Canım biz listeyi yapalı oldu baya foodme yapmıştı sanırım. Söylersen ekler çok önemli birşey değil zaten kim ne zaman doğurcak, kaç kiloyla hamile kaldık onu takip etmek içindi.Kizlar bende bu konuyu takipteydim ama boyle bi listeden benimde haberim yoktu
Zeynoc17 aklini karistirmak istemenm ama bence pazartesi bi tahlil yaptir doktoruna goster ve ilacina oyle basla
Ben oglumu dogum yaptigimda karnim cok büyüktü 3 kiloydu bebek dogum haftasi doktor dedi bebek kücük ama karnin cok büyük diye bunda da hemen cikti bende armut göbegi vardi tabi ilk sezeryandan da duruyor biraz . Ama kim ne derse desin takma kimseyi kafana. Hatta sende cevabini ver sanane göbekte bebekte benim sen dert etme de.herkeste ayni olmuyor ki kiminin erken cikiyor kiminin 4.5. ayda belli oluyor.Bende kilolu hamile kaldım bende sigarayı bıraktım cnm ikinci çocukta olunca muhtemelen erken çıktı karnım. Kızımda da 77 ile hamile kalmıştım 85le doğuma girmiştim bundada 78 le kaldım ve 80 kiloyum şuan erken kilo aldım
Canım sen beni sakinlestirmeye calıstın artık olan oldu şu durumda yapılacak olan seyi yaptın sen yeterince stresliyim çünkü cok sagol tekrar. Nereye baksam zeka eksikligi yazıyor ben tam bebegimin ihtiyacı oldugu zamanda ilacı kestim cok üzgünüm keske zamanı geri alabilsemBu kadar ciddi bir konuda daha anlamlarını bilmeden salik veren insan ben değilimdir diye düşünüyorum?? Zira arkadaşa mümkün mertebe sakin olmasını, doktora sormasını yazdım. Şuan elinden gelen hiçbir şey olmadığı için, içini rahatlatmak için kendi doktorumun söylediklerini yazıp arkasından doktorunu aramasını söyledim. Napsaydım?? Sert bir üslupla yaptığı şeyin ne kadar tehlikeli, kötü, felaket birşey olduğunu yazıp zaten stres olmuş hamile bir kadını daha da stres mi ettirseydim??
Yarın tahlil yaptırcam canım 1 saate cıkarmıs sonuclar hemen doktoru arıcamKizlar bende bu konuyu takipteydim ama boyle bi listeden benimde haberim yoktu
Zeynoc17 aklini karistirmak istemenm ama bence pazartesi bi tahlil yaptir doktoruna goster ve ilacina oyle basla
Yarın tahlil yaptırcam canım 1 saate cıkarmıs sonuclar hemen doktoru arıcam
Cok sagol Allah razı olsun canım. Ah önemini anlamam mıKuzum öncelikle interntten birşey araştırma sağlıklı adamı kanser yapar.
Stres yaparsın bu çocuga daha çok zarar..
ikincisi de mutlaka dahiliye doktorunu değiştir 3 diye birşey yok 2.5 altında olması lazım
Sana hergün vermiş ilacı o biraz düşürmüştür merak etme. Bu sabahta aç karnına tahlilini ver canım Allahin izniyle birşey olmaz.
Zaten çok korkmuşsun ve önemini anlamişsın o yüzden bundan sonra doktoru bile bekleme her 15 günde bir kendin deger takibini yaptırirsın
Çok geçmiş olsun
Aynen canım. İlk aylarda zaten şişkinlikte ekleniyor . Davul gibi oluyorsun. Millet laf edecek diye rahatlıktan mı vazgeçeceğiz. Kim ne derse desin valla. 15. Haftadayım. 10. Haftadan beri giyiyorum hamile pantolonları. Miss gibi oldu. Rahat rahat. Hatta iç çamaşırlarım bile iz yapıyor artık. Bugün gittim ondan da aldım. Pek çirkin şeyler ama yapacak bi şey yok
İnsan görse bile demez yaaa. Ne insanlar var gerçekten . Biraz olsa empati kurmayı bilse insanlar, böyle olmaz aslında .
Cok sagol Allah razı olsun canım. Ah önemini anlamam mıinşallah bebegim de bişey yoktur bana verecegi zarara razıyım. Bide bana daha saglık ocagındaki doktor önemli değil gebelikşe yukselmiştir düşer demişti
cnm bırakma hamilerin boyunca bazen ömür boyu kullanıyorsun sabah ac karnına yarim saat bekle oile icEvet 15 gun kullan tahlil yaptır dedi kullandım bıraktım ama tahlil veremedim daha
Canım 2 hafta sanıyordum ama biraz gecmiş 2 haftayı takvime baktım şimdi. İnşallah düşmüştür cok panik oldumOlur mu annesi sen iyi olacaksın ki bebeğinde iyi olsun ❤
Bazı kadınların gebelikte kendiliğinden düşer
Ablamda oldu.. yüksek çıktı sonra ilaçsız düştü.
