harika haber canım kanama alanı bebeğin dışında olduğundan ona zararı yok diye duymuştum.
inş birşey olmayacak hem dr gözetimindesin ne güzel
hayırlısı olsun cnm inş.
Çok geçmiş olsun, ben ekim annelerindeyim ama sizi de okuyorum. Kanama alanının fotosu var mı acaba ? Benim de 8. Haftadan bu yana kanama alanım var. Henüz geçmedi. Bu arada benim de tüp bebek.
Cok cok tesekkur ederimm..kanama alaninin fotosunu cekmisti kendi dr.um ama o evde kuzum ya burdakilerde resim vermiyorlar..ama hemen yaninda ex ikiz fetus ve cevresinde..
Burada sadece yaptiklari progestan igneyi ikiye cikardilar sabah aksam..baska da birsey yk cnm..ecopirin kullaniyrdm onu kestiler..senin kanama alaninla ilgili ne dediler ve ara kanamalar varmi sende de .. hep gecer diyorlar baslarindn saviyorlar demi..ben bu yuzdn yattm ilerde sikinti yasamayaym diye..
Oyle yaparim sanirim. Ya aslinda bakma alisveris icin cinsiyt biliyorsaniz eger en uygun zamanlar bu haftalar . Cunku ilerki donemlerde agirlasicam biliyorum digerlerjnden yasadigimi iki adim atinca surda oturup soluklanayim diyordum ayaklar fln siş o yuzden en gec 5. Aya kadar butun kiyafet alisverisini bitirecegim insallah
Hey maşallah benimde %80 kız dediler. Keşinleşince de bişey almıcam. Kaybettiğim kızım için alınan yaklaşık 2 dolap kıyafet var daha yıkanmamıştı bile.. Aklına gelebilecek herşeyi alınmıştı o yüzden bu sefer çok çok hoşuma giden şeyleri alırım sadece. Tabi erkek derlerse o zaman naparım bilmiyorum
Hayırlı olsun canım bence erken daha. Şöyle 16. Haftayıda atlatalım öyle başlayalım bence.
Bizede yüzde doksan erkek dedi ama ben sonraki kontrolde kesin söylemesini bekleyecegim.
Yengemede bir yeğenimde kıza benziyor demişti. Ama 16 haftada erkek dedi. Erkek doğdu. O yüzden acele etme
Canım benimde kuzenimin eşine 5. Aya kadar kız demişler organ testinde devlette erkek olduğu ortaya çıkmış aynısını bir kişiden daha duydum oda organ tarama testinde öğrenmiş erkek olduğunu erkek pipisini saklayabiliyor muş bende yeni öğrendim
Canım benimde kuzenimin eşine 5. Aya kadar kız demişler organ testinde devlette erkek olduğu ortaya çıkmış aynısını bir kişiden daha duydum oda organ tarama testinde öğrenmiş erkek olduğunu erkek pipisini saklayabiliyor muş bende yeni öğrendim
Anlamadm ultrason mu en son atmistim buraya 12+0 yaziyordu ya o var sadece bugunku bakilan yok kendi doktoruma gitmedm cunku farkli bir doktora gittim ☺
Ama çok emin konuştu doktor ya. Alttan üstten iyice baktı bebegin her açısından. Yüzde doksan büyük bir oran gibi. Değişirse yine kafam karışacak daha erkek bebege adapte olamadım ztn. Hep kız gibi geliyordu
Hey maşallah benimde %80 kız dediler. Keşinleşince de bişey almıcam. Kaybettiğim kızım için alınan yaklaşık 2 dolap kıyafet var daha yıkanmamıştı bile.. Aklına gelebilecek herşeyi alınmıştı o yüzden bu sefer çok çok hoşuma giden şeyleri alırım sadece. Tabi erkek derlerse o zaman naparım bilmiyorum
kızlar slm
az önce dr dan geldim doğru düzgün bir dr dan
kanım 9,6 çok düşük iki tüp kan şurubu içicem günde
ve cinsiyeti öğrendik
yüksek ihtimal erkek dedi ve bize pipiyi gösterdi :)))
bakalım 2 hafta sonra kesin bilicez
kıyamam sana kuzenimede dedi ama test istemedi bekliyeceğiz sonra gene bakıcz dedi sen bilirsin ama birz daha bekle başka dr a git derim. öyleyse bile çaresi şimdimi görülecekmiş sanki.
Merhaba kızlar sizden fikir almak istiyorum. İkili test down sendromu gibi anomalilerin tespiti için ve yasal süre içinde gebeliği sonlandırma kararı için yapılıyormuş. Bu sebeple ikili test yaptırmayı düşünmeyen var mı?