2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yarın doktorunu arayıp bilgi alamaz mısın? En azından için rahatlar. Panik yapma lütfen. 15 gün kullandığın ilaç zaten bi nebze düşürmüştür. Böyle düşün için rahatlasın biraz.
Canım valla aglıcam şimdi ya doktorun geleceğini bilsem hastaneye gidicem o derece yarın mesaj atıcam pazartesi de hemen tahlil vercem ama cok korkuyorum

Kusura bakmayin amacim kirici olmak falan degildi. Ama bu konu gercekten cok ciddi ve bana guvenin, eger TSH’niz 7’den buyuk ise o ilac asla oyle 15 gun kullanilip birakilmaz, devamli kullailacak ve surekli dozu ayarlanacaktir. Lutfen biran once endokrinologunuzla gorusun ve ilaciniza devam edin. Inanin bana cok onemli.

Canım senin kac tsh

İlk sayfada gruptaki anne adaylarının basit bilgilerinin aldığı bi liste var, ondan bahsediyordum. Daha önceden isminizi görmediğim için merak ettim bu grupta mısınız diye..

Yok oyle bir liste oldugunu bilmiyordum. Listede olmadan yazismalara katilmak yasaksa ben bir daha mudahil olmam, kusura bakmayin. Iyi geceler.

Canım valla aglıcam şimdi ya doktorun geleceğini bilsem hastaneye gidicem o derece yarın mesaj atıcam pazartesi de hemen tahlil vercem ama cok korkuyorum
Seni yanlış yönlendirmek istemiyorum, çok stres yaptın bu yüzden içini rahatlatacak yorumlar yapmaya çalışıyorum canım ama şuan gerçekten bu kadar stres olduysan acile git ordaki herhangi bir doktora sor. Büyük ihtimalle ilacı kullanmaya devam et diyecekler ama ben yanlış yönlendirmek istemiyorum. Sadece stres yapma bu da bebeğe çok zararlı.

Yok oyle bir liste oldugunu bilmiyordum. Listede olmadan yazismalara katilmak yasaksa ben bir daha mudahil olmam, kusura bakmayin. Iyi geceler.
Yok canım olur mu öyle şey.. Herkes yazabilir. Ben sadece merak ettim. Geçen hafta siteye çok uğrayamadım acaba yeni arkadaşlar geldi de ben mi kaçırdım diye merak ettim. Nitelim öyle olmuş. Hoşgeldin diyeyim bu vesileyle..

Canım sabah mı iceyim ilacı ac karnına şimdi olmaz dmi. Burdaki acilde bilgi falan vermezler yollarlar direk

Canım senin kac tsh
İnan bilmiyorum sonuçlarım direkt doktora gidiyor burda öyle e-devlet gibi bi sistem yok o yüzden hiç bilmiyorum. En son cuma günü kontrolüm vardı. Doktorum yükselmeye başlamış yavaş yavaş başlayalım ilaca dedi. Öylelikle yine başladım canım.

Anladım canım yarın doktora yazarım pazartesi de tahlil veririm baskada elimden gelen bişey yok şuan, çok üzgünüm

Canım sabah mı iceyim ilacı ac karnına şimdi olmaz dmi. Burdaki acilde bilgi falan vermezler yollarlar direk
Doktorun sana ne dedi tam olarak? Günde kaç kez kullanıyordun ki? En iyisi sen şimdi bekle yarın sabah doktorunu ara, o ne derse öyle yap. Bi de en önemlisi sakin ol.

Canımm bir kupaya yarım limon sıkıp üzerine kaynamış ılık su koyup içiyorum.

Siz neden bu kadar gerginsiniz acaba arkadasların yazdıklarını yanlış mı anlıyorsunuz iyi niyetle sorduğunu ben anladım da siz anlamamışsınız ayrıca bazı tıbbi bilgileri verirken de germişsiniz diger arkadaşı burdaki paylaşımlar hepimizin iyiliği için rahatlamak için gerilmek için değil bir üye olarak sizin cevaplarınız beni rahatsız etti.

Ben henüz o yağlardan kullanmıyorum. Sadece cildim özellikle göbek çevrem çok kuru diye doktor bi bebek losyonu önerdi. Onu kullanıyorum.
Akıntı ise bazen hiç yok. Bazen de yoğun ve sarımtrak benimki.
Benimkinde çoğunlukla sarımtırak kuzum ama çok yorulunca daha koyu oluyor kanlı değil ama kahve gibi.

Benimkinde çoğunlukla sarımtırak kuzum ama çok yorulunca daha koyu oluyor kanlı değil ama kahve gibi.
Kuzum valla gebeliğin ilk haftalarında koyu olurdu. Benim 2. Kesem vardı. Doktor ondan olabilir demişti. Hoş bu perinatoloğa göre gebeliğin başlarında kanama varsa bu da sağlıksız bir gebelik olabileceğine işaret olabilir diyordu. Neyse , sonrasında ben kendimi yormadığım için görmedim hiç. Sadece 2 kere ıkınınca bi kaç damla kan gelmişti. Ikınmadan mı bilemiyorum tabii.
Bence öyle bi durum farkettiysen bundan sonra dikkat et, yorma kendini canım.

Buyuk ihtimalle yazi dilinin negatif yanindandir; yazi dilinde genelde asil niyetten farkli seyler algilanabiliyor istenmeden de olsa. Ben de bilmukabil yanlis anlasildigimi dusunuyorum sizin benim iyi niyetleri yanlis anladigimi dusundugunuz gibi. Amacim tabi ki kimseyi germek olamaz boyle bir ortamda. Fakat bu kadar ciddi bir konuda insanlarin daha anlamlarini bilmedikleri test isimlerinden yola cikarak salik vermesini tehlikeli buldugum icin bilgi vermek istedim. Ben de tiroid hastayim 15 senedir ve hamilelikte bu isin nasil yonetildigini artik alayli bir doktor kadar biliyorum kendim de hamile ve tiroid hastasi oldugum icin. Insanlara yanlis salik vermek de hayati onlem arzediyor bence ve mudahale edilmesi gerekli. Yine de kusura bakmayin, saglicakla kalin...

Estağfurullah hersey gönlünüzce olsun

Bu arada kızlar mesajım arada kaynamasın bilenler yazsın lütfen cok tedirgin oldum zeka gelişimi deyince bu 15 gunluk tahlil gecikmesi bi tehlike yaratır mı sizce 7.14 tü tiroidim
Canım tiroid ilacı aslında devamlı kullanılır yani düştü diye kesilmez diye biliyorum. Sana 75lik vermiş o epey düşürmüştür. 2.5 in altında olmalı ve korunmalı diye biliyorum Pztsi acilen baktır ya da elinin altında ilac varsa kullanmaya devam et. Bdn de 25mg lik kullanıyorum. Korkma o kadar, 2 haftada cok cıkmamıştır ama önemse lütfen

Doktorun sana ne dedi tam olarak? Günde kaç kez kullanıyordun ki? En iyisi sen şimdi bekle yarın sabah doktorunu ara, o ne derse öyle yap. Bi de en önemlisi sakin ol.
Gunde 1 kez kullandım 75 gr. En fazla 3 olmasını bekleriz dedi bende 7 14 tü 15 gun kullan tahlil yaptır sonucu bana at dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…