2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
canım bundan önce kültür yapılmıştı zaten korkulacak bişey yok demişti. ama yine tekrarlayınca tekrar ilaç kullandım bu defa ki tahlilde temiz dedi

peki ishal devam mı ? ishal direk karın ağrısı demek zaten
canım sabahtan beri 1 kez oldu tekrarlamadı. karnım agrıyor sadece belim falan çok huzursuzum napsam ki diye düşünüyorum. ıhlamur içiyrum şuan umarım düzelir. bak mesela şuan gitti ağrı ama 5 dk sonra bidaha geliyor

Oğlumda kramplarım oluyordu bacaklarımda gece uyandıran 24.haftalar falandı vermişti. Doktorun bildiği vardır yoksa niye versin

Yanında biri varsa ona yoksa sen avucunun içi ile karnına masaj yaparak daire çiz kuzum elinin içinin sıcaklığı iyi gelir

Ben çok gaz sorunu yaşıyorum çok karnıma ağrı yapıyor bazen öyle geçiyor ya da havlu ısıtıp belin karnıni sar

ayaklarini hep sıcak tut

ayyyyyyy ciddimisin yavrum ya.
akşam bana dr dediki kızında negatif çıkmış onada sanada zararı olmaz yani dedi. kızın sağlıklı dedi sanada zarar vermemiş oluyor dedi.
yani eğer pozitif olsaydı iğne olacaktınız 2. bebek tehlikede olmasın diye dedi ama şuan hiç gerek kalmadı doğunca bakılır babadan aldıysa iğne olur dedi.
nasıl bir hastane kızına allahtan birşey olmamış
başka yere git bari sende takipte ol allah büyük birşey olmaz.

Bana 12. Haftada d3 verdi canım içinde magnezyumda var

Eklentiler

• image.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 38
Aynen canım bizde şok olduk. İlk çocukda sorun olmazmıs zaten ama ikincide sorun olurmuş. Bu ay cok stres yaptım bu doktorada guuveniyorum ama indirekt coombs testi pozitife dönerse o zama riskli gebeliğe girer zaten kesinlik daha buyuk bir hastaneye geçerim o zaman. Artık parası neyse vereceğiz. Ankarada hastane ücretleri cok fazla maalesef.

Bana doktorum ilk kontrol sonrası bunu verdi,1ciyi bitti 2i aldırdı.aynen dediğin gibi herşey var eksra bisey kullanmaya gerek yok dedi doktorum.
Ama kilo aldırma ihtimali varmış her vitamin takviyesinde olduğu gibi
Kızlar herkesi etiketlemeyi bilmiyorum ama cevaplar için Teşekkürler ben kilo almadım pek 5 haftalıktan başladım iki aydır kullanıyorum. Zaten aldırsa da sorun değil tabi ki

Bana ilk haftalarda vermisti ama bulantidan filan hic kullanamamistim bende baslarim bu aralar tekrar

sagol canım onlarıda deniym bi

ya zaten ilk gebelikte hiç bir şey yapılmıyor bebeğe zarar vermiyor pozitif doğunca iğne oluyosun sen 2. bebek için önemli diyorlar ben kötü birşey olmaz sanmıyorum canım takipte ol sen yeter takma kafana sakın rahat ol.

BUndan 10 sene öncesine kadar tsh 5.00 kabul ediliyormuş hamilelerde bunu baya araştırdım 4.00 4.5 a kadar normal aslında. Yani 3.8 de kötü bir değer değil.

indirekt combs testi negatif cıktı ya belki ilk bebekde antikor oluturmadım değilmi. Eğer olsaydı hemen belli ederdi kendini değilmi?Bu biyerde okudum iğne vurulmazsa genelde 3. bebekden sonra sıkıntılar başlarmış. Umarım öyledir.

Kızlar eliniz<i rahminizin üstüne koyduğunuzda sessizce yatarsanız bebeği hissedebiliyorsunuz. Bir deneyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…