Çok zayıf değil bunyem ama bu aralar hep çıkardım diye halsiz düştü vücudum ama. Şu an normal grip yani. Bana abartı gelmiyor. Bu tuhaf insanlar korkutuyor beni.canım hiç korkma. benim arkadaş 1 ay da anca atlattı gribi. çoçuğu maşallah sapasağlam dogdu. sen çok zayıf degilsen bünyen zayıf degilse sana birşey olmadığı sürece bebeğe birşey olmaz.
Canım yarın ikili test için gideceğim doktora o yüzden telaş yapmak istemedim. Ben cevremde hamile haliyle grip olan çok gördüm. Bunlar beni korkutuyor saçma sapan şeklde.Ağzı okan konuşuyor boşver sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap doktorunun cep nosu varsa ara sor yoksa içine sinmiyosa git acile durumu anlat gerek görürse bişey yapar
Ay canımsın. Hayırlısı. O kadar çok erkek istiyorum ki zaten.Oo kesin erkek o zaman canım bende aynı haldeyim
Ya ben ölsem de ondan is istemem. Kendi kendin e gelip vazife buyurmuş. Yoksa ev yerinden gitse bile aman imdat demem ona. Annem memlekette. Ablam da yok zaten. Öyle gelip yardım edecek kimsem yok malesef.Bence mantıklı hiç bir tarafı yok düşüncesinin sende görümcene niye yaptırıyon annen ablan filan yok mu
Inşallah canım inşallah. Su kuşburnu içiyorum ve hep dinleniyorum. Normal grip işte. Elbet geçecek. Bunlar saçmalıyor sadece. Yarın 2 li test için gideceğim zaten doktora. Iyi zmana denk geldi. Bu süre de hasta olan çok kişi varmış tek ben değilim ya. Insani korkutuyorlar ancakYok canım yaa ben ağır boğaz enfeksiyonu geçirdim. Kızımda da uxun süren grip olmuştum. Hiçbir şey olmaz. Sen bağışıklık güçlendir. Bol c vitamini al, dinlen, stres yapma, sıcak kuşburnu, ıhlamur, papatya çayı iç. Geçer kısa
Evet canım 2.Kelebek çırpınışları gibi..Hafif hafif.Bugün 14.haftaya girdimSenin ikinci gebelik mi canım ikincide hissediliyomus peki nasıl kipirdiyor kaç haftalık oldun
Evet canım,muhteşem bişey2.gebeliklerde 14.hafta gibi hissedilmeye başlanıyormuş ilke göre daha erken hissediliyormuş. Bende bekliyorum o anı. Ne muhteşem ama dimi yaaabi de emzirmeyi çok özlemişim dün kuzen bebeğini emzirirken gördüm daha 3 aylık bebeği oyyyy nasıl cuk cuk emiyodu
Kizlar aksam tuvalete girdigimde normal adet kanamasi gibi kanamam oldu gittigim Hastanenin aciline gittim cok sukur bebegi gordum kalp atisini duydum ama her kanama bi dusuk riskidir dedi doktor
Klasik progestan Verdi vajinal gunde 1 istirahat verdi
Benden Haberler Boyle
Bu Arada ikili ve ultrason fiyatlari konusulmus bana ultrason 600 lira ikili kan testi 150 dediler 17 Mayis randevum ;( fiyatlara bak ya valla allah yardimcimiz olsun
2.de net anlarsın sende . İlk olduğu için ayırt etmen zor şimdi ❤Ya bende elimi koyunca böyle hafif biseyler hissediyorum ama sonra bana mi oyle geliyor diye dusunuyorum..
ilk gebeligin tecrubesizligi
AaaaaKızlar
Bildiğiniz kıpırdıyor bebeğim.Hareketlerini hissediyorum.
Ya kızlar sizde neden böyle pahali ben cidden anlamıyorum biz burda ultrasona falan para vermiyoruz kan tahlili ücreti veriyoruz oda en fazla 50 tl birde doktor muayene ücreti var hep ödediğimiz okadar
Canım bu hassas bi ölçüm olduğu için doktorun kendisi bakmiyormus,radyolojiye yönlendiriyor.O yüzden ekstra ultrason fiyatı çıkıyor ortaya.Ben sorduğumda aynen böyle söyledilerEvet neden bu kadar pahalı
45 tl kan ücreti verdim doktor girişi 75 tl Zaten aynı doktor ultrasonda bakıyor
Ayrıca ultrason ücreti nedir ya
Allah yardımcınız olsun
Radyoloji mi? Detaylı ultrasonu uzman doktor bile yapmaz prenatolog yapması gerekli radyolojide kim yapıyor Allah aşkınaCanım bu hassas bi ölçüm olduğu için doktorun kendisi bakmiyormus,radyolojiye yönlendiriyor.O yüzden ekstra ultrason fiyatı çıkıyor ortaya.Ben sorduğumda aynen böyle söylediler
canım pahalı olanları okuyunca bende çok şaşırıyorum. farkı ne diyorum, bende muayene parası vermedim kontrol olarak gittim sadece kan için 25 tl ödedim. idrarda enfeksiyona bakmak istedi ayrıca ikiliyle alakası yk ona 25 tl ödedim. hayret ettim bu uçuk fyatlaraYa kızlar sizde neden böyle pahali ben cidden anlamıyorum biz burda ultrasona falan para vermiyoruz kan tahlili ücreti veriyoruz oda en fazla 50 tl birde doktor muayene ücreti var hep ödediğimiz okadar
Yalnız detaylı ultrason dediğiniz çok başka bişey.20.haftada yapılıyor.Bizim bahsettiğimiz ense kalınlığı,burun kemiği ölçümü falan.Hastaneden randevu almak için radyolojiye yönlendiriyorlar evet..Kim yapıyor bilmiyorumRadyoloji mi? Detaylı ultrasonu uzman doktor bile yapmaz prenatolog yapması gerekli radyolojide kim yapıyor Allah aşkına
