çünkü tekmeleri müthiş bir his hayatımda uzun uzun yaşamak isteyeceğim tek şeydir herhalde harika ötesi.
ve bunu yaşamayı özledim bir daha bebe düşünmüyorum. bi gelse o günler
Valla napim canım Benim belli değil daha bende hareketlerini cinsiyetini heyecanla bekliyorum öyle işte akıntı demişsin dün burda bir arkadaşta soruyordu normal bişey galiba bendede beyaz akıntı geldi dün biraz
Benim bu hafta olacak detaylı ultrason 11+2 de. Cinsiyet için çok erken sanırım. Geçen yıl 12. Haftada yüzde yüz diyemem ama erkek gibi demişti doktor 15. Haftada tam görünmüştü.
çünkü tekmeleri müthiş bir his hayatımda uzun uzun yaşamak isteyeceğim tek şeydir herhalde harika ötesi.
ve bunu yaşamayı özledim bir daha bebe düşünmüyorum. bi gelse o günler
Benim bu hafta olacak detaylı ultrason 11+2 de. Cinsiyet için çok erken sanırım. Geçen yıl 12. Haftada yüzde yüz diyemem ama erkek gibi demişti doktor 15. Haftada tam görünmüştü.
kız benimki temkinliydi kzımda bunda direk bu erkek dedi.
sonra bak pipi dedi çok yüksek ihtimal dedi sonra ama bayram öncesi gel kesin dicem dedi.
bakalım acildekide bu hafta için söylerim demişti. çok erken diye şaşmıştık.
bakalım 2 hafta daha sabretsem yeter
Ooo seninki yüksek ihtimal öyledir o zaman yaa. Bu kadar ney konuşmuş bi de pipi gördüm diyo. Bende senin yerinde olsam erkenden giderdim. Git git için rahatlasın
Ooo seninki yüksek ihtimal öyledir o zaman yaa. Bu kadar ney konuşmuş bi de pipi gördüm diyo. Bende senin yerinde olsam erkenden giderdim. Git git için rahatlasın