Ama seninki biraz daha yüksek çıkmış bekleme riskine cok girilmez.
Kuzum sana tavsiyem çok iyi bir dahiliye doktoruna görün. Sağlık ocağının böyle önemli bir konuda bu şekilde yorum yapması da yanlış. Senin için demiyorum..
bilmeyen bir kadın olsa bu yorumdan sonra pekte bu konunun üzerine düşmez, rahata verir.
Değerinin 2,5 altına düşmesi lazim ve en az 15 en fazla ayda 1 kere düşse bile doğuma kadar takibi yapılması lazım.
Kuzum ben gün aşırı kullanıyorum benim fazla yüksek değildi ama düşüşte olmuş. Hatta yanıma almayı unuttum ilacı içmedim 3 gün ona rağmen etkisini göstermiş.
Sen hergün içmişsin bence mutlaka düşüş olmuştur en azından 7lerde değildir
Kaç gün oldu bırakalı?
cnm nasılsın sonuçların nezaman çıkacak inşallah temizdir sende bizde rahatlarizKuzum valla gebeliğin ilk haftalarında koyu olurdu. Benim 2. Kesem vardı. Doktor ondan olabilir demişti. Hoş bu perinatoloğa göre gebeliğin başlarında kanama varsa bu da sağlıksız bir gebelik olabileceğine işaret olabilir diyordu. Neyse , sonrasında ben kendimi yormadığım için görmedim hiç. Sadece 2 kere ıkınınca bi kaç damla kan gelmişti. Ikınmadan mı bilemiyorum tabii.
Bence öyle bi durum farkettiysen bundan sonra dikkat et, yorma kendini canım.
Tahlil vercem bugun canım ondan sonra hemen içerim doktora mesaj attım zaten dua edin bişey olmamıs olsun bebegime tam ihtiyacı olan zamanda bırakmısımcnm bırakma hamilerin boyunca bazen ömür boyu kullanıyorsun sabah ac karnına yarim saat bekle oile ic
Canım 2 hafta sanıyordum ama biraz gecmiş 2 haftayı takvime baktım şimdi. İnşallah düşmüştür cok panik oldum
Cok sagol canim inşallah inşallahKuzumm lütfen panik yapma hiç.. sonuçların bi çıksın belki düşmüş ne biliyoruz.. belki bu zamanlarda fazla bir etkisi yoktur bunu da bilmiyoruz. Hepimiz ihtimaller doğrultusunda konuşuyoruz en iyi bilgiyi doktorun verecek sana
Içini ferah tut annesi hic bir sey olmayacak bebegin seninle
Akşam bakmamıştım gruba canım yeni gördüm mesajı. 7.14 olan tsh yüksek demek ve 15 gün kullanmak mantıklı değil canım. Sakin ol hemen test yaptır ve doğru dozu doktorun ayarlar ve kullanırsın. Benim normalde sorun yokken hamilelikte yükseliyor o yüzden hamilelik belli olur olmaz tahlil istedim. Düzenli ilacı kullanıyorum. İki haftada bir kontrol ediyorum. Ayda bir de dahiliyeye gidiyorum. Aslında endokrin en mantıklısı ama burada yok. Sen de bundan sonra takip edersinzeynepela ya canım senin mesajı gördüm de şimdi tedirgin oldum benim tiroid 7.14 cıkmıstı ilaca basladım 14 gun 75 mg kullandım biteli 2 hafta oldu pazartesi tahlil vercem tahlil de biraz geciktim saglık ocagı hastaneye attı hastane bi kac kere git gel yaptırdı derken bugune kadar geldim bi sorun olur mu ki ya
Zeyno doktoruna ulaş bence. Böyle böyle oldu de. Hem napman gerektiği hakkında kafanda şüphe olmasın hem de için rahatlasın. Yoksa düşün düşün için içini yicekBende eksik degil fazla var ilac evde ama kullanayım mı
canım birşey olmaz merak etme hemen sen düzenli kullan tebir bir amaclı kullanıyoruz zatenTahlil vercem bugun canım ondan sonra hemen içerim doktora mesaj attım zaten dua edin bişey olmamıs olsun bebegime tam ihtiyacı olan zamanda bırakmısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?