2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizceler benide hastaneye yatirdilar bugun..is yerinden dolayi heyet raporu icin ugrasiyordum kanama alani ciddi dedi yatirdilar ck kararsiz kaldm ama ilerde sorun olmasin diye yattim artk bakalim insallah atlatiriz bu gunleri..
Geçmiş olsun canım inşallah orda daha iyi dinlenirsin

Normal zamanda normal ama hamilelikte değil canım aslında
Youtube bir jinekolog var canım kafanızdaki sorular endişelere kısa kısa videoları var orada rastlamıştım. Jinekolog kağan kocatepe. Çok tatlı bir doktor. İnsanın içini hep rahatlatıyor. Bir bakın isterseniz her soruyu cevaplamış

Kizceler benide hastaneye yatirdilar bugun..is yerinden dolayi heyet raporu icin ugrasiyordum kanama alani ciddi dedi yatirdilar ck kararsiz kaldm ama ilerde sorun olmasin diye yattim artk bakalim insallah atlatiriz bu gunleri..
Hay alalh yaaaa,geçmiş olsun canım.iyi yapmışım hastanede kalmakla evde olsan için içini yiyip duracak orda hic değilse kontrol altindasin

Benim batmalarım oluyordu,8. Haftada magnezyum diasporal başladı Dr um halada kullanıyorum, sağlık ocağımızdakiler yani bizim buradakiler çok bilmiyor,her ne kadar ebe de olsalar,Dr um çok iyidir aynı sizinki gibi,ben sorgulamam hiç :) şifa olsun sizede

Burda hareketli galiba bi bacağı yukarıda bi bacağı aşağıda. Ben pipi çıkıntısı göremedim bu görüntü açısına göre kız
Kız hiç belli değil gerçekten videodan çektim bak :)

Eklentiler

• 989B7DA9-FEEA-4A94-A002-496A709CF81E.webp
    17 KB · Görüntüleme: 46
Geç evlenip geç hamilelik yaşayınca neler olduğunu anlayamıyor insan. Teşekkür ederim Gökdenizim
Kac yaşında evlendim canim,ben geç evlenmedim ama geç hamile kaldım.
27.5ta evlendim 33te hamile kaldım...3 yıl kadar vajinusmus yaşadım tam onu atlattım derken,eşimin sperm hızı çok azdı normal yolla hamile kalmaniz cok zor tup bebek dediler...
Tam tüp bebek tedavisine başlayacakken hamile olduğumu öğrendim,rabbimin mucizesi bitermi yeterki istemeyi bilelim...
Senin evladında sapasağlam inşallah ense kalınlığında gayet normal,rabbim evlatlarımızı korusun

Çok çok geçmiş olsun,tedbirli davranmışlar,inşallah sağlıcakla eve dönersiniz

[/QUOTE]
evet canım araştırdım aradım. numaramı aldılar sizi arıycaz dediler

Hay alalh yaaaa,geçmiş olsun canım.iyi yapmışım hastanede kalmakla evde olsan için içini yiyip duracak orda hic değilse kontrol altindasin
Çok çok geçmiş olsun,tedbirli davranmışlar,inşallah sağlıcakla eve dönersiniz
Kizlar ck ck tesekkur ediyrm dualariniz yeterli hayirlisi Allahtan bakalim insallah kisa zamanda gecer de cikariz

Herkese merhabalar. Bugün kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda dediler. Tam 12+0 haftalıkmış bebeğim. Kalsiyum tablet ve kan sulandırıcı hap verdi doktorum. Bundan sonra 2 haftada 1 kontrollerim olcak. Her defasında kan ve idrar testi de yapcaklarmış, ultrasonlar daha uzun sürecekmiş. Malum riskli gebelik..

Normalde burda şeker testi yapmıyorlar ama sana yapalım dediler. Onun randevusunu verdiler 24. haftaya. 20. hafta ayrıntılı ultrasonu ayarladılar şimdiden.

Nipty testi için kan verdim, 2 hafta içinde çıkcakmış sonuçlar. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…