Kızlar merak edip sormussunuz cok sagolun tsh 2.89 a düşmüş ilaç sayesinde doktorla görüştük ilacı kullanma şimdilik degerlerin normal dedi doktora gittigimde tekrar bakıcaz duruma göre şükürki düşmüş ilacı kulanmamama ragmen yüksek cıkmadı
Hayırlı olsun kanama yaşayan yaşayana grup olarak nazara geldik kanama yaşayanların geneli erkek bebek cinsiyet öğreneyenlerde öğrendiğinde anlıycaz sadece istirahat iyi geliyor bide progestan hap allah korusun hepimizi ve bebeklerimizi geçmiş olsun
Bu kanama olayı çok cannsıkıcı. Doktor Progesran hap vermişti Serklaj olana kadar kullanacaksın dedi. Bir akşam eve geç geldim eve geldiğimde çok hafif yine kanama vardı. Korkuyla ilacımı içtim hemen.
Kızlar pantolon olarak ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama baktım hamilelik öncesi pantolonlarım sıkıyor bugün lcw ye baktım ince kumaş 2 tane aldım çok iyi geldi bana biri 80 biri 60 tl tavsiye ederim
Daha açıkcası hamile pantolonu giymiyorum ama yüksek bel pantolonlar rahatsız ediyor düşük bel giyiyorum o yüzden. Lcw bin gebe pantolonları hem uygun hem kullanışlı saçma markalara çok para vermeye cidden gerek yok
Kızlar merak edip sormussunuz cok sagolun tsh 2.89 a düşmüş ilaç sayesinde doktorla görüştük ilacı kullanma şimdilik degerlerin normal dedi doktora gittigimde tekrar bakıcaz duruma göre şükürki düşmüş ilacı kulanmamama ragmen yüksek cıkmadı
Selam
Gizli gizli her gün okuyorum
Çoğumuz isim telaşına düşmüşüz
Bizim evde daha konusu bile olmuyor
Aklımda da hiç isim yok
Yıllardan sonra hamile kaldığım için isim safhasına gelememiştim daha
Cinsiyetler belli olunca isim arayışına gireriz hep beraber
Bende henüz kilo almadım ama sabahları karnım dümdüz olurdu şimdi gitmeyen bir karnım var
Artık çatlak kremi başlamak istiyorum
Kullanan tavsiye edecek var mı
Herkese sağlıklı ağrısız stressiz huzurlu günler diliyorum
Ben hep burdayım
Daha açıkcası hamile pantolonu giymiyorum ama yüksek bel pantolonlar rahatsız ediyor düşük bel giyiyorum o yüzden. Lcw bin gebe pantolonları hem uygun hem kullanışlı saçma markalara çok para vermeye cidden gerek yok
3.aydan sonra haftada yarım kilo almak normal kuzum. Diyet yapmaya kalkma da işte sağlıklı şeyler yemeye dikkat edebiliyorsan öyle yap. Ne biliyim ekmek azalat mesela şekerli tatlılardan falan kaçın ama yemeğini azaltma
Ayda 2kg alırsak 12kg normal aslında ama son aylar cok alıyormuşuz. Tatlı falan hic yemiyorum canım ekmek de tam bugday gunde 2 dilim. Onu azaltıyım bir de meyveyi azaltayım o zaman