2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar nasılsınız internetim az her dakka giremiyorum şimdi doktora gidicez 2 li test ve cinsiyete bakacak çok heyecanlıyım inşallahh saglıklıdır iyidir bu sene erkek cok duyuyprum grubumuzdada erkek bebek çogaldı benide kim görse erkek olur diyor rüyalarıöda hep erkek bebek gördüm bakalım nr kadar gercek cıkacak hayırlısını diliyorum fark etmez

çoook teşekkür edrim. çok güzel bilgiler bunlar sağolun :)
Canım sen bunlara şimdiden endişe ediyorsan zaten iyi bir anne olacaksın bence hiç korkma ama eğer birşeyler yapmalıyım diyorsan devletin gebe eğitimleri oluyor. Doğum,loğusalık,bebek bakımı diye 6 ya da 8 haftalık bir eğitim haftada bir gün gidiyorsun çok ama çok faydalı. Fırsatın olursa düşün derim. Ben çok şey öğrendim onların sayesinde. Ücretsiz eğitimler bunlar

allah kalbindekini versin canım, inş güzel haberlerle dön inşallahhh

sağol canım ya inş iyi bir anne olurum her anlamda :) canım o kurslar haftasonu mu eger ki öyleyse araştırıp gitmek isterim dedgin gibi çok faydalı olur

Haftasonu grupları var mı bilmiyorum ama ben doğum iznine ayrılınca gitmiştim. Zaten bu eğitime ilerleyen aylarda gidince daha iyş oluyor. Doğumda da bebek doğduğunda da bilgilerin taze oluyor.
https://sislietfaleah.saglik.gov.tr/TR,98306/gebe-okulu.html
Ben şişli etfalinkine gitmiştim ama bir sürü devlet hastanesinin var arayıp bilgi alabilirsin. nezer159
[/QUOTE="nezer159, post: 59803358, member: 890371"]
sağol canım ya inş iyi bir anne olurum her anlamda :) canım o kurslar haftasonu mu eger ki öyleyse araştırıp gitmek isterim dedgin gibi çok faydalı olur
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…