Kiloyu bende çok problem etmiyorum, bi şekilde veriliyor haklısın. Lekeyi de geçen hamileliğimde çok kafaya takmıştım. O zaman feriştah gibiydim valla. Çok çok kötüydü hele sıcak havalarda fena oluyordu ama doğumdan 2 ay sonra hiçbir şey kalmadı canım. Hiç kafaya takma zaten güneş kremi kullanıyormuşsun. Bu sefer geçen hamilelik kadar yoğun olmasa da var yine.
Ay inşallah benimkide geçer. Bunu duyduğuma çok sevindim. Tabi yine en önemlisi sağlıkla gelsin bebişlerimizde bizde ne yapalım eskisi gibi olmasada toparlarız
Kuzum ciddi misinnn ( devlet hastanesine yatirildim kuzum buradaki tup bebek uzmani onu kullanmami istedi..oyle igrenc bir tadi varki anlatamam..ben baska bir marka kullaniyordum dr.umun verdigi ama burada bunu kullan deyince onlar bende mecbur kaldm kendiminkini biraktim..Allahim insallah bir an once cikariz da kuzum dr.umla yeniden duzen kurariz allak bullagim
Kullanıyorum kuzum cuma gunu beyaz akintiya dönmüştü dünde hiç gelmedi
Bugün 11:30 da progestan ilacını ictim 3 gibi de progestan iğne vurulmaya gittim geldim uyudum, uyandım baya gelmiş.. az önce lavb gittim devam ediyor
Insallah dedigin gibi olmaz yarın doktora gideceğim
Yaa ben bi saflık yapıp doğum videoları izliyorum bazen. Öyle rahat kolay doğuruyorlar ki baya gaza geliyorum.
Doktorlar ebeler öyle nazik ki. İnşallah bizimde karşımıza iyi insanlar çıkar
Şu mübarek gecede dileğim,hepimiz yavrularimiza sağ salim kavusalim.Elleri yüzleri düzgün,sağlıklı olsunlar.Sağlıkla gelsinler inşallah❤ Hem ramazanın başlangıcı,hem hıdırellez bu gece..
Şu mübarek gecede dileğim,hepimiz yavrularimiza sağ salim kavusalim.Elleri yüzleri düzgün,sağlıklı olsunlar.Sağlıkla gelsinler inşallah❤ Hem ramazanın başlangıcı,hem hıdırellez bu gece..
Amin amin...
Allahın izniyle hamileliğimiz, doğumumuz, lohusalıgımız güzel geçsin.
Evlatlarımızı vatana millete hayırlı allah rızasına uygun şekilde yetiştirmek nasip olsun
Cnmm zor olmazmii ben oldum olasi hastane yemegi yiyemem herseyinden tiksinirim hamile halde o kdr zor oldu ki Rabbim kimseyi dusurmesin..ama burasiz da olmuyr iste..
Guzel kalbinle ettigin guzel duan icin Allah razi olsn suan icin sadeece en kisa zamanda gecmesi ve burdn cikmam tek temennim kuzumm
Yaa ben bi saflık yapıp doğum videoları izliyorum bazen. Öyle rahat kolay doğuruyorlar ki baya gaza geliyorum.
Nasip olur da 35. Haftaya gelebilirsem perine masajına başlıcam ben canım. Doğumu kolaylaştırıyor diyorlar. Normal doğum istiyorsan araştır bunu istersen.
Kızlar benim sadece aksamlari bulantim oluyordu 2 3 gun arayla da aksam kusmalarim oluyordu ama o da son gunlerde baya azalmıştı. Kan kapi ve magnezyum kullanmaya basladigimdan beri her aksam kusar oldum. Aksam yemegini yerken sürekli azicik daha kalsa midemde de bari cocuga gitse birazi diye dua ediyorum. Gececek diye beklerken artmaya başladı. yaşayan var mi boyle bir durum takip edemedim birkac gundur
Eşim de psikolojik oldu kusmak sende artik diyor. Kusmanin psikolojisi mi olur Allah aşkına sinirden gülüyorum ya
Ama doktor öyle iyiki korkmuyorum ki bize denk gelmez kesin böyle doktor.
Ama benim doktorumda çok nazik güleryüzlü. En sabırlı doğum yaptıran doktorlardan biriymiş. Kendisininde çocugu var. Ve kendine önermeyecegi hiç bişeyi hastasınada önermiyor. Epidural gibi
Nasip olur da 35. Haftaya gelebilirsem perine masajına başlıcam ben canım. Doğumu kolaylaştırıyor diyorlar. Normal doğum istiyorsan araştır bunu istersen.
Ama doktor öyle iyiki korkmuyorum ki bize denk gelmez kesin böyle doktor.
Ama benim doktorumda çok nazik güleryüzlü. En sabırlı doğum yaptıran doktorlardan biriymiş. Kendisininde çocugu var. Ve kendine önermeyecegi hiç bişeyi hastasınada önermiyor. Epidural gibi
Rabbim iyi insanlarla karsialstirsin cnm yaa o an neyi gozumuz gorcek kimin sabri kimi sinicak bilemiym :) Rabbim yardimcimiz olsn saglikla kurtulalim yavrularimizla beraber bu surecten insallah
Ahududu çayını bende okudum bi yerde belki grupta yazılmıştır hatırlayamadım.. ama şey yazıyosu 38-39. Haftadan sonra içilmesi gerek doğumu erken başlatıyormuş. Öyle ciddi ciddi araştırmadım henüz ama.
Ahududu çayını bende okudum bi yerde belki grupta yazılmıştır hatırlayamadım.. ama şey yazıyosu 38-39. Haftadan sonra içilmesi gerek doğumu erken başlatıyormuş. Öyle ciddi ciddi araştırmadım henüz ama.