2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Valla her zaman doğal yöntemler iyidir. Nane limon, kuşburnu ıhlamur hiç farketmez.
Sadece c vitamini bebeginde organlarının gelişimini güzel destekliyor. Benimde var evde ama ne kdr kıyup nasıl yapıcam bilmiyorum. Arada bir içmek lazım. Kayınvalidem yollamış. Çok böyle tohumları var gibi normalde de öylemi acaba. Baksana turunçgillerden 60 kat fazlaymış c vitamin oranı. Birde fazlası depolanmıyor atılıyor idrarla yani riski pek yok gibi sende sağol aklıma düşürdn arada bende içerim.
Geçmiş olsun canım. İnşl atlatırsın. Bende süt içemiyorum malesef. İnşallah geçer bu günler.
Yanıma poşet alırdım ben. Ayıp söylemesi burnumu siler atardım yani mümkün oldugunca at vücuttan yutma içine çekme iğrenç oldu ama

Kekikle karıştırıyosun bence canım nane limon soğuk algınlığı için kullanılır bence en güzeli vikis yapılması ben 2 seferdir nezle oluyorum
Kuzum bide ben naneden de limondan da korktum açıkcası. Ebe uyarıp kasılma yapar düşük tehlikesine sebep olur demişti ya ondan galiba ön yargılıyım. Yoksa az az tüketilebilir hepside. Sonuçta hepsi doğal ve vitaminli şeyler

Selam kizlar herkes nasil vizelerim bitti cok sukur kafami kaldirmaya firsatim olmuyordu. Bu arada bizim cinsiyetimiz belli oldu 12+3 uz ve doktor bu bebek kiza benziyor dedi. Tecrubelerime dayanarak kiz denilen birdaha degismiyor diye alisverise baslamak istiyorum artik erken mi sizce

Hayırlı olsun canım bence erken daha. Şöyle 16. Haftayıda atlatalım öyle başlayalım bence.
Bizede yüzde doksan erkek dedi ama ben sonraki kontrolde kesin söylemesini bekleyecegim.

Yengemede bir yeğenimde kıza benziyor demişti. Ama 16 haftada erkek dedi. Erkek doğdu. O yüzden acele etme

Ay ne biliyim insanin eli bebek kiyafetlerine gidiyor 3 hafta sonra randevum 16 haftalik oluyoruz bekleyeyim o zmaan biraz daha

çok geçmiş olsun . Allah şifa versin.ben korkudan üşümeme rağmen hala kalın giyiniyorum. acaba üşüttün mü birinden mi bulaştı.

Ben de aynı canım dışarı bile çıkamıyorum ki evde hep uzanma halindeyim. Alerjik durum galiba. Bu zamanlarda bi yoklar ama bu sefer erken geldi biraz galiba. Aslında alerji k durum da burun akıntısı çok olurdu. Bu sefer öksürükle beraber geldi. Ikisi birlikte şu an. Bilemedim ya

Yok ya durum değerlendirmesi bu musluk gibiyim zaten şu an.
Ben de o haldeyim işte. Atmam lazım dışarı. Biz kışın çok içeriz aslında. Memleketten gelir. Bir avuç kadar atıp kaynatıyorum demini alınca içiyorum. Bitince yine şu koyup kaynatıyoruz atmıyoruz çok etkili çünkü. Renginden anlaşılıyor. Bence için sizde vallahi geldimi kötü geliyor. Beden de dirençsiz galiba

Teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için..Devlet hastanelerine bir kez daha sinir oldum.Ben ultrasonu yarına atmasalar bari derken,perşembeye attılar.Gelde çıldırma!Yarın için randevu alıp özele gidicem.

Bu haftalarda direnç düşmesi çok normal bir çok insan yaşar. Ya benim ki çok kargaşık geldi poşetle yollamış azıcık huylandım ama dur bi deneyim. O bir avuç kdra ne kdr su koyuyorsn cezvedemi başka şeydemi pişiriyosun

Hayırlı olsun canım alışveriş için çok erken değil mi daha yaa çok özeniyorsan unisex bişeyler al olmazsa

Ck sagl cnm sanafa gcms olsn

selam canım. iki oğlun vardı demi. hadi inş buda sağlıkla kızdır. net konuşmadıysa beklesen mi biraz bana öyle demişti hala bekliyorum bi kaç parça aldım ama değişim fişi var diye rahatım :) istersen bir sonraki kontrole kadar bkle yine de sen bilirsin kuzum

canım sevindim doğru düzgün bi doktora gitmene :) geçen gece bende acile gittim aklıma sen geldin kendi kendime güldüm :)

hadi gözün aydın sevindim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…