2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu arada magnezyum kullanmıyorsanız her gün yarım muz yiyebilirsiniz gebelik krampları için eğer kronik kabızlığınız ve diybetiniz yok ise

Valla napim canım Benim belli değil daha bende hareketlerini cinsiyetini heyecanla bekliyorum öyle işte akıntı demişsin dün burda bir arkadaşta soruyordu normal bişey galiba bendede beyaz akıntı geldi dün biraz
Kuzum benim beyaz değil ya su sanki anlamadım gitti 2 gündür oluyo

Benim bu hafta olacak detaylı ultrason 11+2 de. Cinsiyet için çok erken sanırım. Geçen yıl 12. Haftada yüzde yüz diyemem ama erkek gibi demişti doktor 15. Haftada tam görünmüştü.

Bakalım cinsiyet için beklemem lazım sanırım

çünkü tekmeleri müthiş bir his hayatımda uzun uzun yaşamak isteyeceğim tek şeydir herhalde harika ötesi.
ve bunu yaşamayı özledim bir daha bebe düşünmüyorum. bi gelse o günler
Hayırlısıyla gelecek inşallah kuzum

bilmişmiydi. geçen sene benim kızı 20. hafta anca kesinleştirmişti ya bu dr du yine bu sefer iddalı başladı bakalım

Ooo seninki yüksek ihtimal öyledir o zaman yaa. Bu kadar ney konuşmuş bi de pipi gördüm diyo. Bende senin yerinde olsam erkenden giderdim. Git git için rahatlasın

Ooo seninki yüksek ihtimal öyledir o zaman yaa. Bu kadar ney konuşmuş bi de pipi gördüm diyo. Bende senin yerinde olsam erkenden giderdim. Git git için rahatlasın
aynen ya çatladım ikiside olsa uçucam sevinçten ama net olmak istiyorum
cinsiyet balonu yapcam yinede ama tutamıyorum soruyorum dr a

bilmişmiydi. geçen sene benim kızı 20. hafta anca kesinleştirmişti ya bu dr du yine bu sefer iddalı başladı bakalım
Bilmişti cnm erkekti. Doktordan çok bebeğin pozisyonu ile ilgili bence :) göstermezse kim görse bilemiyor. O yüzden ultrasona çikolata yiyip gitmeli

Karnim da büyümüyor yaza büyür de paytak paytak yururum insallah
İlk gebelikte benim karnım hiç belli değildi. İkincisinde rahim ilk gebelikte elastikiyet kazandığından diye okudum daha belirginleşmeye başladı.

Aman sağlıklı olsunlar da elbet belli olacak zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…