- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
Valla her zaman doğal yöntemler iyidir. Nane limon, kuşburnu ıhlamur hiç farketmez.şimdi kuşburnu koydum canım saol. Kaynasın da biraz içeyim inşallah ıyi gelir. Korkuyorum zaten ne içeyim diye. Kuşburnu bi de ılık suya limon deneyeyim. Sağol.
Ben de su aldım yanıma. Limon da sıkıyorum içine. Süt hala içemiyorum be canım ya. Sakız mideme de iyi geliyor çiğniyorum. Evde kuşburnu var sadece. Eşim gelince ıhlamur aldırayım. Papatya bazen alerji yapabiliyor bana canım ya. Sağol.
hiç sorma ya burnum fena akıyor. Peşpeşe defalarca hapşırık. Fenayım valla. Sen de sağ salim çık da o zmana geçer inşallah gribin.
ya canımsın çok sağol ne güzel araştırmışsın. Kuşburnu içeceğim. Çok sağol
Ben de fenayım sağol içmeye çalışıyorum
Kızlar çok çok teşekkür ederim. Iyi ki varsınız. Gerçekten kötüyüm. Burnum fena çeşme gibi. Hapşırık peşpeşe. Ama çok sağolun ilginiz için. Kuşburnu ve limon ılık su ile ve dinlenme geçecek inşallah. Yavrularımız ıyi olsun da.
Kuzum bide ben naneden de limondan da korktum açıkcası. Ebe uyarıp kasılma yapar düşük tehlikesine sebep olur demişti ya ondan galiba ön yargılıyım. Yoksa az az tüketilebilir hepside. Sonuçta hepsi doğal ve vitaminli şeylerKekikle karıştırıyosun bence canım nane limon soğuk algınlığı için kullanılır bence en güzeli vikis yapılması ben 2 seferdir nezle oluyorum
Canım kanama alanın ne durumda ne dediler nerde oluşmuşCanimsinn kuzumm cok cok tskr ederm.. yavrumla beraber cikalim insallah burdn en kisa zamanda
Valla ben duymadım hiçKuzum bide ben naneden de limondan da korktum açıkcası. Ebe uyarıp kasılma yapar düşük tehlikesine sebep olur demişti ya ondan galiba ön yargılıyım. Yoksa az az tüketilebilir hepside. Sonuçta hepsi doğal ve vitaminli şeyler
Mutlaka dene çok etkisi oluyorSağol canım evde yok şu an. Eşim akşam gelince artık
Hayırlı olsun canımSelam kizlar herkes nasil vizelerim bitti cok sukur kafami kaldirmaya firsatim olmuyordu. Bu arada bizim cinsiyetimiz belli oldu 12+3 uz ve doktor bu bebek kiza benziyor dedi. Tecrubelerime dayanarak kiz denilen birdaha degismiyor diye alisverise baslamak istiyorum artik erken mi sizce
Ay ne biliyim insanin eli bebek kiyafetlerine gidiyorHayırlı olsun canımbence erken daha. Şöyle 16. Haftayıda atlatalım öyle başlayalım bence.
Bizede yüzde doksan erkek dedi ama ben sonraki kontrolde kesin söylemesini bekleyecegim.
Yengemede bir yeğenimde kıza benziyor demişti. Ama 16 haftada erkek dedi. Erkek doğdu. O yüzden acele etme
Aynen sabırAy ne biliyim insanin eli bebek kiyafetlerine gidiyor3 hafta sonra randevum 16 haftalik oluyoruz bekleyeyim o zmaan biraz daha
çok geçmiş olsun . Allah şifa versin.ben korkudan üşümeme rağmen hala kalın giyiniyorum. acaba üşüttün mü birinden mi bulaştı.
Valla her zaman doğal yöntemler iyidir. Nane limon, kuşburnu ıhlamur hiç farketmez.
Sadece c vitamini bebeginde organlarının gelişimini güzel destekliyor. Benimde var evde ama ne kdr kıyup nasıl yapıcam bilmiyorum. Arada bir içmek lazım. Kayınvalidem yollamış. Çok böyle tohumları var gibi normalde de öylemi acaba. Baksana turunçgillerden 60 kat fazlaymış c vitamin oranı. Birde fazlası depolanmıyor atılıyor idrarla yani riski pek yok gibisende sağol aklıma düşürdn arada bende içerim.