Perinatolog riskli gebeliklerde özellikle ihtiyaç duyuluyor. Ayrıntılı ultrasonu radyoloji bölümünde yapıyorlar onlar da bu konuda uzman. Zaten onlar rapor tutuyor sen yine k.doğumcuna götürüyosun. Benim doktorum ölçümleri kendi yaptı ama bu 18-20.haftalar gibi olan ayrıntılı organ taramasını radyoloji ya da perinatologda yaptırıyosun. Radyolojinin bakması şaşırılacak bişey değil yaniRadyoloji mi? Detaylı ultrasonu uzman doktor bile yapmaz prenatolog yapması gerekli radyolojide kim yapıyor Allah aşkına
Perinatolog riskli gebeliklerde özellikle ihtiyaç duyuluyor. Ayrıntılı ultrasonu radyoloji bölümünde yapıyorlar onlar da bu konuda uzman. Zaten onlar rapor tutuyor sen yine k.doğumcuna götürüyosun. Benim doktorum ölçümleri kendi yaptı ama bu 18-20.haftalar gibi olan ayrıntılı organ taramasını radyoloji ya da perinatologda yaptırıyosun. Radyolojinin bakması şaşırılacak bişey değil yani
İyide devlet değil ki bana bunu söyleyen özel hastane.Ve yine söylüyorum, detaylı ultrason değil bu bahsettiğimiz.Radyolojinin uzmanlık alanı ultrason.Ultrason bulgularını rapor eder,uzman doktor yorumlarDevlette böyle belki. Geçen yıl özel hastaneye gidiyordum doktorum uzmandı. Detaylı ultrasonu uzman doktorlara yaptırmıyorlardı prenatologdan sadece detaylı ultrason için randevu aldırıyorlardı. Kendi doktorum dışında doktora gitmek zorunda kaldım detaylı ultrasona hem 3. Ayda hem de 5. Ayda. Onun raporunu kendi doktorum inceledi. Olay riskli gebelik değild yani tüm gebelere aynı prosedür. Radyoloji bölümündekilerin uzmanlığı kadın doğum üzerine olduğunu sanmıyorum. Yaptıklarına göre vardır bir bildikleri benim uzmanlık alanım olmadığı kesin
Yaaa canimmm gercekten miii??Masallahh.Ilk ne zaman hissettin?Nasil bir hiss?Ben de sabirsizlikla bekliyorum hissedecegim ani.:))Kızlar
Bildiğiniz kıpırdıyor bebeğim.Hareketlerini hissediyorum.
Ben hiç bir konuda yardım istemedim şimdiye kadar istemem de yani kendilerini bişey filan sanarlar bunu tüm kalbimle söylüyorum ben ailemin değerini evlenince anladım hiç canını sıkma konuşsun bırak banada neler söylüyor ben alakamı kestim hiç umursamıyorum şuanÇok zayıf değil bunyem ama bu aralar hep çıkardım diye halsiz düştü vücudum ama. Şu an normal grip yani. Bana abartı gelmiyor. Bu tuhaf insanlar korkutuyor beni.
Canım yarın ikili test için gideceğim doktora o yüzden telaş yapmak istemedim. Ben cevremde hamile haliyle grip olan çok gördüm. Bunlar beni korkutuyor saçma sapan şeklde.
Ay canımsın. Hayırlısı. O kadar çok erkek istiyorum ki zaten.
Ya ben ölsem de ondan is istemem. Kendi kendin e gelip vazife buyurmuş. Yoksa ev yerinden gitse bile aman imdat demem ona. Annem memlekette. Ablam da yok zaten. Öyle gelip yardım edecek kimsem yok malesef.
Inşallah canım inşallah. Su kuşburnu içiyorum ve hep dinleniyorum. Normal grip işte. Elbet geçecek. Bunlar saçmalıyor sadece. Yarın 2 li test için gideceğim zaten doktora. Iyi zmana denk geldi. Bu süre de hasta olan çok kişi varmış tek ben değilim ya. Insani korkutuyorlar ancak
Ne demek canım insan herşeyden işkilleniyor sanırım annelik evhamlığı rahime düşer düşmez başlıyor bende öyleyimAyy cnm valla saol feci rahatlattın bnm de öyle sanki suyum gelmiş gibiydi 10 dk sonra yibe oldu ama şuan yok saol valla
Olur tabi ki kuzum herkesi merak ediyorumSelam canım. Allah razı olsun. Inşallah canım. Sabırla bekliyorum. ♥
Etiket yapayım istersen canım.
Birkaç gündür var canım.Önce bağırsak hareketi falan sandım ama hayırYaaa canimmm gercekten miii??Masallahh.Ilk ne zaman hissettin?Nasil bir hiss?Ben de sabirsizlikla bekliyorum hissedecegim ani.:))
senin kaç haftalık canımHayirli gunler kizlar bugun randevum vardi detayli ultrason ve ikili test yapildi hersey gayet guzel ikili 1hafta sonra cikacak cinsiyet erkek dedi yuksek ihtimalle
kuzum çok enterasan hiç duymadım bu haftada duyan birde daha kemikleri bile oluşmadıkı çok küçükler erik kadar diyor teldeki uygulama nası hissetcen tuhafBirkaç gündür var canım.Önce bağırsak hareketi falan sandım ama hayırSırt üstü uzanıp, alt karnima ellerimi koyunca,hele bide tatlı yediysem resmen çırpınan bişey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?