Evet benim de yaştan dolayı yapılacak bu hafta ikili tarama testine gireceğiz onun sonucuyla da bu kan testi yapılacak. Tecrübe etmiş arkadaşlar varsa bilgi edinmek istedim.
Yok ya küçük daha dedi söylemedi benim doktor geçen hafta. Kızımda 12de söylemişti önceki doktor. Bu ay sonu kontrolüme kaldı.
Bu haftalarda da değişebiliyo diyolar ya sen yine çok kaptırma nolur nolmaz 16da kesinleşir
Ben 12.haftadan itibaren kullanmaya basladim doktorum söyledi:) hamilelik kramplari, sindirim düzenleme, erken doğumu onleme vs gibi şeylere yariyormus
Ben 12.haftadan itibaren kullanmaya basladim doktorum söyledi:) hamilelik kramplari, sindirim düzenleme, erken doğumu onleme vs gibi şeylere yariyormus
Valla napim canım Benim belli değil daha bende hareketlerini cinsiyetini heyecanla bekliyorum öyle işte akıntı demişsin dün burda bir arkadaşta soruyordu normal bişey galiba bendede beyaz akıntı geldi dün biraz
kız benimki temkinliydi kzımda bunda direk bu erkek dedi.
sonra bak pipi dedi çok yüksek ihtimal dedi sonra ama bayram öncesi gel kesin dicem dedi.
bakalım acildekide bu hafta için söylerim demişti. çok erken diye şaşmıştık.
bakalım 2 hafta daha sabretsem yeter
Bizim saglik ocagi da erken dedi ama ben doktoruma güveniyorum. Yine de icim rahat etsin diye bu gruba sormustum burdakilerden de 12.haftadan itibaren kullananlar vardi icim rahatlamisti:)
bende ilk bebekte anneme hissediyorum diyordum ama imkansız ya
mantıken çünkü çok ciddi küçükler bende de bazen bierşey dönüyor hissi oluyor ama yine hissedilmez düşün büyük erik kadar birşey kas yok birşey yok
Bizim burda bi doktor var 12.haftada soylemis komsuma erkek bu kesin diye. Ben de bugun gidicektim hatta kargom gelecek evden cikamiyorum yarin gideyim bari.
Ay hep bi merak hep bi stres halindeyiz ya 9 ay boyle mi gececek
Bizim burda bi doktor var 12.haftada soylemis komsuma erkek bu kesin diye. Ben de bugun gidicektim hatta kargom gelecek evden cikamiyorum yarin gideyim bari.
Ay hep bi merak hep bi stres halindeyiz ya 9 ay boyle mi gececek