Geçmiş olsun canım. İnşl atlatırsın. Bende süt içemiyorum malesef. İnşallah geçer bu günler.
Yanıma poşet alırdım ben. Ayıp söylemesi burnumu siler atardımyani mümkün oldugunca at vücuttan yutma içine çekme iğrenç oldu ama
Bu haftalarda direnç düşmesi çok normal bir çok insan yaşar. Ya benim ki çok kargaşık geldi poşetle yollamış azıcık huylandım ama dur bi deneyim. O bir avuç kdra ne kdr su koyuyorsn cezvedemi başka şeydemi pişiriyosunYok ya durum değerlendirmesi bumusluk gibiyim zaten şu an.
Ben de o haldeyim işte. Atmam lazım dışarı. Biz kışın çok içeriz aslında. Memleketten gelir. Bir avuç kadar atıp kaynatıyorum demini alınca içiyorum. Bitince yine şu koyup kaynatıyoruz atmıyoruz çok etkili çünkü. Renginden anlaşılıyor. Bence için sizde vallahi geldimi kötü geliyor. Beden de dirençsiz galiba
Hayırlı olsun canımSelam kizlar herkes nasil vizelerim bitti cok sukur kafami kaldirmaya firsatim olmuyordu. Bu arada bizim cinsiyetimiz belli oldu 12+3 uz ve doktor bu bebek kiza benziyor dedi. Tecrubelerime dayanarak kiz denilen birdaha degismiyor diye alisverise baslamak istiyorum artik erken mi sizce
Bende bunu merak ediyorum açıkçası cildimene zamandır krem bile sürmüyorumKızlar hamilelikte cilt bakımı yaptırabilir muyuz
Ck sagl cnm sanafa gcms olsnşimdi kuşburnu koydum canım saol. Kaynasın da biraz içeyim inşallah ıyi gelir. Korkuyorum zaten ne içeyim diye. Kuşburnu bi de ılık suya limon deneyeyim. Sağol.
Ben de su aldım yanıma. Limon da sıkıyorum içine. Süt hala içemiyorum be canım ya. Sakız mideme de iyi geliyor çiğniyorum. Evde kuşburnu var sadece. Eşim gelince ıhlamur aldırayım. Papatya bazen alerji yapabiliyor bana canım ya. Sağol.
hiç sorma ya burnum fena akıyor. Peşpeşe defalarca hapşırık. Fenayım valla. Sen de sağ salim çık da o zmana geçer inşallah gribin.
ya canımsın çok sağol ne güzel araştırmışsın. Kuşburnu içeceğim. Çok sağol
Ben de fenayım sağol içmeye çalışıyorum
Kızlar çok çok teşekkür ederim. Iyi ki varsınız. Gerçekten kötüyüm. Burnum fena çeşme gibi. Hapşırık peşpeşe. Ama çok sağolun ilginiz için. Kuşburnu ve limon ılık su ile ve dinlenme geçecek inşallah. Yavrularımız ıyi olsun da.
selam canım. iki oğlun vardı demi. hadi inş buda sağlıkla kızdır. net konuşmadıysa beklesen mi biraz bana öyle demişti hala bekliyorum bi kaç parça aldım ama değişim fişi var diye rahatım :) istersen bir sonraki kontrole kadar bkle yine de sen bilirsin kuzumSelam kizlar herkes nasil vizelerim bitti cok sukur kafami kaldirmaya firsatim olmuyordu. Bu arada bizim cinsiyetimiz belli oldu 12+3 uz ve doktor bu bebek kiza benziyor dedi. Tecrubelerime dayanarak kiz denilen birdaha degismiyor diye alisverise baslamak istiyorum artik erken mi sizce
canım sevindim doğru düzgün bi doktora gitmene :) geçen gece bende acile gittim aklıma sen geldin kendi kendime güldüm :)kızlar slm
az önce dr dan geldim doğru düzgün bir dr dan
kanım 9,6 çok düşük iki tüp kan şurubu içicem günde
ve cinsiyeti öğrendik
yüksek ihtimal erkek dedi ve bize pipiyi gösterdi :)))
bakalım 2 hafta sonra kesin bilicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?