Temiz çıkar inşallah canım maşallah ona :)Bir maşallahınızı alırız teyzelerim
Ense 1.85 cıktı. Kan sonucu haftaya cıkacak.
Cinsiyet belirsiz ama kız gibiymiş
İkili ücret 250tl odedik.
Kıpır kıpır görünce için rahatlamıştır. Bazı doktorlar ölçüm iyi çıkınca kana yollamıyordu keşke sende söyleseydin. Gerçi olmuşken tam olsun iyice için rahatlasın.2.5 altı diye biliyorum. 4-5 kere ölctü. 1.45 1.50 1.84 ve 1.85 cıktı en yuksek ölcümü bulana dek ölçtü. 1.85 i kayda alalım dedi.
Kız geciyor gonlumden ama ilk bebek ne olursa kabulumuz. Sorma öyle büyümüş ki gözlerime inanamadım.
Doktorum yapalım mı dedi istemedim yaptırmadımAllah biliyor ya kuzum hiç aklima bile getirmiyorum o durumu.. varsa da öyle de Rabbimin emaneti olur
O yüzden hiç yaptırmak istemedim.. boşuna hamileliğimi strese iyice sokmak istemedim.
Hiç pişman olmadım yaptırmadığıma da 2li test
Oy masallah kuzucugaaaa nasi da uslu uslu durmus ordaa yirimm yirimm sonucunuzda guzel cikms cnm ck sukurBir maşallahınızı alırız teyzelerim
ah benim yavrum bi şöööyle poz vermedi gittiBir maşallahınızı alırız teyzelerim
Pazartesi ön sonuçlar çıkacak canım. Salı da kontrolümüz var. Kesin sonuçlar 3 hafta sonra.Canım senin sonuclar ne zaman gelecekti
Selam canım. Allah razı olsun. Inşallah canım. Sabırla bekliyorum.K Kutsal Alerji kuzum beni tanıyorsundur diğer konuyu kaybettim daha da gelemedimdualarım seninle okudum mesajını inşallah test sonuçların temiz gelecek Rabbimin izniyle bir şey olmayacak
Fotoları görünce doktora gidesim geldi yavrumu özledim çok yaaBir maşallahınızı alırız teyzelerim
Doktorum yapalım mı dedi istemedim yaptırmadım
Benim doktorumda aynisini soyledi bende yaptirmadim ciktik hastaneden sonra dusundum dedim dogana kadar aklimda suphe kalacagina yaptirayim dedim sonra tekrar hastaneye dondum yaptirdim rabbim en iyisini bilir insallah saglikli sihatli hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin rabbimBenim doktorum prosedur olarak sormak zorundayım sadece dedi
Anne karninda mudahale edilmiyormus aldirmaktan baska.. o zaman hic gerek yok dedim
Benim doktorumda aynisini soyledi bende yaptirmadim ciktik hastaneden sonra dusundum dedim dogana kadar aklimda suphe kalacagina yaptirayim dedim sonra tekrar hastaneye dondum yaptirdim rabbim en iyisini bilir insallah saglikli sihatli hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim
Kızlar yine ben. Hem yazıp biraz rahatlayayım hem de size de sorayim dedim. 2 gündür gribim yatıyorum elimde mendiller. Bol su falan. Ilaç almıyorum parol bile içmedim aman yavrum için herkes iç demesine rağmen. Bugün gorumcem geldi. Mutfağı topluyor ben hiç giremediğim için. Bi temizliyor bi mir mir konusuyor. Döndüm sırtımı yattım. Başım çatlıyor zaten. Sonra dedi yemek yapayım. Dedim yok burda pişen şeyi yiyemiyorum. Aman aman bi eleştiri. Ya dışardan gelse yiyorum evde yiyemiyorum mutfak çok daha çok kokuyor. Sonra bunlar hiç hamile kalmamış. Sen böyle yaparsan o çocuk doğunca nasıl olacak. Eline bile alamazsın ki yıkayasın falan. Hep bi negatif haller. Yani iş yapıyor