2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kanama geçiren arkadaşlar bel ağrınız varmı kanamam lekelenmem yok Protestan kullanıyorum ama fena bir bel ağrım var varmı böyle bir durumunuz

Demir ilacı vermedimi canım sana bende içmediğim zaman öle oluyordum

Kızlar hastaneden geldim bebek normal gözüküyor ama kanama neden bilmiyorum dedi doktor bazen düşükler böyle başlıyor dinlen dedi bende simdi yola çıktım 4 saat ama eşim sakın kullanıyor inşallah bisey olmaz

Bir şey olmayacak kuzum sen içini ferah tut. Dinlen yorma kendini. Öyle kolay kolay düşmez bebişler bu saatten sonra.

Amin size de insallah :)

Çok şükur kuzum dinlen bol bol.. ilaç vermedi mi?

Kanama geçiren arkadaşlar bel ağrınız varmı kanamam lekelenmem yok Protestan kullanıyorum ama fena bir bel ağrım var varmı böyle bir durumunuz

Kuzum benim var bel ağrım ama hep vardı doktor normal demişti.. bel kasık karın hepsi oluyor
Karın ağrım gazdan ama .. sağ sol kasık krampları
Beni her gören diyordu ne güzel hiç kusmuyorsun ne rahat geçiriyorsun.. gördüm günümü bu hafta

Keşke kussamda bu ağrıların hiç biri olmasaydı

Aynen bi git için rahatlar ama kötü düşünme kuzum karın ağrısı bende de çok oluyor.
Lavb. sorunu falan yaşıyor musun?
Havalar buaralar dengesiz soğukta almış olabilirsin
CANım gittim acile şükür bebek iyi kbız olmuşsun dedi su ve kayısı tüket ilaç yazmayayım dedi içim rahatladı bebiş iyi olsun da ağrıya razıyım

CANım gittim acile şükür bebek iyi kbız olmuşsun dedi su ve kayısı tüket ilaç yazmayayım dedi içim rahatladı bebiş iyi olsun da ağrıya razıyım

Tahmin ettim bak ben ondan cok cektim.. lavb. cikamadikca bir sure sonra arka taraftsnda bicak sokuyorlar gibi agri oluyor sakın panik yapma
Tavsiye zeytin yağlı pırasa ye bol su iç
Kayısıyıda akşamdan suya koy sabah şişiyor o ılık suyla öyle tüket

Ama zeytin yağlı pırasa mutlaka ye kuzum cok iyi geliyor

Meyve olarakta Armut yersin

canim benim bu bebiş 3uncu olacak sanki ilk gibi korkuyorum birşey olacak diye annelik çok zor evde 2 tane var yemek temizlik dertleri bitmiyor bir doğsalar sağlık yazışırız o zamanda bugün uyuyamadım gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…