2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cnm cuma gunu dr baktiginda hareketliydi baya umrunda degildi hic birsey sipanin :) ecopirin kan sulandirici hap kullaniyordum onu bu dr kesti ondn yana huzursuzum biraz tedirgin oldm yarin ulstrasona sokmasalar bile ben talep edicem bakilmasini insallah iyidir yavrm

Aminn aminn bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine Rabbim hepimizin yavrularini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

İnşallah iyidir canım. Sen pozitif ol ki stresimiz bebeklere geçiyor. Artık embryo da değiller fetüs oldular. Minyatür insan yani:)

Genetik testle kan pıhtılaşması bulundu mu ki cnm kan sulandırıcı verdiler ?

Bana hic yapilmamisti o test cuma gunu burdan gonderdiler kuzum 1 aya cikiyormus sonuc..tup bebek oldugu icin saniriim ignesinide vuruluyordum hapinida kullaniyordum..cuma kesti burdaki dr..yani gerk varmi ykmu onu bile bilmiyrm gerci

Bana hic yapilmamisti o test cuma gunu burdan gonderdiler kuzum 1 aya cikiyormus sonuc..tup bebek oldugu icin saniriim ignesinide vuruluyordum hapinida kullaniyordum..cuma kesti burdaki dr..yani gerk varmi ykmu onu bile bilmiyrm gerci

Tüp bebeklerde belki gerekiyordur bilemedim. Normalde kan pıhtılaşması olan arkadaşlarım önce hapını sonra iğnesini kullanmışlardı.

Kan sulandırıcıyı kesmeleri normal kanaman var canım dert etme.

Kiloyu bende çok problem etmiyorum, bi şekilde veriliyor haklısın. Lekeyi de geçen hamileliğimde çok kafaya takmıştım. O zaman feriştah gibiydim valla. Çok çok kötüydü hele sıcak havalarda fena oluyordu ama doğumdan 2 ay sonra hiçbir şey kalmadı canım. Hiç kafaya takma zaten güneş kremi kullanıyormuşsun. Bu sefer geçen hamilelik kadar yoğun olmasa da var yine.

Yemin ederim içim cayır cayır yandı şunu okuyunca. Ahh o damdan bende düştüm..

Yemin ederim içim cayır cayır yandı şunu okuyunca. Ahh o damdan bende düştüm..
Rabbim kimseye yaşatmasın canım. İnşaşlah hepimiz sağlıkla huzurla alırız bebeklerimizi kucağımıza. Gidenin acısını kabullenmeye başlıyorsun ama içindeki kara boşluk hep bir kenarda.

İyi düşünelim iyi olsun

Allah sana bağışlasın evladını kuzum . Mübarek ramazan ayımız hepimize hayırlara vesile olsun inşallah. Rabbim dermansız dert vermesin
Aminn cnm bnm hepimizin yavrusunu bizlere bagislasin Rabbim hepimiz adina ediyrm dualarimi Rabbim kimseyi evladindan ayirmasin saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah..

Kuzum ne kadarlikti bebegin kaybettiginde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…