Gidecem simdi.kaynimi bekliyorum kızlar eşim çalışıyor yine panikledim iyice ya inşallah kötü bi durum yokturHastaneye git canım geçmiş olsun evde progestan varsa hemen iç bişey olmaz inşallah
Korkma canım. Güzel haberlerini bekliyoruz mutlaka..Gidecem simdi.kaynimi bekliyorum kızlar eşim çalışıyor yine panikledim iyice ya inşallah kötü bi durum yoktur
Benim doktorum yetersiz zamandan dolayı devlette ölçümlerin genelde yanlış yapıldığını söylemişti.Biz ense kalınlığını doğru yerden ölçebilmek için 3 saati hastanede geçirdik.Bence hemen moralinizi bozmayın inşallah sağlıklıdır.Bu arada devlet hastanesine gitmiştim. Yine başka devlet hastanesinden randevu aldım. Eğer burda da lakayıt insanlara denk gelirsek özele gitcez.
İnşallah. Çok teşekkür ederim. Boyu 67 mm. Boyu 84 mm olan bebeklerde 2.7 normal kabul ediliyormuş. Haftaya salı günü daha net sonuç almayı bekliyorum.Benim doktorum yetersiz zamandan dolayı devlette ölçümlerin genelde yanlış yapıldığını söylemişti.Biz ense kalınlığını doğru yerden ölçebilmek için 3 saati hastanede geçirdik.Bence hemen moralinizi bozmayın inşallah sağlıklıdır.
Geçmiş olsun canım biran önce normal döner ins. İyi olmuş kontrol altında olmak yapılması gereken herşeyi yaparlarKizceler benide hastaneye yatirdilar bugun..is yerinden dolayi heyet raporu icin ugrasiyordum kanama alani ciddi dedi yatirdilarck kararsiz kaldm ama ilerde sorun olmasin diye yattim artk bakalim insallah atlatiriz bu gunleri..
Insallah yaa cok sagolun :) ama yine de bulantim 9 ay sürmez insallah tabi :)))Hic bi seycik olmaz Allahin izniyle o beslencek bi yol bulur doktorun da zaten bir sey gerekirse seni yonlendirir oyle bir durumda
Zayif doğarsa da sen onu besler buyutursun sonra
Ck sagl cnm bnm miniklerimiz saglikla gelsin insallahGeçmiş olsun canım biran önce normal döner ins. İyi olmuş kontrol altında olmak yapılması gereken herşeyi yaparlar
Geçmiş olsun canım. İyi yapmışsın bence kontrol altında olursun aklın kalmazKizceler benide hastaneye yatirdilar bugun..is yerinden dolayi heyet raporu icin ugrasiyordum kanama alani ciddi dedi yatirdilarck kararsiz kaldm ama ilerde sorun olmasin diye yattim artk bakalim insallah atlatiriz bu gunleri..
9unda bende gideceğim de devlete 2li test için.İlkinde farklı bir sayı söyledi sonra başka bir sayı. Tam ölçemedi gibi. Emin olamadı.
Ben devlete gidince kayıt aldılar. Sonra aradılar telefonda ilerleyen aylarda veriliyor bu eğitim. Temmuz gibi olacak şekilde kaydımı aldılar. Haftada bir gün. Bu eğitimlerden yararlanan çok olmuş. Bakalım bizler neler öğreneceğiz.Canım sen bunlara şimdiden endişe ediyorsan zaten iyi bir anne olacaksın bence hiç korkmaama eğer birşeyler yapmalıyım diyorsan devletin gebe eğitimleri oluyor. Doğum,loğusalık,bebek bakımı diye 6 ya da 8 haftalık bir eğitim haftada bir gün gidiyorsun çok ama çok faydalı. Fırsatın olursa düşün derim. Ben çok şey öğrendim onların sayesinde. Ücretsiz eğitimler bunlar
9unda bende gideceğim de devlete 2li test için. Umarım iyi geçer ya. Sizle böyle yazınca soru işaretleri oldu bendeBenim doktorum yetersiz zamandan dolayı devlette ölçümlerin genelde yanlış yapıldığını söylemişti.Biz ense kalınlığını doğru yerden ölçebilmek için 3 saati hastanede geçirdik.Bence hemen moralinizi bozmayın inşallah sağlıklıdır.
İlk hamilelikte oğlumun ensesi 2.7 idi 13 haftalıktı gayet normal demişti doktor sınır 3 3.5 demişti.korkmq öyle az değerlerden. Şuan yine hamileyim ense de ödem var 7 mm ben yine sakinim çünkü Allaha emanetlerİnşallah. Çok teşekkür ederim. Boyu 67 mm. Boyu 84 mm olan bebeklerde 2.7 normal kabul ediliyormuş. Haftaya salı günü daha net sonuç almayı bekliyorum.
