2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar bende bu konuyu takipteydim ama boyle bi listeden benimde haberim yoktu
Zeynoc17 aklini karistirmak istemenm ama bence pazartesi bi tahlil yaptir doktoruna goster ve ilacina oyle basla

Kizlar bende bu konuyu takipteydim ama boyle bi listeden benimde haberim yoktu
Zeynoc17 aklini karistirmak istemenm ama bence pazartesi bi tahlil yaptir doktoruna goster ve ilacina oyle basla
Canım biz listeyi yapalı oldu baya foodme yapmıştı sanırım. Söylersen ekler çok önemli birşey değil zaten kim ne zaman doğurcak, kaç kiloyla hamile kaldık onu takip etmek içindi.

Ben oglumu dogum yaptigimda karnim cok büyüktü 3 kiloydu bebek dogum haftasi doktor dedi bebek kücük ama karnin cok büyük diye bunda da hemen cikti bende armut göbegi vardi tabi ilk sezeryandan da duruyor biraz . Ama kim ne derse desin takma kimseyi kafana. Hatta sende cevabini ver sanane göbekte bebekte benim sen dert etme de.herkeste ayni olmuyor ki kiminin erken cikiyor kiminin 4.5. ayda belli oluyor.

Yok
Canım sen beni sakinlestirmeye calıstın artık olan oldu şu durumda yapılacak olan seyi yaptın sen yeterince stresliyim çünkü cok sagol tekrar. Nereye baksam zeka eksikligi yazıyor ben tam bebegimin ihtiyacı oldugu zamanda ilacı kestim cok üzgünüm keske zamanı geri alabilsem

Yarın tahlil yaptırcam canım 1 saate cıkarmıs sonuclar hemen doktoru arıcam

Kuzum öncelikle interntten birşey araştırma sağlıklı adamı kanser yapar.
Stres yaparsın bu çocuga daha çok zarar..

ikincisi de mutlaka dahiliye doktorunu değiştir 3 diye birşey yok 2.5 altında olması lazım

Sana hergün vermiş ilacı o biraz düşürmüştür merak etme. Bu sabahta aç karnına tahlilini ver canım Allahin izniyle birşey olmaz.
Zaten çok korkmuşsun ve önemini anlamişsın o yüzden bundan sonra doktoru bile bekleme her 15 günde bir kendin deger takibini yaptırirsın
Çok geçmiş olsun

Cok sagol Allah razı olsun canım. Ah önemini anlamam mı inşallah bebegim de bişey yoktur bana verecegi zarara razıyım. Bide bana daha saglık ocagındaki doktor önemli değil gebelikşe yukselmiştir düşer demişti

Yillarca kiloma dikkat ettim 1 kilo alsam hemen önlemini aldım.. şimdi öyle bi bahanem var ki hunharca yiyip göbeğimi sala sala rahatca geziyorum
İstahım o kadar fazla ki bir şey diyeni bile yiyebilirim
Evet ya çok çirkinler hakikaten ben şuan pantolon taytlar varya onlardan giyiyorum bi alayım dedim hamile pantolonu bir türlü begenenedim

Hic sorma kuzumm patavatsizlikta nirvanaya çıkmışlar.. Bir de kucuk cocugu var en iyi onun anlamasinlazim

Olur mu annesi sen iyi olacaksın ki bebeğinde iyi olsun ❤

Bazı kadınların gebelikte kendiliğinden düşer
Ablamda oldu.. yüksek çıktı sonra ilaçsız düştü.
Ama seninki biraz daha yüksek çıkmış bekleme riskine cok girilmez.

Kuzum sana tavsiyem çok iyi bir dahiliye doktoruna görün. Sağlık ocağının böyle önemli bir konuda bu şekilde yorum yapması da yanlış. Senin için demiyorum..
bilmeyen bir kadın olsa bu yorumdan sonra pekte bu konunun üzerine düşmez, rahata verir.

Değerinin 2,5 altına düşmesi lazim ve en az 15 en fazla ayda 1 kere düşse bile doğuma kadar takibi yapılması lazım.

Kuzum ben gün aşırı kullanıyorum benim fazla yüksek değildi ama düşüşte olmuş. Hatta yanıma almayı unuttum ilacı içmedim 3 gün ona rağmen etkisini göstermiş.
Sen hergün içmişsin bence mutlaka düşüş olmuştur en azından 7lerde değildir

Kaç gün oldu bırakalı?

Canım 2 hafta sanıyordum ama biraz gecmiş 2 haftayı takvime baktım şimdi. İnşallah düşmüştür cok panik oldum

cnm nasılsın sonuçların nezaman çıkacak inşallah temizdir sende bizde rahatlariz

Canım 2 hafta sanıyordum ama biraz gecmiş 2 haftayı takvime baktım şimdi. İnşallah düşmüştür cok panik oldum

Kuzumm lütfen panik yapma hiç.. sonuçların bi çıksın belki düşmüş ne biliyoruz.. belki bu zamanlarda fazla bir etkisi yoktur bunu da bilmiyoruz. Hepimiz ihtimaller doğrultusunda konuşuyoruz en iyi bilgiyi doktorun verecek sana
Içini ferah tut annesi hic bir sey olmayacak bebegin seninle

Cok sagol canim inşallah inşallah

Akşam bakmamıştım gruba canım yeni gördüm mesajı. 7.14 olan tsh yüksek demek ve 15 gün kullanmak mantıklı değil canım. Sakin ol hemen test yaptır ve doğru dozu doktorun ayarlar ve kullanırsın. Benim normalde sorun yokken hamilelikte yükseliyor o yüzden hamilelik belli olur olmaz tahlil istedim. Düzenli ilacı kullanıyorum. İki haftada bir kontrol ediyorum. Ayda bir de dahiliyeye gidiyorum. Aslında endokrin en mantıklısı ama burada yok. Sen de bundan sonra takip edersin

bizim burda komşu var 3uncuyu doğurdu istemeye istemeye trirod çıktı ilaçlarını içmedi altladi zipladi karnina bile vurdu olsun diye o cocuk sapsaglam dogdu boyle insanlara birsey olmuyorda nerler yapdi nereler bizimkileredebirsey olmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…