2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Zaten öylelerin çocuklarına birşey olmuyor .. biz kırk takla atıyoruz olan bize oluyor.

Gidip niye aldırmadı? Bir insan ölsün diye karnına nasıl vurabilie aklım almıyor
Çocuk için delirenlerde var böyle nankörlerde

gec fark etmis simdi seviyor ama 6 aylıkken gördüm ölmedi bu çocuk da diyince ben de ağızına geleni söylemiştim ozamanlar psikoloji bozuktu eşiyle sıkıntıları varmis öyle soyluyordu

Aynen cnm bundan sonra bende lafımı esirgemicem cvbımı vericem

biliyorum canım orayı isim değişti sadece hiç aklıma gelmedi orası nasıl iyi mi tavsiye eder misin kadın doğumu
Ben dogumu orada yapmayi dusunuyorum. Arastirdigim kadariyla gidenler cok memnun canim. Surekli hamilelerle konusuyorum ikinci dogumlarina gelmisler. Benim icin onemli kriter

Bu arada kızlar mesajım arada kaynamasın bilenler yazsın lütfen cok tedirgin oldum zeka gelişimi deyince bu 15 gunluk tahlil gecikmesi bi tehlike yaratır mı sizce 7.14 tü tiroidim
Canim bebek 14. Haftadan sonra kendi uretmeye basliyor zaten. Icini ferah tut. Saglik ocaginda mi cikti 7.14

Ben dogumu orada yapmayi dusunuyorum. Arastirdigim kadariyla gidenler cok memnun canim. Surekli hamilelerle konusuyorum ikinci dogumlarina gelmisler. Benim icin onemli kriter
Kime gidiyorsun canım bende kara kara düşünüyorum haftalardır nereye gidim diye

Yeşimcim bende badem yağı tüylenme yapar diye bilşyorum. Kakao yağı olabilir,h.cevizi yağı olabilir mesela
Doğum çatlağı için aktarda Doğum çatlakları için badem yağıyla kakao yağını beraber kullanıyorlar denildi de akıllı gibi almadım neyse eşime söylim alsın bari

Merhaba hanımlar ben 13 şubatta adet oldum aşılama yöntemiylede hamile kaldım son adet tarihine göre bir gün önde gidiyodu ultrasyonda bebeğim 11+3 iken geçen gün dr gittik ultrasyonda 11+5 çıktı bu normal mi sizde de böyle oluyor mu

Allah akıl fikir versin.çoçuğa degil kendine birşey olsaydı o sırada.

Gayet iyi canım gelişimi iyi gidiyor demek

Sağol canım tavsiyeni dinlicem :)

normal cnm bende cuma gitti 12.2 olması gerekmem 12.4cikti normal sayiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…