2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aynen bende öyle düşünüyorum 2 hafta sonra bidaha acile giderim bana bu hafta için gel söylicem demişti.

Kız elim değmiş heralde hatta Ekim annelerinde baktım göremedim seni nasılsın iyimisin
İyiyim yavrum Allahın izniyle oğluş geliyor sen napıyorsun
Kız elim değmiş heralde hatta Ekim annelerinde baktım göremedim seni nasılsın iyimisin
İyiyim kuzummm Hamiş Hamiş yaşıyorum sen napıyorsun asıl Hamiş nasıl durumlar

Su ile aynı demi vallaha işedim sanıyorum o derece ama azcık böyle Bi 25 kuruş boyutunda ancak

ilk başta korkmuştum böyle akıntı mı olur diye ama bakalım saat 6 da randevu var sorabildiğimi sormatya çalışcam inş anlaşırız doktor ile

aynen bende öyle düşünüyorum 2 hafta sonra bidaha acile giderim bana bu hafta için gel söylicem demişti.
Ya benimki hiç öyle bi ışık vermedi. Bende normal muayeneme kadar sabretmeye karar verdim. Hadi seninki kesin söyler inş

İyiyim yavrum Allahın izniyle oğluş geliyor sen napıyorsun

İyiyim kuzummm Hamiş Hamiş yaşıyorum sen napıyorsun asıl Hamiş nasıl durumlar
Valla napim canım Benim belli değil daha bende hareketlerini cinsiyetini heyecanla bekliyorum öyle işte akıntı demişsin dün burda bir arkadaşta soruyordu normal bişey galiba bendede beyaz akıntı geldi dün biraz

Ya benimki hiç öyle bi ışık vermedi. Bende normal muayeneme kadar sabretmeye karar verdim. Hadi seninki kesin söyler inş
kız benimki temkinliydi kzımda bunda direk bu erkek dedi.
sonra bak pipi dedi çok yüksek ihtimal dedi sonra ama bayram öncesi gel kesin dicem dedi.
bakalım acildekide bu hafta için söylerim demişti. çok erken diye şaşmıştık.
bakalım 2 hafta daha sabretsem yeter

Benim kendi doktorum yaptı ölçümü
Özele gidiyorum
Yani şimdi düzgün ölçemrmiş midir
İçime kurt düştü
Ölçmüştür merak etme cnm. Benim etrafımda da ölçüme giden arkadaşlarımın detaylısını hep prenatolog yapıyor ondan şaşırdım. İçin rahat olsun

Ve benim geçen yıl ki doktorum uzman doktordu o yüzden kendi yapamadı ölçümü yönlendirdi beni

Aynen

İşte annelik hissetmek isteyince benzetiyoruz sanırım

Bizim burda bi doktor var 12.haftada soylemis komsuma erkek bu kesin diye. Ben de bugun gidicektim hatta kargom gelecek evden cikamiyorum yarin gideyim bari.
Ay hep bi merak hep bi stres halindeyiz ya 9 ay boyle mi gececek

Bizim burda bi doktor var 12.haftada soylemis komsuma erkek bu kesin diye. Ben de bugun gidicektim hatta kargom gelecek evden cikamiyorum yarin gideyim bari.
Ay hep bi merak hep bi stres halindeyiz ya 9 ay boyle mi gececek
sanmıyorum hareketlensin birde cinsiyeti bilelim inş. sorun olmazsa güzel geçecek.
yazda geliyor bol bol gezeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…