2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hadi gözün aydın canım valla benim bile içim rahatladı seni düşünemiyorum 15 günde bir ölçtürürsün artık için hep rahat olur

Çok sevindim canım boşuna üzdün kendini diyeceğim ama tsh konusunda benzer şeyler yaşadım ve bir gece boyunca ağlamıştım ama sonucun iyi çıkması süper

Off kızlar midem halen düzelmedi 14 haftaya girdim nasıl sinir var üzerimde.kimseyle ne konuşmak ne görüşmek istiyorum. Ne zaman geçecek bu durum

Bende geçti artık iştahım yerine geldi diyordum
2 gündür yine bişi yiyemiyorum
Hep Yorgunum neşem yok hasta gibiyim
Aynen ne gezesim geliyo ne birileriyle bi araya gelmeyi canım istiyo
Hamilelikten mi yoksa acaba başka bişeyim mi var diye düşünüyorum
Allah’ım yardım etsin hepimize
Bi an önce normal hayatımıza dönelim
Genelde 16.haftaya kadar devam edenlerde oluyormuş 2 hafta daha sık dişini canım geçer elbet

Sağolun kızlar dediğinizi gibi yapacağim.. canım çok sıkıldı yine iğne vurulmaya gittim, geldim yine soluk kahve şeklinde baya kanama olmuş
Niye oluyor, ne tetikliyor anlamıyorum ne güzel kesilmişti

Ben doktor randevu saatinden 15/20 dakika önce çikolata yiyordum cidden çok kıpırdıyorlar

Yarabbim, daha karnınızdaki minnacık jelibon bile çikolata seviyor
Doktoru beklerken ye çikolataları:)

Kızlar hergun okuyorum tam yatarken ama nadir yazabiliyorum ben hergun kendimi halsiz ve hasta hissediyorum sanki hc geçmek bilmeyen bi mide bulantısı hissi var insallah en kısa zamanda geçmesini umuyorum 17 mayısta ikili ve ultrason icin randevum var ins o da hayırlısıyla sonuçlanır
Kahverengi akıntım hep devam ediyor
Hepinizi öpüyorum

Sağolun kızlar dediğinizi gibi yapacağim.. canım çok sıkıldı yine iğne vurulmaya gittim, geldim yine soluk kahve şeklinde baya kanama olmuş
Canım bunun pek çok sebebi olabilir ama 14 haftada bebeğin zarar görmezdiye düşünüyorum progestan kullanıyor musun

Halsizlik bulantı hiç bir şey yapmama durumu bende de var ben bir an önce kasım ayı gelsin diye bekliyorum.cok zorlaniyorum gercekten

Canım bunun pek çok sebebi olabilir ama 14 haftada bebeğin zarar görmezdiye düşünüyorum progestan kullanıyor musun

Kullanıyorum kuzum cuma gunu beyaz akintiya dönmüştü dünde hiç gelmedi
Bugün 11:30 da progestan ilacını ictim 3 gibi de progestan iğne vurulmaya gittim geldim uyudum, uyandım baya gelmiş.. az önce lavb gittim devam ediyor

Insallah dedigin gibi olmaz yarın doktora gideceğim

İnşallah kuzum geçsin artık.Annelik ne zor Hemde en güzel şey Rabbim isteyenlere versin.

Ya ck can sikici bir durum su kahvesi de pembeside kirmizisi da sag salim alaydik su bebeleri kucagimiza..yattigim servisin ilerisinde dogum yapanlar var ay minnacik yavrular kapilar suslu nasil ozendim..Rabbim insallah bizlerede yasatir

Ya ck can sikici bir durum su kahvesi de pembeside kirmizisi da sag salim alaydik su bebeleri kucagimiza..yattigim servisin ilerisinde dogum yapanlar var ay minnacik yavrular kapilar suslu nasil ozendim..Rabbim insallah bizlerede yasatir

Aynen kuzum cidden öyle.. hayırlısıyla bizde alsak kucağımıza sürekli korkuyla yaşamak çok zor
Sen ne durumdasın

Ya bişey sorcam kan sulandırıcı hap mide bulantısı yapar mı? 2 gündür kullanmaya başladım akşamüstü saatlerinde mide bulantısı başlıyor 5-6 saat kadar sürüyor. Ya troid ilacından ya da kan sulandırıcıdan kaynaklanıyor ama çözemedim henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…