2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
valla canım sabahtan beri anlamsız bir huzursuzluk var inş korktuguma ugramam . bi gideyim diyorum

Aynen bi git için rahatlar ama kötü düşünme kuzum karın ağrısı bende de çok oluyor.
Lavb. sorunu falan yaşıyor musun?
Havalar buaralar dengesiz soğukta almış olabilirsin

Bende nifty için sonuç bekliyorum, inşallah temiz tertemiz haberlerini almak nasip olur..

inş sen yanılıyorsundur. canım kötü bişey yoktur. bende idrar tahlilimde kendimce netten edindigim bilgilere göre sonuç iyi değildi. ama dr iyi temiz dedi . inş öyledir
Insallah canım salı gidicem bakalım ne diyecek... şeker meker cıkmasın da bir de başımıza.

valla canım sabahtan beri anlamsız bir huzursuzluk var inş korktuguma ugramam . bi gideyim diyorum
canım bende var o hiç birşey olmaz düşünme düşündükçe kuruyuz bende bugün ya kalbi durmusa diye kendi kendimi yedim sonra gördüm rahatladım kötüyü cagirmayalim

Canım ben de salı günü dışarı cıktım işim için 1 ay sonra ilk kez. Artık nasıl yorulduysam... sabaha karşı 5 te krampla uyandım oglen 3 e kadar sürdü. Bu sabah dr gittim bizim fındık kıpır kıpır oynuyordu korkma hicbir sey yoktur. Onlar sımsıkı tutunmuşlar bize

Kızlar selam nasılsınız?

Sayfaları okuyamadım da tam umarım herkesle herşey yolundadır. Ya bende 3 gündür böyle bayılma hissi gibi hani rahatsızlık duyuyorum başım dönmüyorda dönecekmiş gibi hissediyorum. Tansiyonum mu oynuyor bilmiyorum anlamıyorum ama kendimi iyi hissetmiyorum. Aranızda bunu yaşayan var mı?Hami herhangi bir Protestan fln ilaç kullanmıyorum akşamları tok karnına folik asit içiyorum o kadar.İlk haftalar hiç böyle olmuyorsun anlamadım.Hani yatıyorum öyle ağırlık hissi gelince kalksam başım dönecekmiş gibi hissediyorum. Neden sizce?

Ben de bu yüzden gitmek istiyorum işte. Sağolsun büyüklerimiz ıyi ki var ama bazı konular da değişik durumlar olabiliyor. Çocuğa ilk zamnda su vermeye çalışan büyükler var yani. Bakalım sağ salim o zmana kadar gelirsek o zman da gidebilirsem çok iyi olacak.

Kac cıktı canım tsh? Bizim cogumuz ilac kullanıyoruz zaten hormon o ilaç diil.

Teşekkür ederm canım. Doktorumda cevap verdi ama aklıma şu takıldı bu seferde risk yok diyipte doğduğunda bu rahatsızlığa sahip olabilir mi mesela ?
Olabilir. Bu testler sadece risk ölçüyor. Allah göstermesin ama bu testlerin kesinliği yok yani örnekleri çokca mevcut

gebelikte tansiyon olabilirmiş. onun için yüksek yere çıkmayın derler. kansızlıkta başlamış olabilir. eger ulaşabiliyorsn doktoruna sorsan. çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…