başkası dışardan dokunsa hissetmezde ben annenin hissettiğine inanıyorum.kuzum çok enterasan hiç duymadım bu haftada duyan birde daha kemikleri bile oluşmadıkı çok küçükler erik kadar diyor teldeki uygulama nası hissetcen tuhaf
Aynen canım ya burda da böyle ayrıntılı ultrason da tamam pahalıama ikili neden böyle anlamadımcanım pahalı olanları okuyunca bende çok şaşırıyorum. farkı ne diyorum, bende muayene parası vermedim kontrol olarak gittim sadece kan için 25 tl ödedim. idrarda enfeksiyona bakmak istedi ayrıca ikiliyle alakası yk ona 25 tl ödedim. hayret ettim bu uçuk fyatlara
Biz dede aynen bu şekilde canım. AminEvet neden bu kadar pahalı
45 tl kan ücreti verdim doktor girişi 75 tl Zaten aynı doktor ultrasonda bakıyor
Ayrıca ultrason ücreti nedir ya
Allah yardımcınız olsun
ya içerden hissediyorum gibi ama sanmıyorumbaşkası dışardan dokunsa hissetmezde ben annenin hissettiğine inanıyorum.
magnezyum bilmem ama ben kas için ostocare içmiştim müthiş dişler saçlar harika olmuştu sorunsuz geçmişti hamilelikKizlar magnezyum konusunda ne dusunuyorsunuz
Kizlar magnezyum konusunda ne dusunuyorsunuz
Canım ben doktorumun kontrolü 110 TL + Kan testi 130 TL idi başka bir radyolojiye falan yönlendirmedi detaylı ultrasonda yönlendiriyor sadeceOzelde ikili test yaptiran varmi varsa ucreti nekadardi
Aç tok farketmiyor canım ben hafif aç gitmiştim bebek çok oynuyor diye biraz ye dedi bebek ters dönmüştü daha da hareketlenmişti2li teste giden anneler tok gidebiliyor muyuz ? Sonraki kan testleri için ac tok fark ediyor mu
Gripten hiç bir şey olmaz canım bol bol c vitamini al ilaçta serumda kullanamazsın serum takılır ama içinde rahatlatıcı solisyon mu ne bir şey kullanıyorlar yani bol su vermek gibi bir şey o yüzden bol bol su ve c vitamini al yat dinlen o görümcene de görmeyeyim seni ömrümce deKızlar yine ben. Hem yazıp biraz rahatlayayım hem de size de sorayim dedim. 2 gündür gribim yatıyorum elimde mendiller. Bol su falan. Ilaç almıyorum parol bile içmedim aman yavrum için herkes iç demesine rağmen. Bugün gorumcem geldi. Mutfağı topluyor ben hiç giremediğim için. Bi temizliyor bi mir mir konusuyor. Döndüm sırtımı yattım. Başım çatlıyor zaten. Sonra dedi yemek yapayım. Dedim yok burda pişen şeyi yiyemiyorum. Aman aman bi eleştiri. Ya dışardan gelse yiyorum evde yiyemiyorum mutfak çok daha çok kokuyor. Sonra bunlar hiç hamile kalmamış. Sen böyle yaparsan o çocuk doğunca nasıl olacak. Eline bile alamazsın ki yıkayasın falan. Hep bi negatif haller. Yani iş yapıyor ama beni de negatiflikle yedi yani. Sonra diyor doktora git bebeği de gör bir şey olmasın. Serum da verirler. Ne serumu ya dedim bu halimle. Ben meyve çayı bile zor içiyorum. Aman iç nolacak diyor bi de. Sonra eve gitti eşimi arıyor o kaç gündür hasta ismimi falan vermek yok. Bu zmanda grip çocuğa zararlı. Gerilik yapar. Gidin doktora çok zararlı. Serum yesin falan. Ya zaten korku hep içimde. Iyice fena oldum. O kadar etkilenir mi bebek bu gripten. Hemen hemen herks oluyor hamileyken . Netten de baktım. Bu saatte hangi doktora gideyim ki ya
Aynen gaza çok benziyor. Bebeği bu kadar küçükken fiziksel olarak hissetmek mümkün değil bence de. Geçen yıl ki doktoruma sormuştum arkadaşlarım 12 de felan hissediyor ben hissetmiyorum sorun mu var diyeya içerden hissediyorum gibi ama sanmıyorum
2. bebekte dahi 18 haftada hafif başlıyor bebek çok ciddi minik.
