2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar iyi akşamlar. Herkes için herşey yolundadır umarım size birşey soracaktım. Aranızda genital uçuk yaşayan var mı?
ggenital deggilde yüzümde çıkmıştı uçuk. onu araştırırken okumuştum genital uçuk sadece normal dogum yaparken riskliymiş. o zamana kalırsa tabi..

canım hiç korkma. benim arkadaş 1 ay da anca atlattı gribi. çoçuğu maşallah sapasağlam dogdu. sen çok zayıf degilsen bünyen zayıf degilse sana birşey olmadığı sürece bebeğe birşey olmaz.

Ağzı okan konuşuyor boşver sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap doktorunun cep nosu varsa ara sor yoksa içine sinmiyosa git acile durumu anlat gerek görürse bişey yapar

Kızlar
Bildiğiniz kıpırdıyor bebeğim.Hareketlerini hissediyorum.
2.gebeliklerde 14.hafta gibi hissedilmeye başlanıyormuş ilke göre daha erken hissediliyormuş. Bende bekliyorum o anı. Ne muhteşem ama dimi yaaa bi de emzirmeyi çok özlemişim dün kuzen bebeğini emzirirken gördüm daha 3 aylık bebeği oyyyy nasıl cuk cuk emiyodu

Kızlar üzgünüm ama bu haftalarda kıpırtıyı hissetmek pek mümkün değil. Zaten bebek kıpırdadığını hissedecek kadar ne büyük ne uzun ne de ağırlığı var. İlk hissedilenler daha ileri ki haftalarda karın guruldaması gibi baloncuklar karnında atıyor hissi oluyor. Geçen yıl ilk gebeliğimde kıpırdamayı cidden kıpırtı hareketi olarak sanmıştım ama değil. 12-13. Haftada hissedebilmek için bebeğin deri altında çok yakında veya haftasının 2 katı büyüklüğümde olması lazım :) inşallah kıpırtı zamanlarını da göreceğiz ❤

Merhaba kızlar gebelik planlayanlardandim çok şükür nasip oldu. Burayı da yeni buldum. İnşallah hepimizin için çok güzel geçer bu süreç yavrularını sağlıkla kucaklariz. Benim ikinci gebeliğim 5yasinda bir kızım var. İkincinin de cinsiyeti kiz dedi doktor. İnşallah bir kızım daha olacak yani.
Hemen konuya da gireyim benim ikinci gebelik ve henüz hissedemiyorum bebişi ama büyük heyecanla bekliyorum insan özlüyormus o anları gerçekten.

Bence mantıklı hiç bir tarafı yok düşüncesinin sende görümcene niye yaptırıyon annen ablan filan yok mu

Kizlar aksam tuvalete girdigimde normal adet kanamasi gibi kanamam oldu gittigim Hastanenin aciline gittim cok sukur bebegi gordum kalp atisini duydum ama her kanama bi dusuk riskidir dedi doktor
Klasik progestan Verdi vajinal gunde 1 istirahat verdi
Benden Haberler Boyle
Bu Arada ikili ve ultrason fiyatlari konusulmus bana ultrason 600 lira ikili kan testi 150 dediler 17 Mayis randevum ;( fiyatlara bak ya valla allah yardimcimiz olsun

Ya kızlar sizde neden böyle pahali ben cidden anlamıyorum biz burda ultrasona falan para vermiyoruz kan tahlili ücreti veriyoruz oda en fazla 50 tl birde doktor muayene ücreti var hep ödediğimiz okadar

Yok canım yaa ben ağır boğaz enfeksiyonu geçirdim. Kızımda da uxun süren grip olmuştum. Hiçbir şey olmaz. Sen bağışıklık güçlendir. Bol c vitamini al, dinlen, stres yapma, sıcak kuşburnu, ıhlamur, papatya çayı iç. Geçer kısa zamanda.
Canım bebeği görmüşsün çok şükür artık dikkat et uzan dinlen. Bir sürü kişide oldu kanama İnşallah bişeycik olmaz. 600 ne kadar çok ikili için. Uçmuş bazı yerler

Valla aklımdan da gecti sonra dedim bosver doktorun bir bildigi vardın yarın bir gün pişman olursun.. :))) yaptırdım ben de. Zaten dedi ki bu cıkan sonucları 4lü testle beraber degerlendiricez dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…