ggenital deggilde yüzümde çıkmıştı uçuk. onu araştırırken okumuştum genital uçuk sadece normal dogum yaparken riskliymiş. o zamana kalırsa tabi..Kızlar iyi akşamlar. Herkes için herşey yolundadır umarımsize birşey soracaktım. Aranızda genital uçuk yaşayan var mı?
bende hissediyorum ama yok erken diyorlar herhalde damardır diyorumYa bende elimi koyunca böyle hafif biseyler hissediyorum ama sonra bana mi oyle geliyor diye dusunuyorum..
ilk gebeligin tecrubesizligi
canım hiç korkma. benim arkadaş 1 ay da anca atlattı gribi. çoçuğu maşallah sapasağlam dogdu. sen çok zayıf degilsen bünyen zayıf degilse sana birşey olmadığı sürece bebeğe birşey olmaz.Aynen ya. Zaten içimiz hep evhamlı bir de bu laflar deli oluyorum. Güya takmam kafaya kimseyi ama olmuyor işte. Bana kalsa hiç gelmesin zaten ama ayda yılda bir gelip yıkıp gidiyor işte
Aman onun yaptıkları da kalsın zaten ya. Is dediğin nedir mutlaka yapılır ama kalp kira kira perişan etti zaten. Ay içimi rahatlattin. Dediğin gibi sana teklif ederlerdi hastanede. Ateş falan yokki şükür. Hey allahım ya. Kadın kötü enerjisini yaydı gitti. 2 tane doğurmuşsun be kadın biraz anlayış ama nerdeee
Ağzı okan konuşuyor boşver sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap doktorunun cep nosu varsa ara sor yoksa içine sinmiyosa git acile durumu anlat gerek görürse bişey yaparKızlar yine ben. Hem yazıp biraz rahatlayayım hem de size de sorayim dedim. 2 gündür gribim yatıyorum elimde mendiller. Bol su falan. Ilaç almıyorum parol bile içmedim aman yavrum için herkes iç demesine rağmen. Bugün gorumcem geldi. Mutfağı topluyor ben hiç giremediğim için. Bi temizliyor bi mir mir konusuyor. Döndüm sırtımı yattım. Başım çatlıyor zaten. Sonra dedi yemek yapayım. Dedim yok burda pişen şeyi yiyemiyorum. Aman aman bi eleştiri. Ya dışardan gelse yiyorum evde yiyemiyorum mutfak çok daha çok kokuyor. Sonra bunlar hiç hamile kalmamış. Sen böyle yaparsan o çocuk doğunca nasıl olacak. Eline bile alamazsın ki yıkayasın falan. Hep bi negatif haller. Yani iş yapıyor ama beni de negatiflikle yedi yani. Sonra diyor doktora git bebeği de gör bir şey olmasın. Serum da verirler. Ne serumu ya dedim bu halimle. Ben meyve çayı bile zor içiyorum. Aman iç nolacak diyor bi de. Sonra eve gitti eşimi arıyor o kaç gündür hasta ismimi falan vermek yok. Bu zmanda grip çocuğa zararlı. Gerilik yapar. Gidin doktora çok zararlı. Serum yesin falan. Ya zaten korku hep içimde. Iyice fena oldum. O kadar etkilenir mi bebek bu gripten. Hemen hemen herks oluyor hamileyken . Netten de baktım. Bu saatte hangi doktora gideyim ki ya
bende hissediyorum ama yok erken diyorlar herhalde damardır diyorum
Senin ikinci gebelik mi canım ikincide hissediliyomus peki nasıl kipirdiyor kaç haftalık oldunKızlar
Bildiğiniz kıpırdıyor bebeğim.Hareketlerini hissediyorum.
2.gebeliklerde 14.hafta gibi hissedilmeye başlanıyormuş ilke göre daha erken hissediliyormuş. Bende bekliyorum o anı. Ne muhteşem ama dimi yaaaKızlar
Bendede oluyor arada o kıpırtı hissiKızlar
Oo sagol canım tansiyonum şükür yerinde en azindanİlaç da dokunmuş olabilir. Doğum sonrası dostinex verdiğinde geçen yol doktorum mide bulantısı baş dönmesi 4 e düşen tansiyonla berbat haldeydim. Doktoruma danışmalısın bence geçmiş olsun
Oo kesin erkek o zaman canım bende aynı haldeyimBen de aynı sekildeyim. Tatlı çok severim. Yerken de sorun yok ama sonrası berbat. Mutlaka çıkaracağım onu
Bence mantıklı hiç bir tarafı yok düşüncesinin sende görümcene niye yaptırıyon annen ablan filan yok muKızlar yine ben. Hem yazıp biraz rahatlayayım hem de size de sorayim dedim. 2 gündür gribim yatıyorum elimde mendiller. Bol su falan. Ilaç almıyorum parol bile içmedim aman yavrum için herkes iç demesine rağmen. Bugün gorumcem geldi. Mutfağı topluyor ben hiç giremediğim için. Bi temizliyor bi mir mir konusuyor. Döndüm sırtımı yattım. Başım çatlıyor zaten. Sonra dedi yemek yapayım. Dedim yok burda pişen şeyi yiyemiyorum. Aman aman bi eleştiri. Ya dışardan gelse yiyorum evde yiyemiyorum mutfak çok daha çok kokuyor. Sonra bunlar hiç hamile kalmamış. Sen böyle yaparsan o çocuk doğunca nasıl olacak. Eline bile alamazsın ki yıkayasın falan. Hep bi negatif haller. Yani iş yapıyor ama beni de negatiflikle yedi yani. Sonra diyor doktora git bebeği de gör bir şey olmasın. Serum da verirler. Ne serumu ya dedim bu halimle. Ben meyve çayı bile zor içiyorum. Aman iç nolacak diyor bi de. Sonra eve gitti eşimi arıyor o kaç gündür hasta ismimi falan vermek yok. Bu zmanda grip çocuğa zararlı. Gerilik yapar. Gidin doktora çok zararlı. Serum yesin falan. Ya zaten korku hep içimde. Iyice fena oldum. O kadar etkilenir mi bebek bu gripten. Hemen hemen herks oluyor hamileyken . Netten de baktım. Bu saatte hangi doktora gideyim ki ya
Canım hayırlı guzel haberler alacaksın inşallahPazartesi ön sonuçlar çıkacak canım. Salı da kontrolümüz var. Kesin sonuçlar 3 hafta sonra.