gazı bebek sanıyoruz bence bilmem
Nasıl uyanık kalıyosun kız bende gece rahat 3 kere kalkıyorum normal bir durum bence hiç canını sıkmakızlar ben sabaha kadar wc ye gitmekten uyuyamıyorum.
sürekli idrar geliyor kızımda son aylarda baskıdan olmuştu ama bu bebekte ilk günden beri gecede 3-4 eşim bile çok yapıyosun birşey olmasın diyor
sanki bebek biraz aşağıda geliyor bana kızım bu haftlarda sanki yukarı karna yakında çıkmıştı bu kasığın hafif üstünde.
değişik yaşıyorum bu bebeği
dün gece hiç uyumadım desem yeri.
birde sahur hazırla yat hiç uyumadım.
ama halsiz baş ağrısı kemik ağrısı olanlar mutlaka kanına baktırsın ben kan için şurup içiyorum sabahları baya halim yerine geliyor.
Senin baby cinsiyeti ne canımCanım ben doktorumun kontrolü 110 TL + Kan testi 130 TL idi başka bir radyolojiye falan yönlendirmedi detaylı ultrasonda yönlendiriyor sadece
Aç tok farketmiyor canım ben hafif aç gitmiştim bebek çok oynuyor diye biraz ye dedi bebek ters dönmüştü daha da hareketlenmiştiAz çikolata yiyebilirsiniz ama güzel hareket ediyorlar cinsiyeti de gösterir belki
Gripten hiç bir şey olmaz canım bol bol c vitamini al ilaçta serumda kullanamazsın serum takılır ama içinde rahatlatıcı solisyon mu ne bir şey kullanıyorlar yani bol su vermek gibi bir şey o yüzden bol bol su ve c vitamini al yat dinlen o görümcene de görmeyeyim seni ömrümce de
Radyoloji mi? Detaylı ultrasonu uzman doktor bile yapmaz prenatolog yapması gerekli radyolojide kim yapıyor Allah aşkına
yatakta saatlerce dönüyorum artık midem kazınıyor bulanıyor elli evre geçiyor uyumuyorum imkansız çok zor hemde bu 3 aydır böyleNasıl uyanık kalıyosun kız bende gece rahat 3 kere kalkıyorum normal bir durum bence hiç canını sıkma
Anam kız sen nerdesinKızlar iç çamaşırı da su gibi akıntı olan oluyo mu aranızda
Ben bayılıyorum direk :) eşim için uyumamak için çok direniyorum 2 ye kadar sabah kalkamıyorum bu sefer uykuya çok düştüm :))yatakta saatlerce dönüyorum artık midem kazınıyor bulanıyor elli evre geçiyor uyumuyorum imkansız çok zor hemde bu 3 aydır böyle
bende ilk bebekte anneme hissediyorum diyordum ama imkansız yaAynen gaza çok benziyor. Bebeği bu kadar küçükken fiziksel olarak hissetmek mümkün değil bence de. Geçen yıl ki doktoruma sormuştum arkadaşlarım 12 de felan hissediyor ben hissetmiyorum sorun mu var diyebağırsaktaki dolaşımı bebek hareketi sanıyorlar demişti. O günler de gelecek kızlar merak etmeyin ❤
alalal kızmı seninki acep :) şaka şaka herkesin değişik oluyor ben gündüz hep halsiz uykuluydum ama gece imkansızBen bayılıyorum direk :) eşim için uyumamak için çok direniyorum 2 ye kadar sabah kalkamıyorum bu sefer uykuya çok düştüm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?