2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen kuzum cidden öyle.. hayırlısıyla bizde alsak kucağımıza sürekli korkuyla yaşamak çok zor
Sen ne durumdasın
Cok zor vala
Biz hastanedeyiz kuzum h.sonuda girince araya sabah aksm igne yapiliyr fitil olani biraktirdilar..ferro sanol muydu ne bi ilaca baslandi elevit verdiler bi de..bakalim hakkimizda hayirlisi yarini iple cekiyrm dr ne diyecek

Cnm bn kan sulandirici olarak oglenleri ecopirin aliyordum bnde hic bulanti yapmamisti.herkesin bunye farkli tabi..

çok şükür. Allah iyilik versin. şifa versin. saglıklı kucağına almayı nasip etsin.sen arada yine baktır troid degerlerine.

Kızlar iyi akşamlar. Sayfa çok hızlı ilerliyor takip etmekte zorlanıyorum. Çatlak için krem sormuşsunuz. Ben organik hindistan cevizi yapı aldım banyodan sonra her yerime sürüyorum. Mis gibi oluyor kokusu çok güzel. Bu 3. hamileliğim ve diğer 2 oğlumda yüzümde lekelenme olmamıştı. Ama bunda maalesef dakka bir gol bir leke olmaya başladı. Üstelik bem 13 yıldır düzenli olarak yaz kış güneş kremimi kullanırım. Sabah yüzümü yıkadıktan sonra ilk iş kremimi sürmektir. Hatta leke başlayınca gün içerisinde yineliyorumda
Bu arada benimde karnım çok. Diğerlerindede böyleydi 6 aylık gibi geziyorumtabiki hamile pantolonu giyiyorum

Cnm bn kan sulandirici olarak oglenleri ecopirin aliyordum bnde hic bulanti yapmamisti.herkesin bunye farkli tabi..
12. Haftamdayım bu zamana kadar bulantı neredeyse hiç olmadı diyebilirim. İki ilacı da aynı anda kullanmaya başlayınca ikisinden biri yapıyor diye düşünüyorum. Troid ilacından da olabilir tabi.

Leke bende de başladı birkaç hafta önce canım. Hava sıcak olunca daha belirginleşiyor hatta. Doğumdan sonra normale döncek inşallah

Cok zor vala
Biz hastanedeyiz kuzum h.sonuda girince araya sabah aksm igne yapiliyr fitil olani biraktirdilar..ferro sanol muydu ne bi ilaca baslandi elevit verdiler bi de..bakalim hakkimizda hayirlisi yarini iple cekiyrm dr ne diyecek

Kullandigin ilaclari hic bilmiyorum kuzum insallah sifa olur Çok dikkat et kendine beslenmeni hic ihmal etme.. su iyi geliyormuş bakıyorum sürekli nettende bol bol içmeye çalıs bende çoğalttım
Yarın inşallah ikimizde güzel haberler alırız yine bir gece daha sabah olmaz.. Allahm yardimcimiz olsun

Rabbim yardımcın olsun canım inşallah bir an evvel biter

inşaallah güzel haberlerinizi alırız.kızlar dualarımdasınız. ben sana sevinmiştim daha kanaması olmuyor diye erken sevinmişim. acaba bünyeni yoruyor olabilir misin. sana birşey gelmiyor olabilir. ben gündelik yaptığım işleri de yapmıyorum korkudan. gezmeye dahi gitmiyorum

12. Haftamdayım bu zamana kadar bulantı neredeyse hiç olmadı diyebilirim. İki ilacı da aynı anda kullanmaya başlayınca ikisinden biri yapıyor diye düşünüyorum. Troid ilacından da olabilir tabi.
Olabilir kuzum kullanmadigim icin onun hakkinda fikrm yk dr.una danismanda fayda var..demir ilaci bnde bulanti yaptihemsire tavsiyelerde bulundubi de soyledene boyle dene diye belki sanada alternatif sunabilirler..bulanti devam etseydi muadili bi ilacadevamedicektik

Insallah kuzum benim aminn.. olmuyr vala sabah Rabbimyardimcimiz olsnn..

Leke bende de başladı birkaç hafta önce canım. Hava sıcak olunca daha belirginleşiyor hatta. Doğumdan sonra normale döncek inşallah
Valla aldığım kiloları problem etmiyorum açıkcası. 1. de 23, 2. de 21 kilo aldım ve geri verdim çok şükür ama ne yalan söyleyim lekelere canım sıkıldı inşallahhhhhh doğumdan sonra geçer. Krem, lazer artık neyse emzirme döneminde zararı olmassa yaptıracam kafaya koydum

Çok sagoll kuzum Allah razi olsun
inan pazartesi gununden beri yatiyorum sadece..
Igne vurulmaya da arabayla gidip geliyorum 5 dklik uzakta
Elimi sicaktan soguya da surmuyorum.. arabayı bile ben degil esim kullaniyor niye böyle oluyor gercekten anlamiyorum

Sağolun kızlar dediğinizi gibi yapacağim.. canım çok sıkıldı yine iğne vurulmaya gittim, geldim yine soluk kahve şeklinde baya kanama olmuş
Niye oluyor, ne tetikliyor anlamıyorum ne güzel kesilmişti

Sebep yorgunluk diyorlar canım da bence hassas başladıysa gebelik zor geçiyor.
Geçen yıl 2 kez tatile gittim kat be kat yoruldum hiç kanamam olmamıştı. Ama bu yıl hem kanama hem kasık ağrım oldu

Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ya ck can sikici bir durum su kahvesi de pembeside kirmizisi da sag salim alaydik su bebeleri kucagimiza..yattigim servisin ilerisinde dogum yapanlar var ay minnacik yavrular kapilar suslu nasil ozendim..Rabbim insallah bizlerede yasatir
Bebeğin senle olduktan sonra inşallah geçecek canım. Geçen yıl erken doğumla bebeğimi kaybettiğimde kadın doğum katında kapılardaki bebek süsleri içimi deldi geçti. Benim yavrum morgda mezarını bekliyordu çünkü.
Diyeceğim şu ki, hala seninle minik bebeğin. Zor geçiyor gebelik ama seninle. Mübarek ramazana da girdik inşaşşah hepimizin yavrularını bağışlar bize yüce rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…