2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen canım ya burda da böyle ayrıntılı ultrason da tamam pahalıama ikili neden böyle anlamadım

kızlar ben sabaha kadar wc ye gitmekten uyuyamıyorum.
sürekli idrar geliyor kızımda son aylarda baskıdan olmuştu ama bu bebekte ilk günden beri gecede 3-4 eşim bile çok yapıyosun birşey olmasın diyor
sanki bebek biraz aşağıda geliyor bana kızım bu haftlarda sanki yukarı karna yakında çıkmıştı bu kasığın hafif üstünde.
değişik yaşıyorum bu bebeği
dün gece hiç uyumadım desem yeri.
birde sahur hazırla yat hiç uyumadım.
ama halsiz baş ağrısı kemik ağrısı olanlar mutlaka kanına baktırsın ben kan için şurup içiyorum sabahları baya halim yerine geliyor.

Kizlar magnezyum konusunda ne dusunuyorsunuz

Geçen yıl ki doktorum magnezyumu tek başına vermemişti. Magnezyum içeren multivitamin içinde vermişti 3. Aydan sonra.

Şimdi daha 3. Ayı tamamlamadım, belki şimdiki doktorum da değişir ilacımı. Şu an folik asit +B12 içeren bir hap kullanıyorum. Annenin kesinlikle takviyeye ihtiyacı var. Doğal yiyeceklerle o kadar kısa zamanda çok değerimizin artacağını sanmıyorum. Bir yandan bebeklerimiz çekiyor aldığımız vitamini Vs ti. Kaldı ki burada okuduğum benim gibi insülin direnci olan arkadaşlar var. Sırf doğal vitamin çok alayım diye fazla meyve tüketimi hem insülin hem de şeker değerinin yükselmesine sebep olur. Doktor verdiyse kullanımında zarar görmüyorum ben :)

Ozelde ikili test yaptiran varmi varsa ucreti nekadardi
Canım ben doktorumun kontrolü 110 TL + Kan testi 130 TL idi başka bir radyolojiye falan yönlendirmedi detaylı ultrasonda yönlendiriyor sadece
2li teste giden anneler tok gidebiliyor muyuz ? Sonraki kan testleri için ac tok fark ediyor mu
Aç tok farketmiyor canım ben hafif aç gitmiştim bebek çok oynuyor diye biraz ye dedi bebek ters dönmüştü daha da hareketlenmişti Az çikolata yiyebilirsiniz ama güzel hareket ediyorlar cinsiyeti de gösterir belki
Gripten hiç bir şey olmaz canım bol bol c vitamini al ilaçta serumda kullanamazsın serum takılır ama içinde rahatlatıcı solisyon mu ne bir şey kullanıyorlar yani bol su vermek gibi bir şey o yüzden bol bol su ve c vitamini al yat dinlen o görümcene de görmeyeyim seni ömrümce de

ya içerden hissediyorum gibi ama sanmıyorum
2. bebekte dahi 18 haftada hafif başlıyor bebek çok ciddi minik.
gazı bebek sanıyoruz bence bilmem
Aynen gaza çok benziyor. Bebeği bu kadar küçükken fiziksel olarak hissetmek mümkün değil bence de. Geçen yıl ki doktoruma sormuştum arkadaşlarım 12 de felan hissediyor ben hissetmiyorum sorun mu var diye bağırsaktaki dolaşımı bebek hareketi sanıyorlar demişti. O günler de gelecek kızlar merak etmeyin

Nasıl uyanık kalıyosun kız bende gece rahat 3 kere kalkıyorum normal bir durum bence hiç canını sıkma

Senin baby cinsiyeti ne canım

Radyoloji mi? Detaylı ultrasonu uzman doktor bile yapmaz prenatolog yapması gerekli radyolojide kim yapıyor Allah aşkına

Benim kendi doktorum yaptı ölçümü
Özele gidiyorum
Yani şimdi düzgün ölçemrmiş midir
İçime kurt düştü

bende ilk bebekte anneme hissediyorum diyordum ama imkansız ya
mantıken çünkü çok ciddi küçükler bende de bazen bierşey dönüyor hissi oluyor ama yine hissedilmez düşün büyük erik kadar birşey kas yok birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…