2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar magnezyum konusunda ne dusunuyorsunuz
Canım doktor bana muz ye dediginde kabız sorunum oluyor demiştim. Onun üstüne magnezyum verdi. Hem bu magnezyum kramplara ağrılara çok iyi geliyormuş. Baya rahatlattı beni . Hala muz yemiyorum ama magnezyum sayesinde lavaboya daha sık gidiyorum.
Bazıları hemoroid falan oluyor bu süreçte. O yüzden baştan önlemini almak lazım.

Balık yağıda yazdı . Kahverengi kapsüllü içinde başka vitaminlerde var ama kötü kokuyor içemedim. Doktorda zorlama içemediysen haftada bir iki defa dardenelton vs ye dedi. Salatasını falan yap dedi. Onu deniycem bu hafta inşallah.

Ve ben şu devit 3 ü kullanamadım yağ gibi oldugu için. Suda eriyen kalsiyum kapsülü yazdı onun yerine. Cesaretimi toplarsam deniycem. Ama günde 20 dk güneşte oturmakta aynı şekilde etki ediyormuş.
Yani hiç ilaç almadan doğal yolla güzel beslensek gerçekten işe yarar.

Hayır ben hiç devlete gitmedim. Bu tercih meselesi, bence konuyu ayrıntılı bilmiyosunuz. Biraz daha araştırırsanız ayrıntılı ultrasonu radyolojideki uzmanların yapmasının gayet normal bi durum olduğunu görürsünüz.

Bende aynı wc ye kalkmaktan hiç kaliteli bir uykum yok. Ama bu haftalardan sonra yukarı çıkacaklar canım rahatlıycaz sonra son aylarda tekrar wc yollarında kalıcaz

Bende aynı wc ye kalkmaktan hiç kaliteli bir uykum yok. Ama bu haftalardan sonra yukarı çıkacaklar canım rahatlıycaz sonra son aylarda tekrar wc yollarında kalıcaz
ah aynennn bir çıksa çıkmıyor bu sıpa ya
diyorum Allah beni uykusuzluğa alıştırıyor
tesellim bu bide uyumadan işe gel tüm gün gene wc deyim bu ne böyle anlamadım

kız sebo senin takvimde bebeğin cinsiyeti belli olur netleşti yazıyor benim dr gördüm dedi doğrumu acaba hala inanamıyorum

Herkese gunaydin kizlar.Yazilara yetisemiyorum valla..Kizlar benim tiroid sorunum vardi.Endokrine gitmistim.Ilaç dozu gunde 1 e indirildi cok sukur..

Ultrason konusunda kadin dogumcu benim bebegimi gorememisti sagolsun..Beni radyolojiye gonderdi.Onlar goruntuleme konusunda daha iyiler.Sadece bu alanda uzmanlastiklari icin ve cihazlari da kadin dogumculardan cok cok daha iyi.Her ayrintiyi gorebiliyorlar.Benim bebegim minnacikti.Nasil net gormustuk o cihazda ve nasil ayrintili bilgilendirmisti doktor beni..Hatta kadin dogumcu da dedi bana onlarin cihazlari daha iyi diye..

Tabi perinatologlar bu isin ehliymis. Ayri 3 yil bunun icin ihtisas yapiyorlarmis.Ben hic duymamistim.Gorumcem hemsire..Bana randevu almis. 3 temmuza zor bulduk..Cok ayrintili bakabiliyorlarmis ve hicbir seyi kacirmiyorlarmis...Ben de perinatologa gorunecegim bir..

ah aynennn bir çıksa çıkmıyor bu sıpa ya
diyorum Allah beni uykusuzluğa alıştırıyor
tesellim bu bide uyumadan işe gel tüm gün gene wc deyim bu ne böyle anlamadım
Bende öyle diyorum. 2 senedir uyuyorum. Uykusuz gecelere alıştırılıyoruz demek

Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum aranızda nifty testi yaptıran ya da yaptıracak olan var mı ?
Canim bu test genellikle şu gruptaki anne adaylarina yapiliyormus.

Eklentiler

• Screenshot_20190508-105131_Chrome.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 58
kız sebo senin takvimde bebeğin cinsiyeti belli olur netleşti yazıyor benim dr gördüm dedi doğrumu acaba hala inanamıyorum
Yok ya küçük daha dedi söylemedi benim doktor geçen hafta. Kızımda 12de söylemişti önceki doktor. Bu ay sonu kontrolüme kaldı.
Bu haftalarda da değişebiliyo diyolar ya sen yine çok kaptırma nolur nolmaz 16da kesinleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…