olabilir benimde aklıma o geldlO anne sanırım lohusalık depresyonu ama girmiş yardım alması lazim
canım bundan önce kültür yapılmıştı zaten korkulacak bişey yok demişti. ama yine tekrarlayınca tekrar ilaç kullandım bu defa ki tahlilde temiz dediCanım için rahatlasın istiyosan kültür testi yaptır. Onda belli olur temiz mi değil mi. Benim değerim kaçtı hatırlamıyorum ama kızıma hamileyken aynen lökosit biraz yüksek çıkmıştı. Doktor büyük ihtimal temizdir ama bi de kültür yaptırıp emin olalım demişti ve kültür temiz çıkmıştı
canım sabahtan beri 1 kez oldu tekrarlamadı. karnım agrıyor sadece belim falan çok huzursuzum napsam ki diye düşünüyorum. ıhlamur içiyrum şuan umarım düzelir. bak mesela şuan gitti ağrı ama 5 dk sonra bidaha geliyorpeki ishal devam mı ? ishal direk karın ağrısı demek zaten
Kizçeler benim doktorum 12.haftadan itibaren magnezyum verdi bana.
Bugun sağlık ocagina gittim magnezyum kullanmaya başladım dedigimde ebe hanım magnezyum için daha cok erken oldugunu söyledi ve şaşırdı. Cok mu agrin sizin kasilmalarin var dedi. Yoo bi tek balim agriyor dedim. Allah allah falan dedi.
Ben doktoruma cok güveniyorum sonuçta kac yıllık kadin dogum uzmani doktor neden bariz bi hata yapsin ki? Bana magnezyum sindirimini de duzenler ilerleyen zamanlarda erken dogum riskini azaltir hamilelik ağrılarını önler vs dedi hapi verirken.
Sizden kullanan var mi magnezyum bir iki kiside görmüştüm sanki. Ne zaman kullanmaya başladınız? Doktorunuz ne dedi?
Öyle evet ama ben bu ara bir tane içtim boğazıma çok iyi geldiAdacayida zararlı fazla tüketmeyi kizlar
canım sabahtan beri 1 kez oldu tekrarlamadı. karnım agrıyor sadece belim falan çok huzursuzum napsam ki diye düşünüyorum. ıhlamur içiyrum şuan umarım düzelir. bak mesela şuan gitti ağrı ama 5 dk sonra bidaha geliyor
ayyyyyyy ciddimisin yavrum ya.Sağol kuzum. Kızım 0 rh pozitif çıktı. Doktorda şok oldu. Nasıl yapılmaz bakılmaz diye.Çok kötü olmuş dedi. Ama iyi haber indirekt coombs testi negatif çıktı. Doktora o sonucu daha gösteredim. Takipde olacagız sanırım. Üstelik ben kızımı doğurduğum hastaneye gidiyorum hala. Ve maalesef 2014de kan grubuma bakmışlar. Negatif oldugunu görmüşler. Eğer çocuguma bişey olursa kesinlikle dava açacağım.
Bana 12. Haftada d3 verdi canım içinde magnezyumda varKizçeler benim doktorum 12.haftadan itibaren magnezyum verdi bana.
Bugun sağlık ocagina gittim magnezyum kullanmaya başladım dedigimde ebe hanım magnezyum için daha cok erken oldugunu söyledi ve şaşırdı. Cok mu agrin sizin kasilmalarin var dedi. Yoo bi tek balim agriyor dedim. Allah allah falan dedi.
Ben doktoruma cok güveniyorum sonuçta kac yıllık kadin dogum uzmani doktor neden bariz bi hata yapsin ki? Bana magnezyum sindirimini de duzenler ilerleyen zamanlarda erken dogum riskini azaltir hamilelik ağrılarını önler vs dedi hapi verirken.
Sizden kullanan var mi magnezyum bir iki kiside görmüştüm sanki. Ne zaman kullanmaya başladınız? Doktorunuz ne dedi?
