2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu kanama olayı çok cannsıkıcı. Doktor Progesran hap vermişti Serklaj olana kadar kullanacaksın dedi. Bir akşam eve geç geldim eve geldiğimde çok hafif yine kanama vardı. Korkuyla ilacımı içtim hemen.

Rabbim bebeklerimizi korusun

Kızlar pantolon olarak ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama baktım hamilelik öncesi pantolonlarım sıkıyor bugün lcw ye baktım ince kumaş 2 tane aldım çok iyi geldi bana biri 80 biri 60 tl tavsiye ederim

Daha açıkcası hamile pantolonu giymiyorum ama yüksek bel pantolonlar rahatsız ediyor düşük bel giyiyorum o yüzden. Lcw bin gebe pantolonları hem uygun hem kullanışlı saçma markalara çok para vermeye cidden gerek yok

Çok şükür. Ama yine de ilaç kullanman gerekebilir canım ara ara kontrol etmelisin

Frei oil ve mustela kullanıyordum geçen yıl memnundum.

Valla ben aldıklarımı beğendim kullandıkça memnuniyetim devam ederse yine alırım

Valla ben aldıklarımı beğendim kullandıkça memnuniyetim devam ederse yine alırım
Edersin cnm. Geçen yıl hem iş için klasik kumaş hem de hafta sonu için gebe kotlarından almıştım.çok kullanışlı be güzel de duruyor.

Çok şükür belki doktorun gün aşırı az dozda devam ettirebilir
Benim öyle gün aşrı içiyorum kuzum

Dediğin gibi yapayım o zaman tok gideyim çikolatalarıda gömüp
Ben doktor randevu saatinden 15/20 dakika önce çikolata yiyordum cidden çok kıpırdıyorlar

Yarabbim, daha karnınızdaki minnacık jelibon bile çikolata seviyor

Ayda 2kg alırsak 12kg normal aslında ama son aylar cok alıyormuşuz. Tatlı falan hic yemiyorum canım ekmek de tam bugday gunde 2 dilim. Onu azaltıyım bir de meyveyi azaltayım o zaman

Ay oh cok sevindim sen yine de baktır kuzum 15gunde 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…