Bunu kim söylüyorsa tutan tutsun Allah kabul etsin günahı da sevabı da benimdir kimseye karışmam kimse de bana karışamaz boşver sen ne istiyorsan o doğrudurYa ben deliricem insanların cehaletine gerçekten...
Her yerde doktorlar sayfa sayfa yazı yayınlıyor
Gebelikte oruç tutulursa bebeğe etkilerini anlatıyor. Ama hala herkes birbirine annem tuttu yok komşum tuttu çocukları gayet sağlıklı vs diye vebalini alıyor.
Ya her vücut bir değildir. Böyle diyen insanların dinin farzı olan namazı kılmazken başkasının orucuna musallat olmasını anlayamıyorum
Nöropsikiyatrik sorunlar olabilir yazmış kaç doktorun yazısını okudum. Bunun ciddiyetini anlayamıyor bu insanlar.
Evet çocuk sağlıklı doğar, sağlıklı büyür, ama ileride beyin kimyasında bozulmalar olur.
Benim kardeşim bipolardı. Bi konumda bahsettim ne zorluklar çektiğimizi.
Ya intihardan evladını kaybeden ne çok aile var. Doktorlar bu hastalıkların sebebini açıklayamıyor. Ama çocuklar bu hastalıkla savaşmak zorunda ömür boyu ilaç kullanmak zorunda.
Benim annemde tutmuş oruç, kardeşime hamileyken. Ve eminim bilseydi tutmazdı.
Allah tedbirinizi alın diyor, herşeyde allah korur demek ne kdr doğru.
Bütün intagram anası oruç tutan, komşusu oruç tutan insanlarla dolu resmen.
Ne sağlık boyutu ne dini boyutu araştırmadan bence tut Allah yardım eder demek ne kolay. İyi git uçuruma yürü Allah yardım eder de.
Ay çok doldum kusura bakmayın ne olur.
İyi haberlerini bekliyorum canımCnmm zor olmazmii ben oldum olasi hastane yemegi yiyemem herseyinden tiksinirim hamile halde o kdr zor oldu ki Rabbim kimseyi dusurmesin..ama burasiz da olmuyr iste..
Guzel kalbinle ettigin guzel duan icin Allah razi olsn suan icin sadeece en kisa zamanda gecmesi ve burdn cikmam tek temennim kuzumm
Canimsinn kuzumm cok cok tskr ederm.. yavrumla beraber cikalim insallah burdn en kisa zamandaU Umithepvar canım çok geçmiş olsun bugün çok vakıf olamadım okuyamadım yatış yapmışsın inşallah kötü bişey olmayacak ikiniz de sağ salim çıkacaksın iz hastaneden
Insallah biz ciktk cok iyiyiz derim kuzum.. cok sagl :)İyi haberlerini bekliyorum canım
Korkmayın yaKizz izlemesene ole seylerr :)) bn ck korkuyrm vala o gunlere bi gelelim de bakcz hal caresine :)
Merak etme, doktorun verdiği takviyeler yetiyor ona.Kızlar benim sadece aksamlari bulantim oluyordu 2 3 gun arayla da aksam kusmalarim oluyordu ama o da son gunlerde baya azalmıştı. Kan kapi ve magnezyum kullanmaya basladigimdan beri her aksam kusar oldum. Aksam yemegini yerken sürekli azicik daha kalsa midemde de bari cocuga gitse birazi diye dua ediyorum. Gececek diye beklerken artmaya başladı.yaşayan var mi boyle bir durum takip edemedim birkac gundur
Eşim de psikolojik oldu kusmak sende artik diyor. Kusmanin psikolojisi mi olur Allah aşkınasinirden gülüyorum ya
Aynı duyguları yaşamışız canım saatlerce sancı çekip bebeğimi kaybetmek, yan odalardan bebek sesi gelmesi çok zordu. Ama sonra kızımı kucağıma aldım çok şükür. İnşallah bu defa da hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız. Rabbim bu mübarek ayda korusun yavrularımızı.Bebeğin senle olduktan sonra inşallah geçecek canım. Geçen yıl erken doğumla bebeğimi kaybettiğimde kadın doğum katında kapılardaki bebek süsleri içimi deldi geçti. Benim yavrum morgda mezarını bekliyordu çünkü.
Diyeceğim şu ki, hala seninle minik bebeğin. Zor geçiyor gebelik ama seninle. Mübarek ramazana da girdik inşaşşah hepimizin yavrularını bağışlar bize yüce rabbim
O gunleri gorelim de insallah Rabbim yazmistir seklini be kuzum :)Korkmayın ya
Geçen yıl erken doğumum normal oldu, bebek normal bebeklere göre daha küçüktü ama açılmam olmadı da. Ama normal doğum o kadar hızlı oluyor ki anlamıyorsunuz. Olay, doğum başlayana kadar çektiğiniz doğum sancısında. Keşke normal doğum yapabilsem
Çok geçmiş olsun canım sana da. İnşallah iyi geçer bugün, detaylı ultrason mu?Aynı duyguları yaşamışız canım saatlerce sancı çekip bebeğimi kaybetmek, yan odalardan bebek sesi gelmesi çok zordu. Ama sonra kızımı kucağıma aldım çok şükür. İnşallah bu defa da hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız. Rabbim bu mübarek ayda korusun yavrularımızı.
Bugün benim randevum var. Bakalım inşallah iyi haberlerle gelirim.
Olsun korkup stres yapmayın :)O gunleri gorelim de insallah Rabbim yazmistir seklini be kuzum :)
Haklisin kuzumm..Olsun korkup stres yapmayın :)
Dualarım seninle canımGünaydın kızlar❤ 11:30 da randevum var.Devlete gidicem ikili test için(12+5).Ultrasonu yarına atmazlarsa güzel haberlerle dönerim inşallah.Dualarinizi eksik etmeyin nolur
U Umithepvar canım biran önce sağ salim çıkın hastaneden inşallah
canım inş güzel haberlerle dönersin bekliyoruzzz :)Günaydın kızlar❤ 11:30 da randevum var.Devlete gidicem ikili test için(12+5).Ultrasonu yarına atmazlarsa güzel haberlerle dönerim inşallah.Dualarinizi eksik etmeyin nolur
Hayirli ramazanlar cnmGünaydın iyi haftalar hayırlı ramazanlar kizlar
Cnm bnm Allah razi olsn ikimizde sag salim cikariz burdn insallah..seninde guzel haberler alip bize iletmen dilegiyle kuzummGünaydın kızlar❤ 11:30 da randevum var.Devlete gidicem ikili test için(12+5).Ultrasonu yarına atmazlarsa güzel haberlerle dönerim inşallah.Dualarinizi eksik etmeyin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?