2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnanmıyorum sendede mi aynı hata( 28. haftayı bekleyeceğim o zamna. Birde önümüzdeki hafta doktora gittiğimde iğne vurmasını söyleyim bi belki erkenden vurulmakda iyi olabilir. her ay negatif mi pozitif mi diye stres yaşayamam ki

maşallah . Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Kizceler benide hastaneye yatirdilar bugun..is yerinden dolayi heyet raporu icin ugrasiyordum kanama alani ciddi dedi yatirdilar ck kararsiz kaldm ama ilerde sorun olmasin diye yattim artk bakalim insallah atlatiriz bu gunleri..
cnm geçmiş olsun nasılsın inşallah iyi olursun hepimizde var bir sorun benimde dün belim çok ağrıyordu sanki dogum yapcam bugünde kontrole gittim rahimde kasılmak var dedi yat dinlen dedi inşallah sağlıklı dogacaz

Merhaba ikili test için bugün dra gittik. Ense kalınlığı 2.7 çıktı. Önce 1.7 dediler aonra 2.7 dediler. Sınıra yakın riskli dedi dr. Çok üzüldüm, moralim çok bozuldu.
cnm üzülme benimkini ölçemedi bebek izin vermedi salı günü devletegittcem hayirlisi

U Umithepvar Çokk ama çokk geçmiş olsunn Hastaneye yatman iyi olmuş doktorların kontrolü altında olurusun ve daha iyi dinlenme şansın olur.. hiç korkma Allahn izniyle bebeğin seninle

@Kavunlu Dondurma Kuzum sana da çok geçmiş olsunn çok fazla ayakta kalmamaya çalış dinlen bol bol.. demek kuzucuğun annesinin biraz keyif yapmasını istemiş :)

Kızlar hayırlısıyla şu kuzucuklar bi dünya ya gelsede rahat nefes alsak.. ama o zamanda başka streslerimiz olacak..
Sanırım annelik tam olarakta bu

Ben çok faydasını gördüm. İki ebede çok tatlıydılar. Sayelerinde normal doğum yaptım diyebilirim. Bebek bakımında doğru bilinen yanlışlar var, mesela bebeklerin göğsünde yağ bezesi oluyor bazen ele gelir şekilde. Anneme kalsa onu ovacak ovacak geçirmeye çalışacaktı, büyükler hep öyle yaparmış oysa ki çok yanlış iltihaplanmaya sebep olabiliyormuş. Hiçbişey yapmayınca kendi gidiyor zaten. Aklıma bu geldi örnek olarak daha neler neler var. Kimseye ihtiyaç duymadan herşeyini kendim yaptım ben kızımın çok şükür.

canım geçmiş olsun. inş bişey olmaz bebişedee sana da . hatta iyi bile olmuş yatman gözetim altında olursun süreklli
Geçmiş olsun canım sıkma canıcnı. Yatman daha iyi olmuş.
Kizlarr Allah razi olsun insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza aliriz minikleri..zor gelen bi bebisti..hamile kalinca hersey bitiyr saniyordum ama asil o zaman basliyormus..napalim hersey biz insanlar icin Rabbim daha beterinden saklasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…