Kızlar merak edip sormussunuz cok sagolun tsh 2.89 a düşmüş ilaç sayesinde doktorla görüştük ilacı kullanma şimdilik degerlerin normal dedi doktora gittigimde tekrar bakıcaz duruma göre şükürki düşmüş ilacı kulanmamama ragmen yüksek cıkmadı
Kızlar merak edip sormussunuz cok sagolun tsh 2.89 a düşmüş ilaç sayesinde doktorla görüştük ilacı kullanma şimdilik degerlerin normal dedi doktora gittigimde tekrar bakıcaz duruma göre şükürki düşmüş ilacı kulanmamama ragmen yüksek cıkmadı
Bende geçti artık iştahım yerine geldi diyordum
2 gündür yine bişi yiyemiyorum
Hep Yorgunum neşem yok hasta gibiyim
Aynen ne gezesim geliyo ne birileriyle bi araya gelmeyi canım istiyo
Hamilelikten mi yoksa acaba başka bişeyim mi var diye düşünüyorum
Allah’ım yardım etsin hepimize
Bi an önce normal hayatımıza dönelim
Genelde 16.haftaya kadar devam edenlerde oluyormuş 2 hafta daha sık dişini canım geçer elbet
Sağolun kızlar dediğinizi gibi yapacağim.. canım çok sıkıldı yine iğne vurulmaya gittim, geldim yine soluk kahve şeklinde baya kanama olmuş
Niye oluyor, ne tetikliyor anlamıyorum ne güzel kesilmişti
Kızlar hergun okuyorum tam yatarken ama nadir yazabiliyorum ben hergun kendimi halsiz ve hasta hissediyorum sanki hc geçmek bilmeyen bi mide bulantısı hissi var insallah en kısa zamanda geçmesini umuyorum 17 mayısta ikili ve ultrason icin randevum var ins o da hayırlısıyla sonuçlanır
Kahverengi akıntım hep devam ediyor
Hepinizi öpüyorum
Sağolun kızlar dediğinizi gibi yapacağim.. canım çok sıkıldı yine iğne vurulmaya gittim, geldim yine soluk kahve şeklinde baya kanama olmuş
Kullanıyorum kuzum cuma gunu beyaz akintiya dönmüştü dünde hiç gelmedi
Bugün 11:30 da progestan ilacını ictim 3 gibi de progestan iğne vurulmaya gittim geldim uyudum, uyandım baya gelmiş.. az önce lavb gittim devam ediyor
Insallah dedigin gibi olmaz yarın doktora gideceğim
Bende geçti artık iştahım yerine geldi diyordum
2 gündür yine bişi yiyemiyorum
Hep Yorgunum neşem yok hasta gibiyim
Aynen ne gezesim geliyo ne birileriyle bi araya gelmeyi canım istiyo
Hamilelikten mi yoksa acaba başka bişeyim mi var diye düşünüyorum
Allah’ım yardım etsin hepimize
Bi an önce normal hayatımıza dönelim
Genelde 16.haftaya kadar devam edenlerde oluyormuş 2 hafta daha sık dişini canım geçer elbet
Ya ck can sikici bir durum su kahvesi de pembeside kirmizisi da sag salim alaydik su bebeleri kucagimiza..yattigim servisin ilerisinde dogum yapanlar var ay minnacik yavrular kapilar suslu nasil ozendim..Rabbim insallah bizlerede yasatir
Ya ck can sikici bir durum su kahvesi de pembeside kirmizisi da sag salim alaydik su bebeleri kucagimiza..yattigim servisin ilerisinde dogum yapanlar var ay minnacik yavrular kapilar suslu nasil ozendim..Rabbim insallah bizlerede yasatir
Ya bişey sorcam kan sulandırıcı hap mide bulantısı yapar mı? 2 gündür kullanmaya başladım akşamüstü saatlerinde mide bulantısı başlıyor 5-6 saat kadar sürüyor. Ya troid ilacından ya da kan sulandırıcıdan kaynaklanıyor ama çözemedim henüz.