2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
U Umithepvar canm geçmiş olsun haftasonu giremedim hiç bayağı mesaj birikmiş. allah bu mübarek günde yüzüne baksın canımsın. bebişlerimizi korusun inşallahhhhh
Olsun kuzumm Allah razi olsn..insallah ikimizde sag salim cikariz burdn hayirlisi bakalim..Rabbim hepimizin bebisini korusun ve saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Agziniza saglik..Ne guzel yazmissiniz. Cahille muhabbeti kesin derler ama bir sekilde baginiz olunca mecbur kaliyorsun..Dinen izin var..5 vakit namaz kilan insanin bundan haberi yok ama nedense..Allah yardim eder, cocuk daha saglikli olur diyen bile var..Allah kimseyi cehalete saplanacak kadar yobazlik derecesinde dindar, dinden uzaklasacak kadar da bilim sahibi yapmasin..Ben tutmuyorum..Kimseye de soylemedim..Bana da bir suru tepki gelir biliyorum.Cahile laf anlatma deveye hendek atlatmak gibi bir sey..Sen istedigin kadar anlat,onlar kendi dusuncelerindeler.Benim bebegim,benim hamileligim,gunahsa da bana,sevapsa da..Hayatimda ilk kez bir ramazan oruc tutmuyorum.Bunun hesabini da yalnizca Allah'a veririm..

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah cnm.

Darısı perşembe günü başıma :)

aynen öyle ikinizde çok güzel yazmışsınız. bende kimseye demedim tutucam tutmuycam diye. gönül isterdi ki tutaym. ama bu şartlar altında tutamam. içimizde büyüyen bir can var yapamam yani eşimde asla izin vermedi zaten bende cesaret edemedim . niyetimizi içimizi allah biliyor kim ne derse desin. ama böyle saçma sapan düşünceliler bi bitmiyor .

Şu mübarek gecede dileğim,hepimiz yavrularimiza sağ salim kavusalim.Elleri yüzleri düzgün,sağlıklı olsunlar.Sağlıkla gelsinler inşallah❤ Hem ramazanın başlangıcı,hem hıdırellez bu gece..

Amin canım hepimiz için.
Güzel haberlerle gel inş randevu sonrası haberlerini bekliyoruz

Aynenn. Hele birde tutup çevreye de tut diyenlere deliriyorum. Ya ben tutsamda kimseye sende tut demezdim. Oruç sadece midenin boş olması değildir. İnsanlar başkasının vebalini nasıl kolayca alıyor hayret ediyorum.
Ülkemizde okadar çok psikolojik rahatsızlık yaşayan insanımız var ki....

Kanaması olan arkadaşlar inşallah iyisinizdir. Suyu bol için. Tedbirinizi alın inşallah rabbim de korur. Korkmayın dokuz ay kanaması olup sağ salim doğuranlar var.

Sağolun kızlar dediğinizi gibi yapacağim.. canım çok sıkıldı yine iğne vurulmaya gittim, geldim yine soluk kahve şeklinde baya kanama olmuş
Niye oluyor, ne tetikliyor anlamıyorum ne güzel kesilmişti
canım kahve çay filan içiyor musun acaba , aklında olsun günde 1 bardak çok açık çayın bir zararı yok ama kahve kanama alanı var ise artırırmış tüketmemeye çalış.Geçer inşallah

Kızlar benim geçmek bilmeyen bir baş ağrım var bir iki gündür de miğde bulantım normal zamanda bulantım olmadı şimdi oluyor ben anlamadım niye böyle oldu

Kızlar benim geçmek bilmeyen bir baş ağrım var bir iki gündür de miğde bulantım normal zamanda bulantım olmadı şimdi oluyor ben anlamadım niye böyle oldu
Benim baş agrim simdiye kadar hic olmadi ama benim de gecmis olan mide bulantilarim yeniden geldi..Sadece aksam saatlerinde oluyor ama .Sabah ve oglen rahatim..Ben ilac kullaniyorum progestan ve tiroid ilaci..Acaba ondan mi diye dusunuyorum..

Kızlar günaydın
Kuru öksürükten sonra burun akıntım da başladı . Hem de fena halde. Yani grip oldum çeşme gibi. Evd e kuşburnu var içsem yararlı olur mu sizce?

Bir şey daha yazmak istiyorum. Bu kadar süre ultrasona girmemek ne zormuş ya. Bebeği de hissedemiyoruz. Persembe devlette 2li test yapacağım. Sabırsızlıkla bekliyorum. Yavrularımızı sağ salim hissetmek nasip olur inşallah. Kontrole kadar beklemek çok zor zor.

Benim baş agrim simdiye kadar hic olmadi ama benim de gecmis olan mide bulantilarim yeniden geldi..Sadece aksam saatlerinde oluyor ama .Sabah ve oglen rahatim..Ben ilac kullaniyorum progestan ve tiroid ilaci..Acaba ondan mi diye dusunuyorum..
Benimde bikaç gündür geçmiyor niyeyse ben miğde bulantısı yaşamamıştım canım cumarteside böyle midem bulandı öğlenden sonra baya şimdide kalktığımdan beri

20 ki haftalara gelince inşallah, ultrasona gerek kalmayacak hissedeceğiz en azından :)

Buarada iyi olsun da ayda 1 gör canım. Benim riskli diye 15 günde 1 gidiyorum ama her seferinde yüreğim ağzımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…