ama beni de negatiflikle yedi yani. Sonra diyor doktora git bebeği de gör bir şey olmasın. Serum da verirler. Ne serumu ya dedim bu halimle. Ben meyve çayı bile zor içiyorum. Aman iç nolacak diyor bi de. Sonra eve gitti eşimi arıyor o kaç gündür hasta ismimi falan vermek yok. Bu zmanda grip çocuğa zararlı. Gerilik yapar. Gidin doktora çok zararlı. Serum yesin falan. Ya zaten korku hep içimde. Iyice fena oldum. O kadar etkilenir mi bebek bu gripten. Hemen hemen herks oluyor hamileyken . Netten de baktım. Bu saatte hangi doktora gideyim ki ya
Yaptiklarini da insanin burnundn getiriyorlar..sinir oluyrm oylesine..yapiyosun Rabbim versin mukafatini kalp niye kiriyosun..Kızlar yine ben. Hem yazıp biraz rahatlayayım hem de size de sorayim dedim. 2 gündür gribim yatıyorum elimde mendiller. Bol su falan. Ilaç almıyorum parol bile içmedim aman yavrum için herkes iç demesine rağmen. Bugün gorumcem geldi. Mutfağı topluyor ben hiç giremediğim için. Bi temizliyor bi mir mir konusuyor. Döndüm sırtımı yattım. Başım çatlıyor zaten. Sonra dedi yemek yapayım. Dedim yok burda pişen şeyi yiyemiyorum. Aman aman bi eleştiri. Ya dışardan gelse yiyorum evde yiyemiyorum mutfak çok daha çok kokuyor. Sonra bunlar hiç hamile kalmamış. Sen böyle yaparsan o çocuk doğunca nasıl olacak. Eline bile alamazsın ki yıkayasın falan. Hep bi negatif haller. Yani iş yapıyor ama beni de negatiflikle yedi yani. Sonra diyor doktora git bebeği de gör bir şey olmasın. Serum da verirler. Ne serumu ya dedim bu halimle. Ben meyve çayı bile zor içiyorum. Aman iç nolacak diyor bi de. Sonra eve gitti eşimi arıyor o kaç gündür hasta ismimi falan vermek yok. Bu zmanda grip çocuğa zararlı. Gerilik yapar. Gidin doktora çok zararlı. Serum yesin falan. Ya zaten korku hep içimde. Iyice fena oldum. O kadar etkilenir mi bebek bu gripten. Hemen hemen herks oluyor hamileyken . Netten de baktım. Bu saatte hangi doktora gideyim ki ya
Maşallah minik kuzuma ❤Bir maşallahınızı alırız teyzelerim
Aynen ya. Zaten içimiz hep evhamlı bir de bu laflar deli oluyorum. Güya takmam kafaya kimseyi ama olmuyor işte. Bana kalsa hiç gelmesin zaten ama ayda yılda bir gelip yıkıp gidiyor işteGörümcen hangi tıp merkezinden mezun? Doktorlar bile bu kadar emin konuşamıyor.. ya şöyle cahil cahil konuşuyorlar ya deli oluyorum!
Istemez öylelerin desteği, köstek olmasınlar yeterli
Aman onun yaptıkları da kalsın zaten ya. Is dediğin nedir mutlaka yapılır ama kalp kira kira perişan etti zaten. Ay içimi rahatlattin. Dediğin gibi sana teklif ederlerdi hastanede. Ateş falan yokki şükür. Hey allahım ya. Kadın kötü enerjisini yaydı gitti. 2 tane doğurmuşsun be kadın biraz anlayış ama nerdeeeYaptiklarini da insanin burnundn getiriyorlar..sinir oluyrm oylesine..yapiyosun Rabbim versin mukafatini kalp niye kiriyosun..
Neyse bnde gribim hamileyken direnc dusuyr hic sanmiyrm bisi olacagini ki hastanede yatiyrm hic kimse demedi gel serum takalim cocuga grip zararli diye
Kızlar
Bildiğiniz kıpırdıyor bebeğim.Hareketlerini hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?