı?
Kızlar eliniz<i rahminizin üstüne koyduğunuzda sessizce yatarsanız bebeği hissedebiliyorsunuz. Bir deneyin isterseniz.
Aynen bende de oluyor. Bazen cevap verdiklerime de bildirim gitmiyor sanırım cevap gelmiyor. Sayfalar çok hızlı ilerlediğinden oluyor heraldeSizde de oluyor mu? Bildirimlerim gözükmüyor her zaman..
Eğer cevap verememişsem görememişimdir
tabiki eğer sorun olsaydı pozitif çıkacaktı.indirekt combs testi negatif cıktı ya belki ilk bebekde antikor oluturmadım değilmi. Eğer olsaydı hemen belli ederdi kendini değilmi?Bu biyerde okudum iğne vurulmazsa genelde 3. bebekden sonra sıkıntılar başlarmış. Umarım öyledir.
arkadaşlar size bişey sormak istiyorum özellikle annelere sorum. bizim bi tanıdk var yeni doğum yaptı annemlerle bir toplantıda denk gelmişler. kız bebeğe bakamıyormuş yani bebeğin üstü başı pismiş. bebek zayıfmış hep ağlıyormuş emziremiyormuş. altını değişemiyormuş beceremiyormuş yani. orda da sürekli bebeği kendi annesinin üstüne atıyormuş falan filan. hatta mevlüttelermiş. hoca bile demiş kızım sen napıyorsun böyle bebek bakılmaz daha kırklı bebeğe böyle davranılmaz vs demiş. dün annemlerde lafı açılınca merak ettim bir bebeğe nasıl bakılmalı yani kız nerde yanlış yapıyor. onun adına üzüldüm. ama bende öyle olmak istemem.
bazı bebeklere bakıyorum bakımsız üstü başı dagınık kusmuk kokuyor falan. tabi bebek o melek huylanmıyorum. ama bazıları da tertemiz mis gibi içine sokasın geliyor parlıyor böyle tiril tiril. demek istedigimi anladınız değil mi . ben bebegime çok iyi bakmak istiyorum en azından temiz olmasını istiyorum bunun sırrı neyde gizli ki ? anneden mi kaynaklanıyor acaba
Canım benim de doktorum 12 haftadan itibaren yazmıştı yani kafanı karıştırma doktoruna güven ben kullanmaya başladıktan sonra bel agrım azaldı sankiKizçeler benim doktorum 12.haftadan itibaren magnezyum verdi bana.
Bugun sağlık ocagina gittim magnezyum kullanmaya başladım dedigimde ebe hanım magnezyum için daha cok erken oldugunu söyledi ve şaşırdı. Cok mu agrin sizin kasilmalarin var dedi. Yoo bi tek balim agriyor dedim. Allah allah falan dedi.
Ben doktoruma cok güveniyorum sonuçta kac yıllık kadin dogum uzmani doktor neden bariz bi hata yapsin ki? Bana magnezyum sindirimini de duzenler ilerleyen zamanlarda erken dogum riskini azaltir hamilelik ağrılarını önler vs dedi hapi verirken.
Sizden kullanan var mi magnezyum bir iki kiside görmüştüm sanki. Ne zaman kullanmaya başladınız? Doktorunuz ne dedi?
Nub teorisi varmış galiba ya ben pek çözemedim bakalım 7 Mayıs da tekrar yüklerim resmini canım sağol :)Kiz gibi simdilik ama daha erken
eorisiErkek gibi canım
Hadi hayırlısı bakalım nub teorisine göre ne diye merak ettim de ben :) bi türlü çözemedim şu nub teorisini :)kiz gibi canim yani bence
Aa aa neden oluyor ki canım bunlar çok erken bence doktoruna sordum mu bide magnezyuma başladın miKızlar Sizde kasıkta sertleşme yada kramp oluyor mu
Üzülme canım allahın izniyle bişey çıkmaz inşallah üçlü test mi istedi şimdi dr ?Merhaba ikili test için bugün dra gittik. Ense kalınlığı 2.7 çıktı. Önce 1.7 dediler aonra 2.7 dediler. Sınıra yakın riskli dedi dr. Çok üzüldüm, moralim çok bozuldu.
Ay doguma kadar çekenler nasil besleniyor acaba. Bebek nasil beslenir ki ben hic birsey yiyemiyorumBen sabahtan aksama kadar rahat rahat yiyorum bi tek aksamlari çıkarıyorum bazen ona ragmen 3 4 kilo vermisim senin 5 vermen cok normal. Saglik ocagindaki ebe de doktorum da sorun degil birkac aya telafi olacak o kilolar merak etme dediler. Ancak bulantı ne zaman gecer sorusu malesef kisiye gore degisiyor. Doğuma kadar yasayani varmis karsi komsum oyleymis mesela :|
bende hissetim sanki ama bence gaz yavrum o imkansız şuan baya ciddi küçüklerKızlar eliniz<i rahminizin üstüne koyduğunuzda sessizce yatarsanız bebeği hissedebiliyorsunuz. Bir deneyin isterseniz.
Canım üzülme inşallah birşey olmaz özele mi gittin devlete miMerhaba ikili test için bugün dra gittik. Ense kalınlığı 2.7 çıktı. Önce 1.7 dediler aonra 2.7 dediler. Sınıra yakın riskli dedi dr. Çok üzüldüm, moralim çok bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?