2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kıpır kıpır görünce için rahatlamıştır. Bazı doktorlar ölçüm iyi çıkınca kana yollamıyordu keşke sende söyleseydin. Gerçi olmuşken tam olsun iyice için rahatlasın.
Bende gün sayıyorum 20 gün snra kontrolüm.
Allah hepimizin gönlündekini versin.

Doktorum yapalım mı dedi istemedim yaptırmadım

K Kutsal Alerji kuzum beni tanıyorsundur diğer konuyu kaybettim daha da gelemedim dualarım seninle okudum mesajını inşallah test sonuçların temiz gelecek Rabbimin izniyle bir şey olmayacak
Selam canım. Allah razı olsun. Inşallah canım. Sabırla bekliyorum.
Etiket yapayım istersen canım.

Benim doktorum prosedur olarak sormak zorundayım sadece dedi
Anne karninda mudahale edilmiyormus aldirmaktan baska.. o zaman hic gerek yok dedim
Benim doktorumda aynisini soyledi bende yaptirmadim ciktik hastaneden sonra dusundum dedim dogana kadar aklimda suphe kalacagina yaptirayim dedim sonra tekrar hastaneye dondum yaptirdim rabbim en iyisini bilir insallah saglikli sihatli hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim

Kızlar yine ben. Hem yazıp biraz rahatlayayım hem de size de sorayim dedim. 2 gündür gribim yatıyorum elimde mendiller. Bol su falan. Ilaç almıyorum parol bile içmedim aman yavrum için herkes iç demesine rağmen. Bugün gorumcem geldi. Mutfağı topluyor ben hiç giremediğim için. Bi temizliyor bi mir mir konusuyor. Döndüm sırtımı yattım. Başım çatlıyor zaten. Sonra dedi yemek yapayım. Dedim yok burda pişen şeyi yiyemiyorum. Aman aman bi eleştiri. Ya dışardan gelse yiyorum evde yiyemiyorum mutfak çok daha çok kokuyor. Sonra bunlar hiç hamile kalmamış. Sen böyle yaparsan o çocuk doğunca nasıl olacak. Eline bile alamazsın ki yıkayasın falan. Hep bi negatif haller. Yani iş yapıyor ama beni de negatiflikle yedi yani. Sonra diyor doktora git bebeği de gör bir şey olmasın. Serum da verirler. Ne serumu ya dedim bu halimle. Ben meyve çayı bile zor içiyorum. Aman iç nolacak diyor bi de. Sonra eve gitti eşimi arıyor o kaç gündür hasta ismimi falan vermek yok. Bu zmanda grip çocuğa zararlı. Gerilik yapar. Gidin doktora çok zararlı. Serum yesin falan. Ya zaten korku hep içimde. Iyice fena oldum. O kadar etkilenir mi bebek bu gripten. Hemen hemen herks oluyor hamileyken . Netten de baktım. Bu saatte hangi doktora gideyim ki ya

Aminnn kuzum insallah
Ben cok stresliyim en ufak kotu bi haberde doğuma kadar cok kotu olurum dedim en azindan bilmemek daha iyi geldi
Rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin

Görümcen hangi tıp merkezinden mezun? Doktorlar bile bu kadar emin konuşamıyor.. ya şöyle cahil cahil konuşuyorlar ya deli oluyorum!
Istemez öylelerin desteği, köstek olmasınlar yeterli

Kızlar iyi akşamlar. Herkes için herşey yolundadır umarım size birşey soracaktım. Aranızda genital uçuk yaşayan var mı?

Yaptiklarini da insanin burnundn getiriyorlar..sinir oluyrm oylesine..yapiyosun Rabbim versin mukafatini kalp niye kiriyosun..
Neyse bnde gribim hamileyken direnc dusuyr hic sanmiyrm bisi olacagini ki hastanede yatiyrm hic kimse demedi gel serum takalim cocuga grip zararli diye

Görümcen hangi tıp merkezinden mezun? Doktorlar bile bu kadar emin konuşamıyor.. ya şöyle cahil cahil konuşuyorlar ya deli oluyorum!
Istemez öylelerin desteği, köstek olmasınlar yeterli
Aynen ya. Zaten içimiz hep evhamlı bir de bu laflar deli oluyorum. Güya takmam kafaya kimseyi ama olmuyor işte. Bana kalsa hiç gelmesin zaten ama ayda yılda bir gelip yıkıp gidiyor işte
Aman onun yaptıkları da kalsın zaten ya. Is dediğin nedir mutlaka yapılır ama kalp kira kira perişan etti zaten. Ay içimi rahatlattin. Dediğin gibi sana teklif ederlerdi hastanede. Ateş falan yokki şükür. Hey allahım ya. Kadın kötü enerjisini yaydı gitti. 2 tane doğurmuşsun be kadın biraz anlayış ama nerdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…