11. Haftadan itibaren yapılıyor, 600 euro ödedik canım biz,biraz pahalı ne yazık kiben haftaya 11. haftam bakalım doktor ne diyecek. o test pahalı olan o zaman
Cok sagol kuzumm aynn bnde oyle dusundum hayirlisi Rabbimden..Geçmiş olsun canım. İyi yapmışsın bence kontrol altında olursun aklın kalmaz
arkadaşım maalesef bazı doktorlar kafasına göre iş yapıyorlar.Ben 2 yıl önce ilk gebeliğimi kaybettim.bizde de kan uyuşmazlığı var doktor biliyordu ve özel hastaneydi.Bana söylemişti doğumdan sonra çocuk pozitif olursa iğne vurucaz diye ama 6-7 haftalıkken kaybettim kürtaj oldum.Meğer kürtajdan sonra vurulması gerekiyormuş.Ben acemi olduğum için aklıma gelmedi sormak geçen ay arayıp sordum vurmadım çok küçüktü dedi sinir oldum.Benimde içim sıkıldı inderk coombs testi yaptırdım negatif çıktı oh dedim sevindim. 2 gün sonra sabah saat 5 de kanama geldi korkudan bayıldım .hemen doktora gittik kan uyuşmazlığı iğnesi vurdu progestan yazdı istirahat dedi.Şükür hemen kesti.Test negatif çıksa dahi inşallah gelmez ama kanama oluşma ihtimali var.Gelirse hiç korkma bu yazdıklarımı hatırla hemen iğneni vurulup ilacını alırsan Allahın izni ile birşey olmaz.Gelmezse de 28.haftada kan uyuşmazlığı iğnesi vurulucakmışız unutma.Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşaAllahSağol kuzum. Kızım 0 rh pozitif çıktı. Doktorda şok oldu. Nasıl yapılmaz bakılmaz diye.Çok kötü olmuş dedi. Ama iyi haber indirekt coombs testi negatif çıktı. Doktora o sonucu daha gösteredim. Takipde olacagız sanırım. Üstelik ben kızımı doğurduğum hastaneye gidiyorum hala. Ve maalesef 2014de kan grubuma bakmışlar. Negatif oldugunu görmüşler. Eğer çocuguma bişey olursa kesinlikle dava açacağım.
Keşke bana deseydi 2.7 güle oynaya gelirdim ne sınırı ya doktorlarda Bi acayip illa ki anneyi üzecekler. Yavrum rahat ol sen bak benim ilk oğlumda 2. 7 idi doktor gayet iyi dedi geçti hiç umursamadı bile. Bide bunlar milimetrik ölçümler yani cok hassas durumlar öyle şak diye ölçüm yapıp bırakıyorlarMerhaba ikili test için bugün dra gittik. Ense kalınlığı 2.7 çıktı. Önce 1.7 dediler aonra 2.7 dediler. Sınıra yakın riskli dedi dr. Çok üzüldüm, moralim çok bozuldu.
Çikolata kistim yok ancak amh çok düşüktü,en son 2015 da bakıldığında 0,72 gibiydi, bir daha da Dr bakmaya gerek görmedi,ben normal yolla kalamadım hiç,tüp bebek denerseniz belki de ngs ile sağlıklı embriyo seçilip transfer olursunuz,Dr unuz daha iyi yönlendirir,Rabbim yardımcınız olsunAllah kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah siz de çikolata kisti vardı değil mi kaç cm di acaba amh kaçtı çok soru sordum özür dilerim ben de çikolata kisti hastasıyım iki kere tüp bebek denedim iki kere de normal yolla gebe kaldım tekrar deneyim mi tüp bebek diye hep aklım karışıyor
Anladım inşaallah kucağınıza almak nasip olurÇikolata kistim yok ancak amh çok düşüktü,en son 2015 da bakıldığında 0,72 gibiydi, bir daha da Dr bakmaya gerek görmedi,ben normal yolla kalamadım hiç,tüp bebek denerseniz belki de ngs ile sağlıklı embriyo seçilip transfer olursunuz,Dr unuz daha iyi yönlendirir,Rabbim yardımcınız olsun
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah tüm değerleri normale döner. Rabbim büyük.İlk hamilelikte oğlumun ensesi 2.7 idi 13 haftalıktı gayet normal demişti doktor sınır 3 3.5 demişti.korkmq öyle az değerlerden. Şuan yine hamileyim ense de ödem var 7 mm ben yine sakinim çünkü Allaha emanetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?