BEn Adana’da 50 tl ye yaptırdım. Ama her hastane ayrı fiyat istiyorOzelde ikili test yaptiran varmi varsa ucreti nekadardi
Ya kızlar sizde neden böyle pahali ben cidden anlamıyorum biz burda ultrasona falan para vermiyoruz kan tahlili ücreti veriyoruz oda en fazla 50 tl birde doktor muayene ücreti var hep ödediğimiz okadarKizlar aksam tuvalete girdigimde normal adet kanamasi gibi kanamam oldu gittigim Hastanenin aciline gittim cok sukur bebegi gordum kalp atisini duydum ama her kanama bi dusuk riskidir dedi doktor
Klasik progestan Verdi vajinal gunde 1 istirahat verdi
Benden Haberler Boyle
Bu Arada ikili ve ultrason fiyatlari konusulmus bana ultrason 600 lira ikili kan testi 150 dediler 17 Mayis randevum ;( fiyatlara bak ya valla allah yardimcimiz olsun
Ben yaptirmadim ama 175 tl idiOzelde ikili test yaptiran varmi varsa ucreti nekadardi
Yok canım yaa ben ağır boğaz enfeksiyonu geçirdim. Kızımda da uxun süren grip olmuştum. Hiçbir şey olmaz. Sen bağışıklık güçlendir. Bol c vitamini al, dinlen, stres yapma, sıcak kuşburnu, ıhlamur, papatya çayı iç. Geçer kısa zamanda.Kızlar yine ben. Hem yazıp biraz rahatlayayım hem de size de sorayim dedim. 2 gündür gribim yatıyorum elimde mendiller. Bol su falan. Ilaç almıyorum parol bile içmedim aman yavrum için herkes iç demesine rağmen. Bugün gorumcem geldi. Mutfağı topluyor ben hiç giremediğim için. Bi temizliyor bi mir mir konusuyor. Döndüm sırtımı yattım. Başım çatlıyor zaten. Sonra dedi yemek yapayım. Dedim yok burda pişen şeyi yiyemiyorum. Aman aman bi eleştiri. Ya dışardan gelse yiyorum evde yiyemiyorum mutfak çok daha çok kokuyor. Sonra bunlar hiç hamile kalmamış. Sen böyle yaparsan o çocuk doğunca nasıl olacak. Eline bile alamazsın ki yıkayasın falan. Hep bi negatif haller. Yani iş yapıyor ama beni de negatiflikle yedi yani. Sonra diyor doktora git bebeği de gör bir şey olmasın. Serum da verirler. Ne serumu ya dedim bu halimle. Ben meyve çayı bile zor içiyorum. Aman iç nolacak diyor bi de. Sonra eve gitti eşimi arıyor o kaç gündür hasta ismimi falan vermek yok. Bu zmanda grip çocuğa zararlı. Gerilik yapar. Gidin doktora çok zararlı. Serum yesin falan. Ya zaten korku hep içimde. Iyice fena oldum. O kadar etkilenir mi bebek bu gripten. Hemen hemen herks oluyor hamileyken . Netten de baktım. Bu saatte hangi doktora gideyim ki ya
Canım bebeği görmüşsün çok şükür artık dikkat et uzan dinlen. Bir sürü kişide oldu kanama İnşallah bişeycik olmaz. 600 ne kadar çok ikili için. Uçmuş bazı yerlerKizlar aksam tuvalete girdigimde normal adet kanamasi gibi kanamam oldu gittigim Hastanenin aciline gittim cok sukur bebegi gordum kalp atisini duydum ama her kanama bi dusuk riskidir dedi doktor
Klasik progestan Verdi vajinal gunde 1 istirahat verdi
Benden Haberler Boyle
Bu Arada ikili ve ultrason fiyatlari konusulmus bana ultrason 600 lira ikili kan testi 150 dediler 17 Mayis randevum ;( fiyatlara bak ya valla allah yardimcimiz olsun
Valla aklımdan da gecti sonra dedim bosver doktorun bir bildigi vardın yarın bir gün pişman olursun.. :))) yaptırdım ben de. Zaten dedi ki bu cıkan sonucları 4lü testle beraber degerlendiricez dedi.Kıpır kıpır görünce için rahatlamıştır. Bazı doktorlar ölçüm iyi çıkınca kana yollamıyordu keşke sende söyleseydin. Gerçi olmuşken tam olsun iyice için rahatlasın.
Bende gün sayıyorum 20 gün snra kontrolüm.
Allah hepimizin gönlündekini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?