- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Cok zor valaAynen kuzum cidden öyle.. hayırlısıyla bizde alsak kucağımıza sürekli korkuyla yaşamak çok zor
Sen ne durumdasın
Cnm bn kan sulandirici olarak oglenleri ecopirin aliyordum bnde hic bulanti yapmamisti.herkesin bunye farkli tabi..Ya bişey sorcam kan sulandırıcı hap mide bulantısı yapar mı? 2 gündür kullanmaya başladım akşamüstü saatlerinde mide bulantısı başlıyor 5-6 saat kadar sürüyor. Ya troid ilacından ya da kan sulandırıcıdan kaynaklanıyor ama çözemedim henüz.
çok şükür. Allah iyilik versin. şifa versin. saglıklı kucağına almayı nasip etsin.sen arada yine baktır troid degerlerine.Kızlar merak edip sormussunuz cok sagoluntsh 2.89 a düşmüş ilaç sayesinde doktorla görüştük ilacı kullanma şimdilik degerlerin normal dedi doktora gittigimde tekrar bakıcaz duruma göre şükürki düşmüş ilacı kulanmamama ragmen yüksek cıkmadı
12. Haftamdayım bu zamana kadar bulantı neredeyse hiç olmadı diyebilirim. İki ilacı da aynı anda kullanmaya başlayınca ikisinden biri yapıyor diye düşünüyorum. Troid ilacından da olabilir tabi.Cnm bn kan sulandirici olarak oglenleri ecopirin aliyordum bnde hic bulanti yapmamisti.herkesin bunye farkli tabi..
Leke bende de başladı birkaç hafta önce canım. Hava sıcak olunca daha belirginleşiyor hatta. Doğumdan sonra normale döncek inşallahKızlar iyi akşamlar. Sayfa çok hızlı ilerliyor takip etmekte zorlanıyorum. Çatlak için krem sormuşsunuz. Ben organik hindistan cevizi yapı aldım banyodan sonra her yerime sürüyorum. Mis gibi oluyor kokusu çok güzel. Bu 3. hamileliğim ve diğer 2 oğlumda yüzümde lekelenme olmamıştı. Ama bunda maalesef dakka bir gol bir leke olmaya başladı. Üstelik bem 13 yıldır düzenli olarak yaz kış güneş kremimi kullanırım. Sabah yüzümü yıkadıktan sonra ilk iş kremimi sürmektir. Hatta leke başlayınca gün içerisinde yineliyorumda
Bu arada benimde karnım çok. Diğerlerindede böyleydi 6 aylık gibi geziyorumtabiki hamile pantolonu giyiyorum
Cok zor vala
Biz hastanedeyiz kuzum h.sonuda girince araya sabah aksm igne yapiliyr fitil olani biraktirdilar..ferro sanol muydu ne bi ilaca baslandi elevit verdiler bi de..bakalim hakkimizda hayirlisi yarini iple cekiyrm dr ne diyecek
Sagol canım Allah razı olsun. Mutlaka takipte olacagımçok şükür. Allah iyilik versin. şifa versin. saglıklı kucağına almayı nasip etsin.sen arada yine baktır troid degerlerine.
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah bir an evvel biterKullanıyorum kuzum cuma gunu beyaz akintiya dönmüştü dünde hiç gelmedi
Bugün 11:30 da progestan ilacını ictim 3 gibi de progestan iğne vurulmaya gittim geldim uyudum, uyandım baya gelmiş.. az önce lavb gittim devam ediyor
Insallah dedigin gibi olmaz yarın doktora gideceğim
inşaallah güzel haberlerinizi alırız.kızlar dualarımdasınız. ben sana sevinmiştim daha kanaması olmuyor diye erken sevinmişim. acaba bünyeni yoruyor olabilir misin. sana birşey gelmiyor olabilir. ben gündelik yaptığım işleri de yapmıyorum korkudan. gezmeye dahi gitmiyorumKullandigin ilaclari hic bilmiyorum kuzum insallah sifa olurÇok dikkat et kendine beslenmeni hic ihmal etme.. su iyi geliyormuş bakıyorum sürekli nettende bol bol içmeye çalıs bende çoğalttım
Yarın inşallah ikimizde güzel haberler alırız yine bir gece daha sabah olmaz.. Allahm yardimcimiz olsun
Olabilir kuzum kullanmadigim icin onun hakkinda fikrm yk dr.una danismanda fayda var..demir ilaci bnde bulanti yaptihemsire tavsiyelerde bulundubi de soyledene boyle dene diye belki sanada alternatif sunabilirler..bulanti devam etseydi muadili bi ilacadevamedicektik12. Haftamdayım bu zamana kadar bulantı neredeyse hiç olmadı diyebilirim. İki ilacı da aynı anda kullanmaya başlayınca ikisinden biri yapıyor diye düşünüyorum. Troid ilacından da olabilir tabi.
Insallah kuzum benim aminn.. olmuyr vala sabahKullandigin ilaclari hic bilmiyorum kuzum insallah sifa olurÇok dikkat et kendine beslenmeni hic ihmal etme.. su iyi geliyormuş bakıyorum sürekli nettende bol bol içmeye çalıs bende çoğalttım
Yarın inşallah ikimizde güzel haberler alırız yine bir gece daha sabah olmaz.. Allahm yardimcimiz olsun
Valla aldığım kiloları problem etmiyorum açıkcası. 1. de 23, 2. de 21 kilo aldım ve geri verdim çok şükür ama ne yalan söyleyim lekelere canım sıkıldıLeke bende de başladı birkaç hafta önce canım. Hava sıcak olunca daha belirginleşiyor hatta. Doğumdan sonra normale döncek inşallah
inşaallah güzel haberlerinizi alırız.kızlar dualarımdasınız. ben sana sevinmiştim daha kanaması olmuyor diye erken sevinmişim. acaba bünyeni yoruyor olabilir misin. sana birşey gelmiyor olabilir. ben gündelik yaptığım işleri de yapmıyorum korkudan. gezmeye dahi gitmiyorum
Insallah kuzum benim aminn.. olmuyr vala sabahRabbimyardimcimiz olsnn..
Ay insallah tatlim..yan odada bi kiz varmis annesi gelmisti yanimiza 7 haftalikmis 15 gundur yatiyolarmis insallah o kdr surmezAminn kuzum yarin beni de etiketle guzel haberini bekliyorum
Eyfel kulesine rakiplerSen benim burnumda cıkanı gormeliydin
Ay insallah tatlim..yan odada bi kiz varmis annesi gelmisti yanimiza 7 haftalikmis 15 gundur yatiyolarmis insallah o kdr surmez
Sağolun kızlar dediğinizi gibi yapacağim.. canım çok sıkıldı yine iğne vurulmaya gittim, geldim yine soluk kahve şeklinde baya kanama olmuş
Niye oluyor, ne tetikliyor anlamıyorum ne güzel kesilmişti
Bebeğin senle olduktan sonra inşallah geçecek canım. Geçen yıl erken doğumla bebeğimi kaybettiğimde kadın doğum katında kapılardaki bebek süsleri içimi deldi geçti. Benim yavrum morgda mezarını bekliyordu çünkü.Ya ck can sikici bir durum su kahvesi de pembeside kirmizisi dasag salim alaydik su bebeleri kucagimiza..yattigim servisin ilerisinde dogum yapanlar var ay minnacik yavrular kapilar suslu nasil ozendim..Rabbim insallah bizlerede yasatir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?