2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
çok geçmiş olsun. inşaaallah geçer. ben hamile degilken karanfil çiğniyordum bogazıma iyi geliyordu. hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum bir araştırsan. karanfil alerjik öksürüğe çok iyi

Teşekkür ederim canım. Bir bakayım. Fena bir öksürük

Kızlar merhaba sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki bitireyim öyle yazayım diyorum bir türlü yetişemiyorum sizlere
Ben bulantı kusma ve beraberinde baş ağrıları ile boğuşuyorum. Oğlumda 9 ay boyunca kusmalarım devam etmişti bunda 3. Aydan sonra geçer diye umut ediyorum.
Kanaması olan arkadaşlar olmuş çok geçmiş olsun bol bol dinlenin birşey yapmayın kızlar
K Kutsal Alerji canım hep dualarımdasın inşallah sonucun tertemiz çıkacak ve hepimiz bir oh çekicez.
Cinsiyet için bende merak içerisindeyim ama 2014 te nisan anneleri grubundayken 12. Haftalarda öğrenip sonradan değişen çok arkadaş olmuştu ben 16. Haftada öğrenmiştim ve en doğru sonuç 16. Haftadan sonra oluyor şuan öğrensenizde netleşmeden alışveriş yapmayın derim
Hepinizi çok öpüyorum yazamasamda hep takipteyim

birşeye stres yapmış olabilir misin. ya da gündüz çok uyumuşta olabilirsin
aslında stres konusunda haklı olabilirsin. bugünler de istemediğim şeyler oluyor. Gündüz çalışıyorum canım hatta şu anda da işteyim

canım merhaba ben bilgilerimi yazmıştım ama listese kendimi göremedim müsait olduğunda ekleyebilirmisin?
Sat 11.02.2019
Beklenen doğum tarihi 18.11.2019
Yaş 30
Hamile kalınan kilo 57 şuan değişmedi aynı
Yaşadığı yer izmir
Çocuk sayısı 1 oğlum var
Şimdiden teşekkürler

aslında stres konusunda haklı olabilirsin. bugünler de istemediğim şeyler oluyor. Gündüz çalışıyorum canım hatta şu anda da işteyim
Allah yardımcın olsun . inşaallah işlerin yoluna girer. ben ne kadar takma desem de hayat bu takılıyo

bazı günler bende öyle oluyorum birsüre girmeyince ipin ucu kaçıyo. o kadar hızlı ilerliyor ki. sen iyi ol yeter.

Canım ben hem limon hem coraspin hem kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum

Gayet güzel çıkmış. Canım devam etmelisin önemli olan hep dengede tutmak.
Kızlar86 yla hamile kaldım hiç bulantım olup kusmadan 5 kilo vermişim.Tiroid ilacının etkisi sanırım,çok tuvalete çıkıyorum.Demekki benim troidler hiç çalışmıyormuş.Neyse halimden memnunum
Oooo ne güzel canım. Malesef ben bir kilo almışım. Keşke ben de biraz verseydim iyi olurdu.

Kızlar hic kilo almıyordum. Bu hafta 1kg almışım miktar azaltıcam. 1 haftada 1kg vericem geri. Bu kan ilacı mı yaptı acaba kiloyu? Ne guzel almıyordum.

Kızlar hic kilo almıyordum. Bu hafta 1kg almışım miktar azaltıcam. 1 haftada 1kg vericem geri. Bu kan ilacı mı yaptı acaba kiloyu? Ne guzel almıyordum.
3.aydan sonra haftada yarım kilo almak normal kuzum. Diyet yapmaya kalkma da işte sağlıklı şeyler yemeye dikkat edebiliyorsan öyle yap. Ne biliyim ekmek azalat mesela şekerli tatlılardan falan kaçın ama yemeğini azaltma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…