2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bu arada görüntü yok mu benimkiyle karşılaştırayım cinsiyet açısından

Canım kanama alanın ne durumda ne dediler nerde oluşmuş
Kuzumm simdi geldim ultrasondan bebegim iyi ck sukur hatta yernde durmuyr dedi dr nasi mutlu oldmm..cuma gunu geldigimde 47 olan kanama alani bugun 19 mm olms cok sukur..azaliyorr..hastanede kalmaya devam dedi ama bi iki gun daha kaliriz saniyrm ki..bebegim iyi olsun da insallah..hemen yannda kanama alani kuzum o yuzdn cuma gunu birakmadilar beni zamanla kuculecek dedi insallah atlatiriz sikintisiz

canım sevindim doğru düzgün bi doktora gitmene :) geçen gece bende acile gittim aklıma sen geldin kendi kendime güldüm :)

hadi gözün aydın sevindim canım :)
hahahh acilde doğuran kişi olmaktan kurtuldum :)
geçen haft acildeki gördüm ama haftaya kesin derim demişti. demekki erkek dedik erkenden bilirim dedi diye
bugün de gösterdi değişir mi bilmem bakalım
yüzüde çok erkek geldi bana ya

harika haber canım kanama alanı bebeğin dışında olduğundan ona zararı yok diye duymuştum.
inş birşey olmayacak hem dr gözetimindesin ne güzel
hayırlısı olsun cnm inş.

:) canım rabbim kalbindekini versin . sen bugün kaç oldun . ben en son 12+0 ken gitmiştim yüzü falan belli olmuyordu :) seçemedim hatta neresi neresidir diye :)

Kuzumm ne guzl masallh size saglikla gelsin insallah..
Kan sikintisi da ilaclarla cozuluyr ck sukur hic sikinti yapma..

:) canım rabbim kalbindekini versin . sen bugün kaç oldun . ben en son 12+0 ken gitmiştim yüzü falan belli olmuyordu :) seçemedim hatta neresi neresidir diye :)
12+3 üm sata göre ama sanırım ultrasona göre 12+6 yani çok belli deilde keskindi ne bileyim beynini ciğerini kalbini herşeyi gördü ense kalınlığı herşey harika dedi maşallah ikilide verdim haftaya sonuç çıkacak

Çok geçmiş olsun, ben ekim annelerindeyim ama sizi de okuyorum. Kanama alanının fotosu var mı acaba ? Benim de 8. Haftadan bu yana kanama alanım var. Henüz geçmedi. Bu arada benim de tüp bebek.

Hayırlı olsun canım alışveriş için çok erken değil mi daha yaa çok özeniyorsan unisex bişeyler al olmazsa
Oyle yaparim sanirim. Ya aslinda bakma alisveris icin cinsiyt biliyorsaniz eger en uygun zamanlar bu haftalar . Cunku ilerki donemlerde agirlasicam biliyorum digerlerjnden yasadigimi iki adim atinca surda oturup soluklanayim diyordum ayaklar fln siş o yuzden en gec 5. Aya kadar butun kiyafet alisverisini bitirecegim insallah

maşallah canım, belki benim ilk gebeliğim diye anlayamıyorumdur. sen tecrübelisin nede olsa unutmazsam görüntüyü bende atarım evde şuan

Aynen yine birkac parca ortak renklerden alirim ama 16 dan sonra herseyi alicam artik. Bu arada bir oglum bir kizim var iki oglum degil

maşallah canım, belki benim ilk gebeliğim diye anlayamıyorumdur. sen tecrübelisin nede olsa unutmazsam görüntüyü bende atarım evde şuan
at bakalım kuzum kağıtta net değil canlı gösterirken baya belliydi. ve anında gösterdi çok şaşırdık çünkü kızım 20. haftaya kadar hep kapattı sufle yemekten bi hal oldum zor görmüştük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…