Aynen canım bizde şok olduk. İlk çocukda sorun olmazmıs zaten ama ikincide sorun olurmuş. Bu ay cok stres yaptım bu doktorada guuveniyorum ama indirekt coombs testi pozitife dönerse o zama riskli gebeliğe girer zaten kesinlik daha buyuk bir hastaneye geçerim o zaman. Artık parası neyse vereceğiz. Ankarada hastane ücretleri cok fazla maalesef.ayyyyyyy ciddimisin yavrum ya.
akşam bana dr dediki kızında negatif çıkmış onada sanada zararı olmaz yani dedi. kızın sağlıklı dedi sanada zarar vermemiş oluyor dedi.
yani eğer pozitif olsaydı iğne olacaktınız 2. bebek tehlikede olmasın diye dedi ama şuan hiç gerek kalmadı doğunca bakılır babadan aldıysa iğne olur dedi.
nasıl bir hastane kızına allahtan birşey olmamış
başka yere git bari sende takipte ol allah büyük birşey olmaz.
Kızlar herkesi etiketlemeyi bilmiyorum ama cevaplar için TeşekkürlerBana doktorum ilk kontrol sonrası bunu verdi,1ciyi bitti 2i aldırdı.aynen dediğin gibi herşey var eksra bisey kullanmaya gerek yok dedi doktorum.
Ama kilo aldırma ihtimali varmış her vitamin takviyesinde olduğu gibi
Bana ilk haftalarda vermisti ama bulantidan filan hic kullanamamistim bende baslarim bu aralar tekrarKizçeler benim doktorum 12.haftadan itibaren magnezyum verdi bana.
sagol canım onlarıda deniym biYanında biri varsa ona yoksa sen avucunun içi ile karnına masaj yaparak daire çiz kuzum elinin içinin sıcaklığı iyi gelir
Ben çok gaz sorunu yaşıyorum çok karnıma ağrı yapıyor bazen öyle geçiyor ya da havlu ısıtıp belin karnıni sar
ayaklarini hep sıcak tut
Canım neyin var geçmiş olsuncanım sabahtan beri 1 kez oldu tekrarlamadı. karnım agrıyor sadece belim falan çok huzursuzum napsam ki diye düşünüyorum. ıhlamur içiyrum şuan umarım düzelir. bak mesela şuan gitti ağrı ama 5 dk sonra bidaha geliyor
ya zaten ilk gebelikte hiç bir şey yapılmıyor bebeğe zarar vermiyor pozitif doğunca iğne oluyosun sen 2. bebek için önemli diyorlar ben kötü birşey olmaz sanmıyorum canım takipte ol sen yeter takma kafana sakın rahat ol.Aynen canım bizde şok olduk. İlk çocukda sorun olmazmıs zaten ama ikincide sorun olurmuş. Bu ay cok stres yaptım bu doktorada guuveniyorum ama indirekt coombs testi pozitife dönerse o zama riskli gebeliğe girer zaten kesinlik daha buyuk bir hastaneye geçerim o zaman. Artık parası neyse vereceğiz. Ankarada hastane ücretleri cok fazla maalesef.
BUndan 10 sene öncesine kadar tsh 5.00 kabul ediliyormuş hamilelerde bunu baya araştırdım 4.00 4.5 a kadar normal aslında. Yani 3.8 de kötü bir değer değil.Doktorlar baze
Doktorlar bazen ciddi boyutta yüksek değilse öyle söyleyebiliyor. Ama mesela ben hamilelik troitim için test verdim doktor ekrandan yorum yaptı gayet iyi dedi. Ben sonucu bir aldım 3.8. Hamilelikte tsh 2.5 altı olması lazım. Ben her ay gidecektim o doktora o kadar para verip bir daha gitmeyeceğim ona mesela
indirekt combs testi negatif cıktı ya belki ilk bebekde antikor oluturmadım değilmi. Eğer olsaydı hemen belli ederdi kendini değilmi?Bu biyerde okudum iğne vurulmazsa genelde 3. bebekden sonra sıkıntılar başlarmış. Umarım öyledir.ya zaten ilk gebelikte hiç bir şey yapılmıyor bebeğe zarar vermiyor pozitif doğunca iğne oluyosun sen 2. bebek için önemli diyorlar ben kötü birşey olmaz sanmıyorum canım takipte ol sen yeter takma kafana sakın rahat ol.
Her gün her snaiye.. Maalesef..Kızlar Sizde kasıkta sertleşme yada kramp oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?