2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bisey soracam ense kalınlığı icin 2.5 normal bir değer mi Yani olması gereken mi?

harika haber canım kanama alanı bebeğin dışında olduğundan ona zararı yok diye duymuştum.
inş birşey olmayacak hem dr gözetimindesin ne güzel
hayırlısı olsun cnm inş.
Cok sagol kuzumm insallah insallah yavrm saglikla gelsin annesine..hepimiz hakkinda hayirlisi kuzum..dualarimdasiniz hepiniz..bi de nt olcumu yapmis bu ense kalinligi diyr dogru demi nette tam anlamadim

Çok geçmiş olsun, ben ekim annelerindeyim ama sizi de okuyorum. Kanama alanının fotosu var mı acaba ? Benim de 8. Haftadan bu yana kanama alanım var. Henüz geçmedi. Bu arada benim de tüp bebek.
Cok cok tesekkur ederimm..kanama alaninin fotosunu cekmisti kendi dr.um ama o evde kuzum ya burdakilerde resim vermiyorlar..ama hemen yaninda ex ikiz fetus ve cevresinde..
Burada sadece yaptiklari progestan igneyi ikiye cikardilar sabah aksam..baska da birsey yk cnm..ecopirin kullaniyrdm onu kestiler..senin kanama alaninla ilgili ne dediler ve ara kanamalar varmi sende de .. hep gecer diyorlar baslarindn saviyorlar demi..ben bu yuzdn yattm ilerde sikinti yasamayaym diye..

Hey maşallah benimde %80 kız dediler. Keşinleşince de bişey almıcam. Kaybettiğim kızım için alınan yaklaşık 2 dolap kıyafet var daha yıkanmamıştı bile.. Aklına gelebilecek herşeyi alınmıştı o yüzden bu sefer çok çok hoşuma giden şeyleri alırım sadece. Tabi erkek derlerse o zaman naparım bilmiyorum

Canım benimde kuzenimin eşine 5. Aya kadar kız demişler organ testinde devlette erkek olduğu ortaya çıkmış aynısını bir kişiden daha duydum oda organ tarama testinde öğrenmiş erkek olduğunu erkek pipisini saklayabiliyor muş bende yeni öğrendim

Aynen o yüzden genelde erkek dedikleri tahmin doğru çıkıyordur bu mantıga göre

Kordonuda pipi sanabiliyolar aslında :)) genelde herkes 5. Ayı bekliyormuş:)
Ama çok emin konuştu doktor ya. Alttan üstten iyice baktı bebegin her açısından. Yüzde doksan büyük bir oran gibi. Değişirse yine kafam karışacak daha erkek bebege adapte olamadım ztn. Hep kız gibi geliyordu

merhaba arkadaşlar 12 haftalık ıkılı test ıcın gıttım 2.3 ense kalınlığı cıktı ...
kalpte hiperekojen odak, yanı parlaklık goruyorum dedı..fetal dna testı onerdı 3 bın tl..aranızda böyle birşeyle karşılaşan var mı...moralım cok bozuk.

inş rabbim kız verir eşyalarını kullanırsın kuzum

hayırlı uğurlu olsun. kan düşüklüğü var mıydı önceden de.

kıyamam sana kuzenimede dedi ama test istemedi bekliyeceğiz sonra gene bakıcz dedi sen bilirsin ama birz daha bekle başka dr a git derim. öyleyse bile çaresi şimdimi görülecekmiş sanki.

strese girme . bir doktora bakarak karar verme. bence daha uzman doktora gözüksen.

Merhaba kızlar sizden fikir almak istiyorum. İkili test down sendromu gibi anomalilerin tespiti için ve yasal süre içinde gebeliği sonlandırma kararı için yapılıyormuş. Bu sebeple ikili test yaptırmayı düşünmeyen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…